לסבית חדשה ישנה באה לפורום

הפיקסית

New member
לסבית חדשה ישנה באה לפורום ../images/Emo13.gif

הי - חדשה כי זו פעם ראשונה שלי בפורום. ישנה- כי כמות השנים שאני לסבית מעלה אבק- כזה שאפשר לקחת אצבע וליכתוב בתוכו כל מיני דברים. ואני רוצה לשאול אתכן - מה דעתכן שתהיה לכן חברה שהיא לסבית לא מהמניעים הכי נכונים כלומר יש לי אמא פוסטמה שתמיד דחפה אותי לקראת נשיות תמיד רצתה שאני אהיה 'נשית יפה צייתנית וחטובה ' ונכון שני לסבית כי אני לסבית אבל אני לסבית גם מעוד סיבה- כי אני שונאת את אמא שלי ואת הרצונות שלה כלפי וחוץ מזה אמא שלי היא האפס הקטן של אבא שלי וכשאני רואה "זוגיות" כמו אצל ה"הורים" שלי שבה אמא שלי היא האפס הקטן והעלוב של אבא שלי אני נרתעת ממערכת יחסים עם גברים אתן מבינות? אני לא לסבית ממאה אחוז המניעים הנכונים רק מ 80% המניעים הנכונים- עשר אחוז מניעים זה השנאה שלי לאמא שלי האישה הקטנה השפוטה והמטופשת ורצון להיות משהו שונה ממנה- פחות עלוב ויותר קולי- ולהיות לסבית זה יותר קולי מאישה קטנה שמקיימת חיי נישואים "תקינים" עלק על פני השטח וסובלת מבעלה אבל מצייתת לו מיתוך אומללות ועוד עשר אחוז של הלסביות שלי נובע לצערי מהטרדות מיניות רבות ואף יותר שעברתי מחיי. אז מה אומרים לחברה שתהיה לי ? ת'שמעי לסבית יקרה שלי אני אמנם לסבית אבל אם אפטר פעם מהשנאה לאמא שלי על הטמטום שלה ועל זה שהיא אישה קטנה וצייתנית מול הגבר שלה אולי יש סיכוי שאחזור למערכת יחסים עם גברים? כלומר - אם אני לסבית אבל לא מאה אחוז מהמניע האמיתי ויש סיכוי שיום אחד המניע שלי של להיות לסבית כי אני שונאת את אמא שלי הקטנה העלובה ובזה לה בוז עמוק ותהומי יעלם- ופתאום אני אהפוך יותר סטרייטית מלסבית ( למרות שלדעתי הכי סטרייט זה לאהוב נשים אין להם את הפיכסה של השיערות על החזה ויש להן שדיים שזה יותר מדהים ונפלא משערות על החזה לא?
אז מבחינתי 'סטייטית' זה לאהוב נשים.... ל'אהבת גברים' היייתי קוראת 'פטיש' שלצערי גם אני לוקה בו כלומר אני בי המשיכה שלי לגברים נורא מוזרה בעיני ולא מוסברת רציו אני לא יכולה להבין איך להמשך אליהם הם לא ממש מושכים אבל זה 'פאק' של הטבע שלי
) נחזור לשאלה המקורית שלי: או קי אז אם אני אומרת לחברה העתידית שלי - 'הי נפטרתי מהתסביכים עם האמא הקטנה העלובה הצייתנית שלי ואני כבר לא מרגישה לסבית כמו פעם ' ...? כאילו הבנתן? כאילו את יכולה להיות לסבית לא מהמניע הכי אמיתי של 100% את פשוט לסבית אלא סתם ממניעים אחרים... ואז אם המניעים נפטרים בדרך פלא ( גם הרבה הטרדות מיניות עברתי בחיי מה שגורם לגברים לעורר בי קצת דחייה) אז פתאום .... פתאום מה תגידי לחברה שאיתך באם תהיה? שפשוט 'נפטרת' מהמניעים שלך להיות לסבית ואת כבר לא כל כך כזאת ותגידי לה שלום? כלומר אם אני לסבית מתוך הבוז לאמא שלי על הצייתנות שלה כלפי אבא שלי האם זה הוגן להיכנס למערכת יחסים עם בחורה כאשר אני לא בטוחה שהלסביות שלי היא לנצח? כי אם פתאום 'אפטר' מהרגשות התהומיים של הבוז לאמא שלי אולי לא יהיה לי אותו צורך חזק להיות 'לסבית' וחברה שלי לעתיד 'תאכל אותה' כי 'קנתה חתול בשק' כלומר חשבה שקיבלה חברה לסבית 100% והנה 'קיבלה' מישהי שהיא לא לסבית 100% ובעצם חלק מן ה'לסביות' שלה הייתה בעייה של בוז ודחייה מאמא שלה הצייתנית לגברים.... ואם אי פעם אפטר מכמויות הבוז שאני רוכשת לאימי... ופתאום אמצא את עצמי כן מוכנה למערכת יחסים עם גבר... מה יהיה על החברה שלי לאותו זמן? מבינות? ואת השם ה'פיקסית' בחרתי בגלל הסולנית של הפיקסיס המדליקה.... שלכן הפיקסית

