לנשים בלבד:)

לנשים בלבד:)

זהירות!! אחרי שתקראי את זה את זה לא תדעי מה לעשות עם כל העוצמה הנשית שתעלה בך
הנשים של היום אומרות שהן רוצות גבר שיגן, ישמור, יפנק, ויחבק אותן בלילה בתנוחת כפית עוטפת ומחממת.
גם האישה הפמיניסטית ביותר בעולם תרגיש את הצורך לגבר גדול וחזק לצידה שיגן עליה ויעטוף אותה מתחת לפוך.
הבעיה מתחילה כשהנשים של היום מסתובבות עם שיריון שמשדר דבר הפוך ממה שהן מחפשות ומושך אליהן את ההפך הגמור ממה שהן רוצות.

כשאישה חלשה פגיעה ורגישה נמצאת מול גבר – כל הגבריות שלו שועטת דרך העור שלו החוצה אליה כדי להגן ולעטוף את אותה אישה רגישה, זאת שמרשה לעצמה להיות מחוברת לצד הפגיע שלה, צד שהמון נשים בימינו מפחדות להתחבר אליו, הן לא מרשות לעצמן להרגיש אותו.
"צד פגיע" לא אומר שהיא צריכה להיות פגיעה, או להיפגע, ממש לא, זה רק אומר להיות מחוברת לצד מסויים שנמצא בתוכה, צד בו שוכנות כל העוצמות הנשיות שלה, צד שהיא מתביישת בו ועוצרת אותו מלצאת החוצה ולהראות את עצמו כי זה לא הצד ה"חזק" שלה.
"חזק" שלקוח מתוך מילון מונחים של העולם הגברי.
ככה אנחנו בנויים, ככה הדי אן איי שלנו מתוכנת אלפי שנים אחורה - גבריות יוצאת במלוא הודה הדרה ועוצמתה כשיש ממול נשיות אותנטית ושלמה עם עצמה.
נשים יגידו שהן לא מבינות מה קורה לגברים של היום, השאלה היא האם הן שמות לב למה שקורה להן...

הנשים של היום לא רוצות להראות כמה הן פגיעות וחלשות – למרות שהן מרגישות ככה בפנים, הרי זה לא משנה כמה מישהו ינסה להסתיר את המהות האמיתית שלו, הוא אף פעם לא יוכל להעלים אותה לגמרי.
זאת מהות, היא לא אמורה להעלם, להפך, היא אמורה לבלוט.

הן בורחות מהמהות שלהן כי הן חושבות שזה עולם של גברים והרי גברים נתפסים חברתית כחזקים אז נשים הבינו בטעות שגברים הם מצליחים וחזקים בגלל שהם לא מראים את הרגישות שלהם וכנראה בגלל זה אנשים מצליחים בעולם, בקריירה ובעסקים, הן הבינו שכנראה "הצלחה" מחייבת ניתוק רגשי והסתרה של רגשות אז נשים החלו לומר לעצמן – "הלו, זה 2012 יא חביבי, גם אני רוצה להצליח בעסקים, גם אני רוצה להיות אישה עצמאית, יאיי פמיניזם, יאיי שיוויון אז כנראה שמה שאני צריכה לעשות זה לא להראות את הרגישות שלי ולהסתיר אותה הכי טוב שאני יכולה הרי הגברים עושים ככה וזה עובד להם! אני לא אראה כמה אני שברירית ופגיעה וצריכה מישהו לידי! אני אראה כמה אני חזקה וכמה אני מסוגלת להתמודד לבד ובכוחות עצמי אך ורק אני עם כל מה שהעולם יזרוק עלי!"
למרות שבפנים הן מרגישות אחרת.

אין כאן שום כוונה להגיד או לרמוז שאישה היא יצור חלש, ממש לא, יש נשים שמקימות חברות ועסקים בינלאומיים ופורצות דרך בכל קשת התחומים הקיימים בעולם – זה הרי ברור שנשים הן המין החזק.
הבעיה היא שהן עצמן לא קולטות את זה ומנסות להתחרות עם גברים...שזה יצור די מוגבל בתכלס.

