לנתק קשר או לחכות שהוא יהיה מוכן לקשר רציני?

Erdbeere

New member
לנתק קשר או לחכות שהוא יהיה מוכן לקשר רציני?

הכרתי מישהו, וכבר לפני שנפגשנו ידעתי שהוא יצא מקשר ארוך לפני כמה חודשים. הוא היה נראה לי בן אדם שכיף לבלות איתו בלי צפייה למשהו מסוים. נפגשנו והיה כיף, כבר הרבה זמן שלא היה לי חיבור מידי עם מישהו.
נפגשנו לא מעט פעמים ודיברנו כל יום לא מעט, עד שאחרי כמה שבועות הוא הבין שיש לי רגשות אליו ואמר שהוא לא במקום של עוד קשר רציני ובא לו קצת הפסקה.
אחרי כמה ימים הוא רצה להיפגש ורצה שנישאר ידידים, הסכמתי. נפגשנו כבר פעמיים מאז ובזמן הזה גם שכבנו. הוא לא יוצא לי מהראש ויש לי תקווה שהוא יהיה מוכן בקרוב לקשר רציני. הוא אמר שהוא לא שולל קשר רציני בקרוב, אבל הוא עדיין לא מרגיש מוכן.
השאלה שלי: האם להמשיך להיות איתו בקשר ולהמשיך להיפגש? או להגיד לו שכרגע לא מתאים לי להיות איתו בקשר כשעוד יש לי רגשות אליו , ובכך לתת לזמן לעשות את שלו?
תודה לעונים

supersonic777

New member
הוא לא מעוניין כרגע...NEXT!ועד מתי תמשיכי לחכות?

אין עוד גברים בארץ?!
אם את מעריכה את עצמך,אל תחכי לו.

Erdbeere

New member
יש, אבל לא כמוהו

איתו הרגשתי חיבור מידי והוא ממש בראש שלי. אני חושבת שזה לא משנה אם ניפגש או לא, אם הוא ירצה קשר רציני, הוא יידע למצוא אותי. כשהוא ירצה להיפגש, אני אבהיר לו שזה לא מתאים, מכיוון שיש לי רגשות אליו ושאני רוצה אותו לקשר רציני.

רואה 6 6

New member
ידידים בשבילו זה המשך הבילוי בלי מחויבות

ידידים בשבילך זה המשך הבילוי שאולי תיהיה מחויבות.

מה נראה לך יותר מציאותי מבין הגישות של שניכם?

לנתק את הקשר

למה שהוא ירצה קשר רציני? הוא כרגע יצא מקשר רציני ויש לו אותך - שאת כמו סמי חברה שלו - נפגשים מתי שנוח לו, שוכבים, מדברים קצת...
&nbsp
נשמע די נוח... חוץ מהעובדה הקטנה שאת רוצה קשר משמעותי, והוא יודע את זה אבל כיוון שהוא אמר לך שהוא לא מעוניין במשהו רציני אז הוא יצא אחלה ועדיין יכול לשכב איתך...
&nbsp
תנתקי את הקשר איתו! אתם מעוניינים בשני דברים שונים וזה שאת תחכי לו זה בזבוז זמן. אם הוא באמת מעוניין בך, אם את תנתקי את הקשר הוא אשכרה יעשה משהו... אם הוא לא - אז הוא לא מעוניין.

סינבד

New member
להמשיך לחכות!!!

קודם כל, משום שכמו ששמת לב בוודאי כשזה זה, זה זה. ושאף אחד לא יבלבל לך את המוח.
אם איכפת לך מהבנאדם שהוא ואת לא מסתובבת כמו צלפית בלונה פרק ומחפשת מטרות להתחתן איתן, את יכולה להבין ולהכיל את האדם שהוא, במקום שהוא נמצא בו.
אני יכול להבטיח לך ש"תמורת" חצי שנת המתנה (גג) שבה תבני איתו קשר יציב, תזכי לחיות עם גבר בדיוק כמו שאת רוצה. אלא אם יתברר לאורך החצי שנה הזו שהוא לא הגבר שעליו חלמת ואז תמיד אפשר לפרוש כנפיים ולעוף.

