לנשים בפורום : התחלתי להתאמן על אופני כושר

לנשים בפורום : התחלתי להתאמן על אופני כושר

אני מדוושת 40 דקות 11 ק"מ וזה מאוד לא נעים בין הרגליים באזורים האינטימיים. מה אני צריכה לחפש ולקנות כדי לפתור את הבעיה ?

צחי נ

New member
לא אישה ,אבל התשובה אותה תשובה

מכנס רכיבה (מרופד )
פילוס האוכף
ואם זה לא עוזר ,אז אוכף נשי (יהיה רחב יותר וקצר יותר מאוכף גברי )

תודה צחי. אתה יכול לומר לי איך אני בוחרת אוכפים

שמיועדים לנטרל את כל הכאבים אצל אופני הכושר שלי ? איך אני אתאים ?

shangu23

New member
התאמת אוכף מתבצעת באמצעות מדידת רוחב עצמות הישיבה באגן

קיים היום כמעט בכל חנות רצינית מכשיר (שבעצם נראה כמו שרפרף) שמודד את הנתון הזה, ובאמצעותו אפשר להתאים אוכף לרוכב. זה לא אומר שהתוצאה שתקבלי תהיה טובה או לא, אלא רק שתדעי מה הרוחב. אחרי שתדעי את הרוחב תוכלי למצוא אוכל ברוחב המתאים ולעבור כמה כאלה עד שתגיעי למנוחה ולנחלה.

אוקיי. תודה לך.

dgamim

New member
חוץ ממכנסי רכיבה לא צריך כלום ...

כל פעילות ספורטיבית חדשה גורמת לאי נוחות מסויימת
עד שהגוף מתרגל , חבל על הכסף ...

מצאתי במגה ספורט של דיאדורה והמוכרת לא ידעה

אם הם יוניסקס או שהמכנסיים שהם הציעו הם רק לגברים. מישהו יכול לומר לי אם יש הבדלים הרי זה רק הגיוני שיהיו.

meedas

New member
יש קצת הבדלים

בעיקר במיקום וצורת הפד הפנימי, אבל גם באורך ובגזרה. אישית יש לי גם מכנסי נשים וגם כמה זוגות "גבריים" ואני מסתדרת עם כולם. אבל אני בחורה גדולה יחסית. רוב הנשים שאני מכירה מעדיפות לרכוב עם הגרסאות היעודיות לנשים.
מגה ספורט זו לא חנות מקצועית, ולא פלא שהמוכרת לא ידעה אפילו למי מיועדים המכנסיים. כנסי לחנות אופניים וקני משהו פשוט של פאנקייר או כל מותג אחר. ככל שתשקיעי יותר הפד יהיה איכותי יותר, אבל גם מכנסים ב- 150 ש"ח יכולים להספיק
&nbsp
הכי חשוב, בזמן הפעילות לא להשאר כל הזמן על הכסא. אם את משתתפת בשיעור ספינינג קימה היא חלק מהעניין אבל אם את "רוכבת" לבד, תשלבי לך ברצף כמה מקטעי רכיבה בעמידה כדי לשחרר את התחת (וכל השאר) ולאוורר קצת את האזור. זה קורה באופן טבעי כשרוכבים בחוץ אבל לא עם אופני כושר סטאטיים

למעלה