נשים רוצות להיות שוות לגברים.
אבל למה להיות שווה למשהו שהוא הרבה פחות מפותח ממך.
נכון גבר יכול להרים משקלים כבדים יותר ולרוץ מהר יותר, נו ו?!
נשים עם הטכנולוגיה של היום יכולות לשוט לאי בודד ולהמשיך ולקיים את עצמן והקים את העולם מחדש כמה פעמים שהן ירצו על ידי כך שיפרו את רחמיהן ויביאו ילדים לעולם באמצעות שימוש בטכנולוגיה הקיימת היום.
הם רק צריכות כמה זרעים מוקפאים וזה יספיק להן כי להמשיך שושלת של אינסוף דורות קדימה. לעומת זאת הגברים יהיו חייבים נשים כדי להתקיים ולהמשיך את השושלת, הם לא יוכלו להמשיך את שושלת הדורות לבד, הם יהיו חייבים רחם, חייבים אישה שתעשה את זה.
האם יש יותר חזק מזה?
נשים יכולות ליצור אנשים חדשים ולהביא אותם לעולם ותכלס עם הטכנולוגיה של היום הן לא צריכות גברים, אז אני שואל, האם יש יותר חזק מזה?!?!
נשים שכחו מי הן ומה הן ונתנו לסטיגמות חברתיות וקידמה מתעתעת לספר להם סיפור בדוי על סלט של מושגים: "חולשה" ו-"כח".
הן נגסו מהתפוח הלא נכון, הפמיניזם.
הפמיניזם במהות שלו אומר לעולם: "אנחנו רוצות שיוויון!!"
הפמיניזם מנקודת המוצא שלו אומר – "נשים לא חזקות, הן פחות, הן צריכות יותר" או: "אנחנו צריכות אישור של העולם להבין כמה אנחנו חזקות! כי אם נקבל תפקיד טוב בחברה זה אומר שיש שיוויון!"
הפמיניזם "כאילו" מחזק את מעמד הנשים אבל כל עוד הוא קיים הוא מזכיר ומסמל כמה הנשים הן פחות, כי מי רוצה שיוויון? זה שמרגיש מקופח, זה שמרגיש פחות, זה שמרגיש לא שווה.
יש גם תחום מאד פופולארי שמתפתח לו בזמנים שלנו, "העצמה נשית".
זהו שנשים לא צריכות לקבל עוצמה, הן צריכות להיות עוצמה ורק אז הן יבינו שהן לא פחות מאף אחד, הבעיה היא לא בעולם בחוץ ואיך שהחברה מתנהלת אלא תפיסת העולם שלהן בפנים, בתפיסה שהן חלשות והן צריכות "העצמה נשית" כאילו נשיות זה דבר שצריך שיחזקו אותו כי הוא חלש, הרי מי צריך "העצמה" מי שאין בו עוצמה, מי שמרגיש חלש, מי שמרגיש פחות.
נשים צריכות לקלוט שהן כבר עצומות כמו שהן עכשיו במקום להתרגל לכל מני גלגלי עזר שרק תוקעים אותן.
למה אין "העצמה גברית"??
כי גברים לא צריכים העצמה! הם לא מרגישים נחותים או מקופחים.
לכן כל "העצמה" באה ממקום שאומר – "אתה חלש, אתה צריך להתחזק"
וכל זמן שמישהו יראה עצמו כחלש הוא ישאר חלש הרי מה ההבדל בין אדם חלש לחזק – זה לא ה"כח" שלהם כמו איך שהם רואים את עצמם ואם אדם רואה עצמו חזק הוא יקח סיכונים, אדם שרואה עצמו חלש לא יקח סיכונים.
החזק בטוח בעצמו ויודע שתמיד יסתדר לעומת החלש שבטוח שהוא לא יצליח לעשות את זה מספיק טוב.
נשים לא צריכות להתחזק, הן צריכות להבין שהן חזקות כבר עכשיו ולראות עצמן חזקות כבר עכשיו! להתחבר לעוצמה הנשית שכבר קיימת בכן עכשיו על ידי כך שתתחילו להעלות את החוזקות של המין הנשי למודעות שלכן במקום להעלות כל הזמן רק את החולשות של הנשים מול הגברים.