את יודעת מה הוא רוצה-

קשר לא מחייב עם אינטימיות וסקס.
&nbsp
עכשיו השאלה מה את רוצה?
את רוצה מחוייבות? תסיימי איתו את הקשר
את רוצה להנות מהרגע ולא לחשוב על מחר? תמשיכי.
&nbsp
אני בעד שתגידי לו שאת מבינה שהוא לא מעוניין במחוייבות ולכן את יוצאת מבמקביל לפגישות איתו עם גברים שיש איתם פוטנציאל רציני יותר. אין כמו למקבל בשביל לקבל את הכח חזרה לידיים!

Erdbeere

New member
אני נפגשת עם אחרים

אני נפגשת עם אחרים, אך לא שוכבת איתם, מכיוון של הרגשתי איתם חיבור בשביל להמשיך לעוד דייט. הוא יודע שאני נפגשת עם אחרים. הוא אמר שכרגע הוא לא רוצה קשר רציני, אולם הוא לא שולל שזה ישתנה בקרוב.

Erdbeere

New member
החלטתי לסיים את הקשר

שלחתי לו הודעה שלא מתאים לי כרגע קשר כזה ושיהיה לו בהצלחה. הוא ענה שחבל לו ושהוא שם בשבילי לשיחה או כל דבר. היה לו חודש וחצי להכיר אותי, הוא יכול להחליט כמה זה חשוב לו.

יאמר לזכותו

שהוא היה כן איתך ואמר מההתחלה מה מצבו ומה הוא מחפש.
&nbsp
לא מתאים לך- שחררי אותו ותמשיכי לדרכך.
בסוף יגיע הבחור שיתאים גם באופי וגם בתזמון.

עכשיו דווקא יצא לך תוצאה טובה ושאפשר לעבוד איתה

עליו ואיתו. הציע את עצמו? תבדקי את האמת בפרסום. תני לו את עצמך ותכירי אותו כבן אדם שמאחורי.
בלי סקס, יותר לדבר, לחוות דברים ביחד אם נפגשים כדי לחזק את הביחד, אבל בלי שום לחוות את האחר בביתו בלי בגדים.
&nbsp
תני לו את הידידים בלבד שבתוך המילה יזיזים. ואם הוא יצא מקשר אז גם הרגש והחיבור חסר לו. תעמידי אותו במבחן
הזה ותגידי לו אחרי כמה זמן אם הוא מתמיד ושומר על קשר את מה שכתבת בסוף. את רוצה לראות אם הוא החליט כמה זה חשוב לו בשביל לנסות את החבילה המלאה כולל התחייבות.

עשית נכון

חבל לו? הכדור במגרש שלו, ואם חבל לו לאבד את הקשר איתך אז שלא יאבד... יותר מעשים, פחות דיבורים.
&nbsp
וכל הכבוד לך! אם את מחפשת משהו רציני, הקשר הזה לא מתאים לך, והיית יכולה להישאר בקשר הזה עוד חצי שנה, שנה ולחכות שהוא ירצה משהו רציני... והוא היה ממשיך להגיד שלא מתאים לו קשר רציני (בזמן שהוא שוכב איתך, יוצא עם אחרות ומבלה לו).
&nbsp

Shamy

New member
אני חושבת שאולי לא כדאי להכנס למערכת כזאת

כי , הוא רוצה משהו שנוטה ליזיזות . הוא לא פנוי רגשית כפי שהיית רוצה שיהיה ולכן תמיד יהיו לך ציפיות רומנטיות עבורו שמצבו ישתנה נפשית (או רומנטית) וזה לאו דווקא יקרה ובטח שלא בזמן הקרוב
וחבל לך להכנס למצב כ"כ מסובך נפשית שיגרום לך כנראה לכאבי לב ושברונות ומשברים קשים כ"כ ...לא עדיף פשוט להמשיך הלאה למישהו שבאמת רוצה קשר כבר עכשיו?

