לסביות נוהגות בג'יפ?

לסביות נוהגות בג'יפ?

אולי היום, ממש לעת הצהריים, תהפוך גרוטאה אחת מסוג "רנו אקספרס" להיות שלי... (שלי ולא שלנו, כי האשה כבר הודיעה ש: "אני בזה לא נוהגת...") על מה אתם נוהגות? שירשור מצאי וחלום. (אני נוהגת בינתיים באיביזה , וחולמת על טויוטה ראב 4 !
)

Gירפה

New member
הרבה כבוד

תקבלי ממרומי הג'יפ שלך בכבישים (וזה מניסיון נהיגה ב - GMC ספארי של ההורים שלי...) והכבוד - כנראה מהשילוב המרתיע של אישה, כביש ורכב גדול (תמיד אמרתי שאני פמיניסטית עד שזה מגיע לכבישים). ואנחנו - בינתיים מסתפקות בדייהו לאנוס חביבה למרות שלZברה פנטזיה עתיקת יומין לגי'פ משלה (תתני לה סיבוב?!)

הכי הרבה כבוד...

היה לי כשגרתי בירושליים , והתנייעתי בגרסא הקדומה של ג'יפ ג'ימי של GMC , מן קומבינאציה של טאנק משוריין, עם עבירות מוחלטת ונוחיות של רכב אמריקאי... אבל... מאז הילדים עברנו לגירסא מהוגנת של סיאט, והנה ממש עכשיו הצטיידנו גם ברנו-אקספרס חבוטה ומהוהה...שכבר הובהר לנו ש: "זה האוטו של הילדים!"...

איזו מין שאלה היא זו?

את מי זה מעניין על מה נוהגות לסביות??? ג'יפ? איביזה? מה החרטה הזה? לידיעתך הרבה נשים נוהגות על ג'יפים. בעיקר הנשים של העשירים. ככה זה הולך אצלהם: הפרייבט אצל הבעל הג'יפ אצל האישה. זה יותר נח עם הילדים כנראה. אצל הלסביות זה תלוי מי הגבר ומי האשה

אבא גאה

New member
כמי שבכרטיס האישי שלה כתוב

שהמקצוע הוא "נהגת משאית" מה את קופצת לשמע השאלה הזו, ועוד "את מי זה מעניין"???? אני כבר אמרתי שאני לסבית בארון, אני מתתת לג'יפ. אבל עדיין שומר על הפאסון ההומואי וכששואלים אותי אני אומר :חיפושית

גם אנחנו

נוהגות ברנו אקספרס יורסלף ויש לה אפילו כינוי: כבשתה כבשתה על שום מה? על שום שהיא כבשת הרש שלנו... וחסר לי האייקון של הכבשה מביאסהייץ'

למעלה