אתן לא פחות משום דבר או אף אחד אבל הבעיה היא שאתן מרגישות מקופחות ואז אתן מוכרות את הנשיות שלכן לשטן בתמורה להצלחה חומרית ו"שוויון" שרק מחליש אתכן.

למה שמישהו ירצה להיות שווה למשהו יותר חלש ממנו?!? זה מוזר...

הכח האמיתי והמוכח טמון בידי המין הנשי וזה ברור.
נשים שכחו שהן יצורים שאמורים להיות יותר חכמים מהגברים – להיות מכילות ומבינות ומתעלות מעל החשיבה הגברית השטחית שרוצה רק להשיג ולכבוש כמו ילד קטן שרוצה שהכל יהיה שלו ושהוא יהיה הכי טוב ושיהיה לו מלא צעצועים מרשימים וצבעוניים והרי למה שגבר ירצה כל כך הרבה צעצועים אם לא כדי להרשים אישה?!
את קולטת שהוא עושה את כל הטררם בשבילך?!?!
תתני לו להשיג, תתני לו לרדוף אחרי כסף ומעמד חברתי ותפקידי מפתח במשק, למה את צריכה להוכיח שגם את יכולה? את רוצה להוכיח שאת יותר אבל בסופו של דבר את מוציאה את עצמך הרבה פחות ממה שאת באמת.
את מרוויחה מעמד חברתי וכסף שזה מדהים ואין ספק שאת יכולה, זאת לא הייתה שאלה בכלל, אבל את מפסידה את הנשיות שלך על הדרך את המהות שלך את הרגישות האלוהית שקיבלת מתנה מבורא עולם, רגישות שאין לה מחיר ואת מרגישה רע להרגיש, כי בעולם של גברים להרגיש זו חולשה, בעולם של נשים להרגיש זו המהות, זו גדולה, זו עוצמה – אז את רוצות להסתגל לעולם הגברי ועבורך להרגיש הפך להיות חולשה.
את רחוקה מעצמך, מהשורש שלך ואת לא מבינה למה דברים לא מסתדרים כמו שהם אמורים...
כל דבר שמתרחק מהשורש שלו מתחיל לנבול.

שכחת את המקום האמיתי שלך – שהוא מקום הרבה יותר נשגב ומשמעותי לחברה ולעולם מהמקום שאת מפרגנות לעצמך.
את הולכת אל החיצניות – אל תחושת הכח, הניתוק מהרגשות ומנסה לשלוט ברגישות הרכה והבלתי נשלטת שלך בצורה מכאנית שהיא נגד חוקי הטבע במקום פשוט להתחבר למקום הרגיש שבתוכך ובעצם כך שתתחברי למקום הזה בתוכך – כל הגברים בעולם ירדפו אחריך כי גבר מחפש אישה שגאה להיות אישה, כזאת שיודעת שהיא מלכה, שהכח אצלה וכשאישה מבינה שהיא מלכה – הגבר שלצידה אוטומאטית הופך להיות מלך.

גבר לא יכול להיות מלך בלי שאישה ממליכה אותו.
גבר לא יכול להיות גבר בלי אישה נשית שנמצאת לידו ונותנת לו את הכוחות האלה שהם כמו כוחות על.
גבר הוא רק בנאדם אם אין לצידו אישה.
האישה היא זו שהופכת את אותו אדם לגבר.
היא זו שמאפשרת לו לחוות את מי שהוא בצורה המלאה ביותר.
היא מאירה בו את הצד הגברי, הכובש, המשפיע, היוצר.
מימוש מלא של האדם שהוא.
זה קורה לגבר רק כשיש לצידו אישה.
אישה שגאה להיות אישה.

לכל מנהיג חזק ומשפיע בהיסטוריה הייתה אישה חזקה לא פחות מאחוריו.
לגנדי הייתה אישה שתמכה בו וליוותה אותו לאורך הדרך כששיחרר את הודו מהשילטון הבריטי בלי נשק ובלי אלימות, לישו היה את מריה מגדלנה, אפילו להיטלר שהיה מנהיג של כוחות האופל ימח שמו וזיכרו יכל להשפיע על העולם כולו בצורה מטורפת באמצעות כוח

דידי 9

New member
כשהוא כותב

על המושג "העצמה נשית"- זה באמת מוזר המושג הזה....:)
הוא גם כותב שם במפורש שאישה יותר עוצמתית מהגבר! ככה, בפה מלא.....
כך שכל ההעצמות האלו לא יגעו באף אחת-אם היא לא תעז לגעת בעצמה.
לפחות לנסות להבין, את העוצמה שלה...

