לסביות לא יכולות בלי סיגריות?

לסביות לא יכולות בלי סיגריות?

"אחרי עשור של פעילות ענפה, הודיעה אתמול בעלת המינרווה, גלית בן שמחון, שהיא מעמידה את הבר הלסבי היחיד בעיר למכירה. את הדברים פרסמה בן שמחון אמש בבלוג שלה בקפה דה מרקר, תחת הכותרת "אני מוכרת את הנכס היקר לליבי". לדברי בן שמחון, הקש ששבר את גב הגמל היו ארבע תביעות משפטיות שהוגשו בשבוע האחרון נגד המקום על ידי עמותת "לנשום נקי", שמנהיגה את המאבק לאכיפת חוק העישון. "נמאס לי", מתרעמת בן שמחון, "לא מספיק שהמקום לא מרוויח כלום ושבמשך שנים אני צריכה לתחזק אותו מכיסי, אז עכשיו אני גם אמורה לממן חבורה של אופורטוניסטים?"." http://www.mouse.co.il/CM.articles_item,704,209,18292,.aspx עכשיו... זה הרגע לוידוי מביך במיוחד: בחיים לא הייתי במינרווה. פרקתי, יותר קל לי על הלב, ואני מודה שיעזור לי אם תסבירו: * איך זה שפאב יחיד ללסביות אינו רוחי? היתכן? או שזו יבבנות שכזו? * למה חוק העישון או אי העישון - רלוונטי דווקא למינרווה?

וואלה

דווקא הייתי שם ואפילו מספר פעמים אבל מעולם לא הרגשתי שם בבית (אולי בגלל שאני לא דייקית צעירה ומעשנת). פאב יחיד ללסביות יכול שלא להיות רווחי אם נשים נשארות ערב שלם על דרינק אחד (שגם הוא הכי זול שבתפריט). במצב כזה המקום יראה מלא תמיד (מה גם שהוא די קטן) אבל לא יהיה רווחי. אני לא אוהבת את ההתבכינות בנוסח "שנים החזקתי את המקום בשביל הקהילה" כי אני כקהילה לא ביקשתי ממנה שתחזיק את המקום בשבילי... וכמו שאני לא לקחתי חלק ברווחים של המקום גם אין לי חלק בהפסדים שלו. אני חושבת שהם פיספסו משהו במיתוג שלהם כי עובדה שמקום אחר, ג'וז ולוז (ערבה- אל תגידי שגם שם לא היית!) התחיל כפונה לקהל של לסביות וכיום הוא מאוד מאוד איני ואני מניחה שגם רווחי. לגבי העישון- מניחה שנשמע עוד סיפורים כאלה גם מבעלי מקומות אחרים. אני באמת ובתמים מאמינה שלהיות בעל או בעלת פאב או באר בת"א זה אומר חיים מאוד קשים מכל בחינה (מיסוי, רישוי קנסות מכל עבר, הקהל הלא נאמן) וחוק העישון רק מהווה את הקש האחרון.

זה קישקוש

כבר לפני 9 חודשים התפרסם שהיא רוצה למכור את המינרווה. לדעתי כרגע זה סתם ניסיון ליחסי ציבור ולפירסום דבר המכירה על חשבון התנגחות בחוק.

אבא גאה

New member
If she is trying to sell

and telling everyone that many years she is paying for the place to stay open and that she didnt make any money I am sure she will find a buyer

ותגובה לחלק על העישון

אני לא מבינה למה במשך שנים אני צריכה לממן אנשים פרטיים שבנוסף לאוכל ושתייה שאני קונה בכסף מלא גם לא מצייתים לחוק וגורמים לי (ולאחרים) לנשום חומרים מסרטנים.

כנראה שזה עניין של גיל ושל סטטוס משפחתי

כשהייתי צעירה (ורווקה) שרצתי שם הרבה היום לרוב לא מתאים לי לצאת לבלות ולחזור ספוגה בעשן (וזה גם לא מתאים לאישתי
) במקרה יצא לי להיות במינרווה בשבוע שעבר, אחרי שנים שלא הייתי שם כמעט ולא היו לסביות, היה מאוד משעמם

לקחו אותה לשם

במסגרת טיול של בי"ס (יסודי) אחרת זה באמת לא מסתדר כי היא עם הצבעונית מגיל 12 לדעתי

למעלה