אומרים שלכל סיר יש מכסה , האמת היא שלכל סיר יכול להתאים כמה מכסים , אבל בתור סיר אנחנו יכולים לבחור את המכסה שהכי בא לנו עליו...מבינה?

מזמינה אותך תמיד לבוא להתייעץ להשתתף בפינות החברתיות שלנו ולהפוך לחלק אינטגרלי בפורום בינו לבינה
שיימי

Erdbeere

New member
לא שמת לב לתגובה שעדכנתי

החלטתי לשים סוף לקשר הזה. אני מודה שבתחילה לא חשבתי על העתיד ולא הייתי בראש לקשר רציני אחרי קשר לא משהו עם האקס. לצערי, אני לא יכולה לשלוט ברגשות שלי וכן הרגשתי אליו דברים. הקשר הזה עשה לי טוב, אבל גם לא טוב. הייתי כנה איתו ואמרתי לו שאני רוצה כעת קשר רציני ואני יודעת שהוא לא שם ולכן אני מאחלת לו בהצלחה. הוא ענה לי שחבל לו מאוד ושהוא מאוד מעריך אותי ועוד שלל מחמאות ושוהוא תמיד כאן לאוזן קשבת.
בקיצור, אני שלמה עם ההחלטה ויודעת שיש עוד גברים שכן מוכנים עכשיו לקשר רציני.
- אני בחורה עסוקה מאוד, אני באמת צריכה להיכנס לפה יותר, כדי לקרוא, לייעץ ולהתייעץ

אמיתית9

New member
לנתק טוטאלית. אם היה מעוניין בך היה מתנהג אחרת

את לא?

להפנים ומהר!!!

סיגלית 2014

New member
מנהל
לחכות לא נראה כל כך חכם.

מזכיר לי סיפור של מישהי שאני מכירה שהחבר שלה נפרד ממנה. מבחינתו הוא כבר מיצה את הקשר.
הוא אמר לה בברור שהוא לא מעוניין להמשיך בקשר רומנטי אבל אם היא רוצה, ניתן להמשיך בקשר של יזיזות והיא הסכימה.
למה? כי חברות שלה אמרו לה שהיא תוכל "להפוך" את הקשר ולשכנע אותו לחזור להיות זוג רומנטי.
מה לא בסדר במשוואה הזו?
עיוורון. היא הייתה עיוורת כי הייתה מאוהבת והמשך הקשר איתו פיתח אצלה תקווה.
האם היא הצליחה "לשנות" את דעתו? לא!
לאחר תקופה מסוימת נמאס לה והיא ניתקה קשר. מאז לא שמעה ממנו.
יקירתי, זה לא נשמע טוב. הוא נפגש איתך, את שוכבת איתו והוא "לא שולל קשר רציני בקרוב...."
אם הוא לא מרגיש מוכן עדיין לקשר, הוא היה מבהיר לך ומתרחק ממך. הוא משאיר אותך על אש קטנה ונהנה על הדרך. מה רע?
אם את שואלת האם להישאר איתו זה דבר חכם? לדעתי זה לא.
"יש צליל של זלזול..." כמו שאמרו הגשש החיוור.
יש סיכוי גדול מאד שאת הולכת להיפגע. עדיף לסיים את העניין עכשו מאשר יותר מאוחר כשאת תהי עוד יותר מאוהבת....
מקסימום, אם הוא ירצה אותך... תאמיני לי שגבר יודע איך לרדוף אחרי בחורה שהוא רוצה.
בהצלחה.

anesthesi

New member
מבלי להכיר את כל הפרטים זה נשמע כמו מצב שכדאי לנתק

הבחור עוד לא סגור על עצמו, ואת זו שסופגת את כל מצבי הרוח המשתנים שלו.
חבל לך להתערבל עם זה.
תני לו להתאושש מהמערכת שהוא יצא ממנה, עד שהוא יהיה יציב וידע בדיוק מה הוא רוצה. אם תהיי עוד פנויה באותו זמן, סבבה. אם לא, שיהיה לו בהצלחה :)

למעלה