העולם טיפה תקוע.

Bs Bane

New member
איזו תפיסה מעוותת.

בפועל הוא אומר שנשים הן חלשות אבל זה בעצם החוזק שלהן. הוא אומר שהן אינן מסוגלות לחוזקה אמתית "גברית" כי בטבע שלהן הן רכיכות. הוא אומר שאין טעם לשנות את המצב כי: "למה שתרצי להיות שווה למשהו פחות ממך" כשאת יכולה להשאר מאחורי הגבר שלך וזה מה שהופך אותך ליותר טובה ממנו.
ולא, הסיבה שנשים חזקות היא לא העובדה שהן יכולות להתקיים בלעדינו בגלל הטכנולוגיה העכשווית. טכנולוגיה היא זמנית וטכנולוגיה יכולה להשתנות. אם נמציא דרך לגדל עובר מחוץ לאשה, הנשים תהינה פחות חזקות?

כולנו רכיכות; כולנו רגישים. הסיבה שגברים נראים פחות רגישים היא בגלל שזה מה שמצופה מהם, לא כי הם כאלה מטבעם.
מי חזק יותר זו לא הנקודה, הנקודה היא איפה המקום של כל אחד.
התשובה צריכה להיות זה לצד זה. ובמציאות, זה עדיין לא המצב.

דידי 9

New member
כל 1 וההבנות שלו:)

כל 1 לוקח ממשהו את מה ואיך שהוא רוצה להבין, ועוד יותר מזה-
במקום לנקות את הראש ולנסות לתפוס את זה איך שזה, לאנשים יש נטיה לקחת
את הדברים למקום שבו הם רגילים לחשוב ממנו......
רק כדי להצדיק את דרך החשיבה שלהם.

James 007 Bond

New member
נשים צריכות להתנהג ככה, גברים צריכים להתנהג ככה

חלאס לקבוע לאנשים איך הם צריכים להתנהג ולהרגיש.
אתה לא יודע יותר טוב מהם מה הם רוצים ומה טוב בשבילם.
&nbsp
מצד אחד אתה קורא לנשים להתנהג בהתאם לנטיות הטבעיות שלהן, ומצד שני אתה קובע עבורן איך להתנהג ואיך לחשוב על סמך מה שנראה *לך* טבעי.
&nbsp
הכנסת בהודעה שלך את אלוהים, הטבע, מעמד האצולה ואפילו את ישו והיטלר אבל עדיין לא הבנתי איך זה מפריע לך שיש נשים שרוצות להגשים את עצמם באמצעות הקריירה? מקסימום אל תבחר בהן כבנות זוג.

אני לא קבעתי כלום מאמר

שרץ ברשת ושיתפתי כאן את החברים.

תכתוב לכותב המאמר

סופש מהנה :)

דידי 9

New member
מה אתה מתלהט? הוא לא סתר קיום

קריירה נשית. הוא גם לא בא וכפרה על מישהי/ו פה לקבל את זה!
פתח תראש, יש במאמר הזה הרבה מעבר למלחמה המטופשת של פימיניזם או קריירה.

דידי 9

New member
מאמר הכי חכם-לאנשים לא מרירים:)

ותודה שהבאת אותו.
כי בזכותו הבנתי עוד כמה דברים שמתחברים אצלי בפאזל..
כשהבאתי כמה מהמילים שלי שקשורות למאמר הזה, אבל לא ממש ידעתי להסביר
וגם לא ממש ראיתי שיש מי שבכלל רוצה לצאת מהמצב של ה"מסכנות הפימיניסטית"-
אמרו שזה "פופוליזם זול". אני-מחפשת את זה. אני. חחחח זה אשכרה-מצחיק אותי ומעציב כאחד.

