לנשים עם הנון הודקינס כתבה אופטימית

24 ברבלה

New member
לנשים עם הנון הודקינס כתבה אופטימית

היום ב 7 ימים של ידיעות אחרונות, הסיפור של שגית הכלר שנלחמה בסרטן החלימה ואז לאחר שחזר לה שוב, הוציאו ממנה רקמת שחלה. לאחר ההחלמה השנייה השתילו לה ועל אף הסיכויים הקלושים הרקמה ייצרה ביצית והעא הצליחה להכנס להריון וילדה תינוקת מקסימה השבוע!! בתור אחת שעוברת טיפולים אצל טובי ומומחי העולם בהמטולוגיה ובפוריות, אותם רופאים שטיפלו בה, אני ממש מרגישה תחושה של אופטימיות והכרת תודה לאותם אנשים נפלאים שמפיחים בי ובהמון נשים אופטימיות עצומה, לידיעה שעל אף העובדה שאני רווקה (אין חדש תחת השמש) ללא ראייה של בן זוג בעתיד הקרוב, שיש עדין סיכוי שאוכל יום אחד להביא ילד לעולם.... שיהיה שלי ויפה וחמוד ו ש ל י ! אמן

24 ברבלה

New member
הכתבה ב ynet לא מדוייקת...

שקראתי אותה בהתחלה לא הבנתי מה ההתלהבות בגלל שהכותב ממש לא הבין ולא היה מדויק בפרטים. כתבו שהייתה חולת לוקמיה, ממש לא נכון היה לה נון הודגין לימפומה. כתבו שעברה טיפולי פוריות לפני סדרת הטיפולי כימוטרפיה... ממש לא נכון וזה בדיוק היה הפאנץ ליין... שזה בשורות טובות לחולות סרטן שלא היה זמן לטפל בפוריותן עקב דחיפות הטיפול.. ממש כמו שהיה אצלי הכתבה ב 7 ימים מספרת הכול וממש מומלץ לקרוא בהצלחה לכולנו

מיליתו

New member
ולי לא רצו להקפיא

כמה רופאים מניאקים שחושבים שהם יודעים את הכל ואלוהים הסמיך אותם להחליט למי יש סיכוי יותר טוב לקדם את המחקר שלהם, ומי יקלקל להם את הסטטיסטיקה, והחליטו לא להקפיא לי שחלה "כי ממילא היא כבר ניזוקה"... עכשיו יש לי מחזור (ובעזרת השם ימשיך ויסתדר), ובעזרת השם אלד ילדים בלעדי המיאקים חסרי האמונה שסרבו להקפיא לי שחלה...

דגנילי

New member
הרופאים מאוד אדישים... חרפה...

הרופאה המזורגגת של יוני, כעסה עלי ששאלתי למה לא הקפיאו לי שחלה.. היא צעקה עלי שכבר יש לי ילד אחד... מה אני בכלל רוצה? לא הייתה לי שום מודעות שצריך להקפיא שחלות... הייתי עסוקה בלהבריא... למזלי הגדול - נולדו לי שני ילדים בלי בעיות לאחר ההשתלה והטיפולים המסביים.. והתברר לי שזה לא רגיל..רק לאחר מעשה.

24 ברבלה

New member
החוסר רגישות מזעזע...

ובמיוחד מרופאה אישה, שאת מצפה ממנה להבנה ואמפטיה קצת יותר מורגשים... אבל הבנתי כבר עם מי יש עסק, למרות שהיא ממש לא נראית ככה, שמעתי מספיק סיפורי זוועה, פשוט מפחיד איך בן אדם כל כך חסר רגישות עובד במקצוע כזה.. בכול אופן אני חושבת שצריך לשים את נושא הפוריות על סדר היום בדיוק כמו שד"ר מאירוב עשה עם המחקר שלו, והכי חשוב לא להתייאש ולתת לרופאים חסרי רגישות להכתיב לנו את הפעילויות בכול הנוגע לפוריות שלנו... הגיע הזמן שהם יבינו שאצל נשים זה טיפה יותר קשה מלהשפריץ לכוס (סליחה על הביטוי) ויש לזה גם אספקטיים הרבה יותר רגישים וכואבים!

למעלה