לסביות להיות או לא

פינצטה1

New member
לסביות להיות או לא

החתונה המתוקשרת של צמד הלסביות ביום שישי במועדון לילה היא נסיון לגרום לפרובוקציה ותו לא שתלכנה להן החביבות ככל שתהיינה ותתחתנה ותעשנה ככל העולה על רוחן בלי כל השואו הסביבתי, אחר כך באים האגודות והעמותות למען השוני והשנוי במחלוקת וטוענות שהחברה ואו חלק נכבד של החברה מנדה אותם,בגלל מה שהם. גם לעשות דברים בצנעה ובלי פרהסיה יכולים להיות טובים,תאמינו לי. אין לי נגדם כלום, יש לי נגד כל נסיונות הפרובוקציה, הרי חתונה כזו כרגע אינה מוכרת בשום מוסד כך שלחתונה הזו אין משמעות בעיני החוק. ושיהיה להן מזל טוב

eilati5

New member
בת לוקחת בת

ראשית, הזוגיות של הנישאות ביום שישי הקרוב, הוכרה על ידי בית המשפט לענייני משפחה בבאר שבע, בפסק דין תקדימי. אם בית המשפט הכיר בהן כבתא משפחתי לכל דבר ועניין, לרבות כתובה אזרחית, הסדרי מזונות במקרה וחלילה יפרדו השתיים בעתיד והסדרים הקשורים בגידול ילד משותף - מי את "פינצטה1" שתעמידי את הזוגיות שלהן בסימן שאלה. שנית, החתונה אינה שואו להמונים, אלא אירוע סגור לקהל מוזמנים מצומצם בלבד. טקס הנישואין נערך בשעה 22:30, לפנינ פיחת המועדון לקהל הרחב. לנישואין הוזמנו אך ורק חברי הקהילה ההומו לסבית באילת, בני המשפחה של הבנות הנישאות וחברים קרובים. ההתעסקות הציבורית בחתונה אינה אלא הוכחה נוספת לחטטנות של אותם אנשים שלא הוזמנו לאירוע. הזכות לאהוב ניתנה לכל בני האדם, באשר הם בני האדם, ללא קשר לנטייתם המינית והעדפותיהם. ילמדו הפינצטות למיניהן להתעסק באהבה באשר היא ולא בדברים אחרים - לכולנו יהיה טוב יותר. גם לגייז וגם לסטרייטים. החתונה תתקיים ביום שישי הקרוב, במעמד מכובד ואוהב - וכל מי שמעדיף להישאר בימי הביניים - שיבושם לו. החתונה של הלסביות היא צעד אחד קטן, שיתן פתח לזוגות רבים נוספים, להביע את אהבתם ולתת לה גושפנקא משפטית. החתונה נערכת בצנעה ולא בפרהסיה ולכן לא ברורה לי הגישה השלילית של פינצטה. הקהל הקבוע של ליין מסיבות "פרידום" מונה גייז וסטרייטים כאחד. כולם נהנים עם כולם, מתוך גישה של כבוד, הבנה וסובלנות. המוני הבליינים הקבועים במסיבות הגייז בפלטיניום - מוכיחים שמשהו טוב קרה בעיר הזו בשנים האחרונות לעומת ההודעות בפורום והתגובות בתכנית של האזרח יעקובי היום ברדיו - אלה מוכיחים שיש עוד הרבה מה לעשות בתחום ההסברה בעיר. באהבה ובגאווה נאחל לבנות המון מזל טוב!

לב רחום

New member
לסביות-פינצטה

אם אין לך שום בעיה עם הנושא לשם מה המאמר העמוק והמלומד? כניראה שעדיין יש לנו באילת אוכלוסיה עם דיעות קדומות מוסוות ופינצטה בתוכה.

JUAN1

New member
אמת כך צריך להיות

כל אחד את הנטיות המיניות שלו צריך לשמור בין קירות ביתו ולא לעשות שואו.

eilati5

New member
הבנת הנקרא ?!

הפרידום הוא הבית של הקהילה ההומו לסבית באילת והחתונה נערכת בין קירות הבית שנקרא פרידום. כפי שסטרייטים לא מתחתנים בין קירות ביתם, כך גם לגבי שתי הבחורות הנפלאות האלה. הן מתחתנות בפרידום, בסביבה תומכת ואוהבת. ומי שיש לו בעיה עם זה ישאר הוא בעצמו בין קירות ביתו ולא יצטרף לחגיגה. אני מקווה שבכך אפשר לסגור את העניין.

