לסבא יעקב איזו פאדיחה עשיתי בגללך.

לסבא יעקב איזו פאדיחה עשיתי בגללך.

טרוטת עיניים ראיתי היום בבוקר את הודעתך בפורום בשורשים,ממנה הסקתי שהיום יום הולדתך. אצתי רצתי לברכך שם וגם פה החרו אחרי בברכותיהם עוד אנשים נחמדים. אמנם ראיתי בכרטיסך גיל שונה והתלבטתי.אך מכיון שאינני מכירה אותך,החלטתי שהמספר הרשום הוא בצחוק. למרבה הצחוק מסתבר שאני יצאתי המצחיקה.רק בערב שמתי לב שמה שכתבת היה בדיחה. בהזדמנות זו אני מתנצלת על ההטעיה שלא בזדון. ןלא נורא ,אז מברכים אותך פעמיים בשנה. רחל. ואם בכ"ז לא טעיתי בבקשה להודיע קבל עם ועדה.

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif למה פדיחה?

ס"ה לא קרה כלום, ולא עשינו משהו רע. אז סבא יעקב קבל קצת ברכות, כנראה מגיע לו. ורק לא לשכוח בתאריך האמיתי. (מתי?) evike

../images/Emo91.gifהועדה למניעת פדיחות

להכין טבלת ימי הולדת שתכלול שם ,תאריך לידה בלי ציון השנה. למי שמוכן/ה להסגיר את סודו/ה.

עב

New member
תשמע ברק 188

אבא שלי מספר על סבתו שהייתה סנובית רצינית. היא סיפרה שיום ההולדת שלה הוא ב - 16 באפריל, אבל השנה לא חשובה...היא אמרה שעל זה לא מדברים! אז אפשר לאמץ את השיטה ולפרסם רק יום וחודש. זכויות היוצרים של סבתא פאני ניימן.

ברק 188

New member
עב,למה לנשים הגיל כל כך כואב וגב..

ולגברים זה די "לא מזיז" נהפכו אפילו מתגעים בגילם.אני בן חמישים+ הנה יצא בקלי קלות נראה אותכן. זכות יוצרים ויצרים

עב

New member
אני זה רק אני ../images/Emo153.gif

אני עב
ולא כל הנשים! אז אענה לך בשם עצמי: אין לי בעיה עם הגיל, נהפוך הוא וראה את הכרטיס האישי שלי. אגב, הבטיחו לנו ברקים ושטפונות ובסוף השקיתי את הגינה. איפה היית?

ברק 188

New member
עב,הסתכלתי לך בכ...

בכרטיס אוי כמה אנו דומים
כי אנחנו בני אותו הגיל
אותו מזל מאזניים שלחודש עשרי
+
כן שנינו חצי חצי הונגרוסלבים מזרחים
את הוכפלדר ואני רק הוך מצד אימי
ועוד שנינו תמיד באותו הפורמים
אני גבר ואת אישה =שהכל פה דיסה
ו..
אבל לא.. לא בבקשה עב לא לגריסה.
ו..

עב

New member
ברק 188 אתה מצחיק!!!

אני לא אגרוס שום דבר, מבטיחה...

ברק 188

New member
תודה B T 1 אין ספק צרין להפגש פעם..

אחת ,איך אתה ב
? ,רק אני צריך להזהיר אותך לפני כן אני פגוע בשמיעה ויהיה לך צורך לדבר גבוה (קצת)יותר מה אתה אומר? אם לא יצא,כי אז בטוח בחנוכה לפי דברי טומי נעשה משהו בנידון וניפגש שם כוללללם.

B T1

New member
ברק-מרים את הכפפה שהשלכת...

שתיה חריפה עבורי זה קפה עם פלפל. לגבי הבירה (ברוב המקרים)אני שותה קפה או חלב. להרים קול אין בעיה, אני מדבר גבוהה מעל הממוצע, וגם מסביר בתנועות רחבות (כמו לפיד הזקן) מניח שנפגש במפגש פורומים (או פה או בשני) כי המרחק בינינו כמו מחיפה לת"א. אם אתה מזדמן צפונה אתה מוזמן. יום נעים. (את היתר אפשר לדסקס במסר)

למעלה