לנשק או לא ? זאת השאלה

TheShrek

New member
לנשק או לא ? זאת השאלה

אנחנו ידידים כבר מעל לשנה אולם משהו בזמן האחרון הבהיר לי שאני רוצה יותר מהקשר. הבעיה היחידה שהיא נוסעת לתקופה של חצי שנה לחו"ל בעוד 4 ימים,נסיעה שכמובן יכולה לשנות הכל. קיים בי רצון עז פשוט לנשק אותה לא יותר ? אין לי מושג איך היא מרגישה בנושא למרות שנראה לי שהיא די מנטרלת את הנושא בגלל הנסיעה לחו"ל ? נשיקה יכולה לגרום גם לטוב ולגם לניתוק הקשר לגמרי ? לעומת זאת חצי שנה זאת תקופה ארוכה בפרט שאתה נמצא בטיול התייעצות ?

magenta73

New member
תחכה.

נשמע, לי לפחות, שהסיבה העיקרית שפתאום אתה מעוניין, זה בגלל שהיא נוסעת ואתה מרגיש או חושש שהיא תברח לך בין הידיים... זאת לא סיבה להתחיל קשר... תחכה. היא תחזור. ותראה אז לאן הרוח נושבת...

TheShrek

New member
חשבתי על זה

אבל לא נראה לי שזאת הסיבה. בכל מקרה נראה שזה יכול לגרום יותר נזק מאשר להתקדם לכיוון כלשהו

מה תיתן נשיקה

שנייה לפני שהיא עולה למטוס?? שניכם תשארו עם טעם של עוד (במקרה הטוב) בפה. ואז מה? שניכם תחכו בקוצר רוח חצי שנה עד לחזרתה? ואתה באמת רוצה להגיד לי שתחכה לה? אתה באמת חושב שהיא תחכה לך? ומה יהיה אם היא לא תתלהב מהרעיון, אתה רוצה שהיא תסע בתחושת כעס או אכזבה? מכל מהבחינות זה נראה לי לא נכון. שיהיה

אנשים !! השתגעתם ???

זו בסך הכל נשיקה - לא חתונה קתולית ולא משכנתא... וזה יכול להיות הדבר הכי יפה שזמן קצר לפני הטיסה ( ואני משאיר לפרשנות מהו זמן קצר) - פתאום תהיה שם נשיקה - וכן, אולי נשיקת פרידה. שאכן יכולה להשאיר טעם של עוד - אבל ההרגשה הזו של "מריר/מתוק" (ובעברית זה נשמע מזעזע....) יכולה להיות הרגשה מצויינת. הרגשה שיש למי לחזור - שיש מישהו שמחכה וגם אם לא ודברים יתפתחו במהלך הטיול - זאצ עדיין הרגשה טובה. אני אומר - לך על זה - תהיה רומנטי - תסיים את הסרט בנשיקה אל מול השקיעה או הזריחה או משהו בסגנון. מה כבר יש לך להפסיד ? מקסימום אם זה לא ילך - אתה גם ככה בורח לחו"ל....

TheShrek

New member
יכול להיות שאתה צודק .....

אבל לא אני שנוסע לחו"ל אלא היא.

אהה..... גם נכון my bad....

אבל עדיין - אותו רעיון
לך על הגישה - מה כבר יכול להיות גרוע ? כי - אומנם ישנם מקרים בהם כאשר משדרגים קשר של ידידות לקשר רומנטי - זה תהליך חד כיווני - למעשה קשה עד בלתי אפשרי לחזור אחורה ולחשוב שכל מה שהיה (נשיקה, סקס מזדמן, רגשות) נעלם ואפשר לחזור לסדר היום. התרופה היחידה היא כמובן פרק זמן מסויים בו הופכים דף וחוזרים להיות ידידים טובים. פרק הזמן הזה יתקיים ע"י נסיעה לחו"ל. אז שוב - מה כבר יכול להיות ?

Vdrums

New member
seal it with a kiss

אמממ.. סתם רציתי לצטט את השיר. לדעתי שתיסע ותחזור, תחכה לה בנתב"ג עם בלון ונשיקה.

למעלה