JUAN1

New member
מה רעיון החתונה ? הוא ברור ?

למה מתחתנים בכלל ת לא למטרת משפחה ? מה הצורך של שתי בנות להתחתן כשמדובר רק בזוגיות של שניהן. אם אני לא טועה נישואין הם מתוך היבט דתי ולא סתם . כל עניין החתונה הוא לעורר צומת לב כמו הסטייה הלא נורמלית הזו שהיא דוגמא לילדים שלנו. הפרידום וכל הצורך הזה ללכת נגד הנורמה שטויות ל.... נמנע מלהגיד.

פינצטה1

New member
תשובה לכולם-בנות בנות

על מה הקצף ,מה אירע שמחול שדים סב סביב התגובה שלי הבעתי דעתי, ולא התנגדותי, שאין לה במקרה זה כל משמעות. אך אני שמח שהצלחתי להעיר אותכם חברה מתרדמת עמוקה ששרת בפורום ושוב פעם אאחל לבנות

פינזטה 1 - בקשר ל-(בת לוקחת בת)../images/Emo140.gif

ראשית אני מאחלת לבנות המון מזל טוב. ושנית אני חייבת לציין שאת עניין החתונה שמעתי בתוכנית עצם העניין ופה בפורום.(שוב התקשורת אשמה)....
אני לא חושבת שהבנות גורמות פרובוקציה אלא אנחנו פה בפורום, תקשורת, עיתונות, ואנשים רכלניים שסתם משעמם להם בחיים. זאת דרך חיים חדשה לכולנו, רובנו מצליחים לקבל אותה ולחיות איתה,,,אך יש כאלה שלא מסוגלים לקבל את דרך חייהם של ההומו/לסביות והם אלה שעושים פרובוקציה מכל עניין החתונה.זאת מדינה דמוקרטית ולכל אחד יש זכות לאהוב ולהתחתן עם בחיר/ת ליבו. מתי נשתחרר מדעות קדומות ופרימיטיביות...וכפייה דתית.ופינזטה 1 שאתה אומר שהנישואין האלה לא מוכרים בעיני החוק...מי זה החוק? הרבנות??????? ושוב אני מאחלת לבנות חיים טובים ומאושרים יחד
ערב נעים לכולם אלמוג אש

פינצטה1

New member
אלמוג אש-בת לוקת בת

החוק אלמוג אש שהרבנות היא חלק ממנו, את יודעת היטב שמלבד נשואין אזרחיים שעד לפני שנים מספר גם הם לא היו מוכרים בעיני החוק,הרבנות היא האסטנסיה הממלכתית לגושפנקא ובלי אישור הרבנות אין הנשואין נחשבים לגבי הפרובוקציה, בנינו, אם זוג רוצה לממש אהבתו באמצעות חתונה אזי הוא אץ רץ לאיזה מועדון לילה ערב יום שישי ומתחתן, נשואין הן ענין רציני ולא איזה משחק של כאילו. הבנות הללו שאת החלטתן אני מכבד, אילו היו בוחרות להנשא כפי שנהוג אצל רוב הזוגות בארץ , אני באופן אישי הייתי מכבד.

פינצטה 1 - שאלה לי אליך....../images/Emo35.gif

איך מתחתנים רוב הזוגות בארץ? בכפייה דתית!!!!!! אם כוונתך היא לבן לוקח בת..רץ אץ לרבנות, משלם להם הון כסף על כלום...שוכר אולם חתונות מפואר ומגיש לנו רבע עוף הרי זה הנורמה, המקובל, הרגיל ..הלא כן? צריך ללמוד לכבד ולפרגן לאנשים שיש להם ת'אומץ, לשבור את מה שהחברה מכתיבה לנו , ורובנו חיים לפי המקובל בחברה כי, מה יגידו השכנים?.....נשמע לך מוכר? אז אם זוג מחליט להתחתן, וכן בערב שישי במועדון לילה, מי אתה או אני שנגיד להם שזאת פרובוקציה, שזה לא מקובל.......אולי לפי חוקי הרבנות זה לא מקובל....והגיע הזמן לשינוי, זאת מדינה דמוקרטית.

JUAN1

New member
הדמוקרטיה מנוצלת לרעה אלמוג אש

הכל התבוללות ותו לא

למעלה