עוד מעט אני אסביר לך למה אני מתכוונת, ואיפה אני רואה מה חסר במאמר הטוב מאוד הזה שהבאת.

שב"ש.

דידי 9

New member
מה שעושה אותי שמחה

זה הקטע שאתה מגיע למשהו בתובנות שלך כאדם לבד-ואז אתה מוצא סוג של
משהו שמסדר לך את זה קצת, ואפילו מגדיל על זה את התובנה שלך:)
כי ברגע שאתה מבין את הדברים בעצמך, מבלי להיות תלוי בשום כלום-
אתה יודע שזה נכון. כיא ף אחד לא הכריח או שטף לך את המח בצורה מסויימת...

נשים שנתפסות לפימיניזם על רוב היבטיו-הן בעצם נשים עם המון בעיות ואומללות.
אני לא מדברת על נשים שקשה להן ומקבלות עזרה מגופים שונים שקשורים לפימינזם.
אני מדברת על רוב הפמיניסטיות שיש להן בעיות עם עצמן *לרוב בעיות שדורשות טיפול בעיני*
והן מחפשות תירוץ לאי המצאותו של גבר בחייהן\ או שאם יש גבר בחייהן אז מערכות היחסים שלהן
כושלות ודפוקום לאורך השנים-לא רק בגלל הגבר כפי שהן טוענות בד"כ, אלא בגללן בעצם.
בגלל שהן לא פותרות את הבעיות שלהן עם עצמן, ומחפשות בפימינזם *בכל פן שלו* תירוץ
למרירות, לחוסר ההצלחה או הסיפוק בחיים שלהן ולתיסכול הרב שנמצא שם-בגללן.
זה כמו מעגל קסמים.
הן לא משחררות. כי אם הן תשחררנה את ה"תירוץ"- נגמר הסרט. זה לעמוד מול עצמך
ולהודות בהמון אמיתות של כישלון ותיסכול.
הכל טוב ויפה-כל עוד זה החיים שלהן. *וכמו שרואים תגובות כאן-זה קשה להוציא אותן מהפינה הזו, מבלי שהן
תקבלנה את האישור הלא מיוחל-שרוב הפימינזם כבר לא רלוונטי*
אבל כשהגוף הזה בעצם פוגם ופוגע ומחליש נשים בעצם ניפנוף באותו דגל חולשה והתקרבנות שהוא הפיניזם-
זה כבר מכעיס וצועק- די!

-אני מסתייגת כאמור מהכללה בנושא זה, בפרט לגבי נשים שזקוקות באמת לגוף הזה עדיין-

מבחינת הגברים-גם הם יוצאים ל"מלחמה" באותן נשים שכביכול "חזקות" מהן. אני חושבת שזה בעיקר
שגם הם אותם גברים, נמצאים במצב מבולבל וסוג של אבוד או פוחד בקטע הזה. מרגישים מאויימים.

גבר שבטוח בעצמו-לא פוחד מזה. הוא מבין:) הוא מכיל *כמה שזה נשמע בנאלי* מכיל. מכבד את האישה שלו.
את הרצונות שלה, את הכח שלה אפילו....
כי אם הוא יעשה את זה-כל אותה אנרגיה תזרום אליו ואל התא שהוא בונה-איתה:)
כל זה-בא ממקום של אהבה, לא של מלחמה.
כי לא חשוב מי מנצח-התא יפסיד. יפסיד את האנרגיה החיובית שתפוך שלילית.
ויש חשוב יותר מזה? בעיני לא.

הייתי כותבת עוד כמה דברים, אבל זו כבר חפירה חפירה חחח
אז לא כרגע...:)

דידי 9

New member
עוד הערה קטנה ואחרונה-

פימיניסטיות *רדיקליות או פחות* לא משקפות את כלל הנשים,
כמו ששוביניסטים לא משקפים את כלל הגברים.

שניהם בעצם סובלים מאותה תסמונת. פמיניסטית או שוביניסט.

עקיבא13

New member
לא שף

אבל מכין סלט מדי פעם.
בוחר מה שטעים
כתבת הרבה מילים
בחרתי מה שמתאים.
מה פיספסתי?

למעלה