לנתי ולכולם - ג'ימי קדושים ז"ל וציונות בימינו

kogawa

New member
לנתי ולכולם - ג'ימי קדושים ז"ל וציונות בימינו

לפני שבועיים נהרג מפגיעת פצמ"ר בקיבוץ כפר עזה, ג'ימי קדושים. לאחרונה הוא השתתף בארוע בצרפת שבו נשבר שיא גינס בשהיה ביחד באוויר של מצנחים ממונעים (שזה בעיקרון דומה לטרקטורון מעופף, רק שקושרים את המנוע לגב ולשאר הגוף. אין גלגלים, הניווט בידיים). בתחילת הארוע, התברר כי המארגנים (צרפתים, נו) "שכחו" להניף את דגל ישראל בשורת הדגלים של המדינות המשתתפות. ג'ימי קדושים ז"ל שצפה מראש את האפשרות, הביא עימו מישראל דגל גדול (יותר משאר הדגלים), הוריד מהתורן את דגל צרפת, והחליף אותו בדגל ישראל. חבריו תיעדו את הארוע, צירפו קטע מהשהיה באוויר, והעלו את הכל ליוטיוב, לזכרו.

natyh

New member
יפה לראות את התגובה של הבן

וההתעקשות של גימי . לא פגשתי בו מעולם למרות שאני מקורב מאד לחבורת המרחפים ואפילו מנהל פורום מטאורולוגיה באתר הרחיפה רוח הקודש. אך שמעתי עליו רבות וטובות, הבחור היה אלוף אמיתי . יהיה זכרו ברוך , הסרט נעשה על ידי חברו אורי שמיר איש שהחידק הממונע היכה בו , אורי היה בעברו גולש אויר. תודה יובל .

תודה יובל

תודה שהזכרת לי שוב כמה העם הזה שלנו מורכב מאנשים מיוחדים . תודה שהזכרת לי שוב מה זה ציונות. הממשלה הדפוקה שלנו והמצב פה לפעמים גורמים לי לשכוח ... יהי זיכרו ברוך

למעלה