Wasabi Snooters

New member
הממ

א. יכלת לצמצם תמגילה הזו ל5 שורות, תיהי בריאה כמה חזרת על עצמך :) ב. את מודעת לזה שלא כל הגברים הם כמו שתיארת? בכל אופן, היית בטיפול? אחרי ההטרדות המיניות? אם לא אז כדאי לך תפתרי תבעיות שלך עם עצמך קודם, אח"כ תחשבי על "מה יהיה אם החברה שאולי תהיה לך" אבל זו רק דעתי, אולי אני טועה.

הפיקסית

New member
../images/Emo13.gif

1. כן מודה
לקחתי ברוח טובה
2.ברור לי שלא כל הגברים כאלו אבל המודל המחורבן שקיבלתי בבית הוא מחורבן כזה שבו אמא שלי הייתה שפוטה של אבא שלי לכן למרות שאני דומינית הצד הלסבי איכשהו מרגיש לי יותר בטוח מבינה? חוץ מזה אני לא צריכה קרחת זקן מיקטרת ודף רשימות צהוב וספה למטופלים כדי להבין שלא משנה מה כל הגברים כל אחד ימצא משהו שדומה למודל שלו בבית ועם המודל המחורבן שלי שיש לי בבית זה מפחיד איזה זוגיות הייתה לי עם גבר עם הייתה לי כזאת לכן עם נשים מרגיש לי יותר בטוח 3.תראי אני חושבת שלכל אחד יש משקעים מן העבר שמשפיעים על זוגיות להמנע מזוגיות ולהתחיל בזוגיות רק אחרי שנים של טיפולים? אין לי ספק שאת כל המשקעים של ההטרדות המיניות ואף יותר (..) שעברתי בחיי רק שנים של טיפולים יפתרו ואני לא צוחקת ולא צינית יודעת כמה עברתי ויודעת כמה שנים יקח לפתור את זה אם ביכלל אבל בינתיים... אני וצריכה זוגיות עם גבר אישה לא משנה אולי עדיף אישה אבל השאלה אם כל אדם שיש לו משקעים גדולים מן העבר בקשר לזוגיות עם גבר/אישה ימתין את הזוגיות על הולד עד שיתפור את כל המשקעים את מבינה? כי עם הכמות הטרדות מיניות וזאת מילה עדינה לתאר מה עברתי יקח לי בערך שבע שנים להפטר מכל המשקעים ואני גם צריכה בת זוג/בן זוג מבינה?

הפיקסית

New member
את יכולה לפנות אלי במסרים אישיים

אני לא מחזיקה אייסיקיו מטעמי 'צריך לחיות בין גלישה לגלישה'
אני הפיקסית

הפיקסית

New member
אחלה../images/Emo13.gif ..

רק אם את יכולה אחרי שפנית ליידע אותי בפנייה שלך כאן בפורום כי 'הפיקסית' זה לא הניק הקבוע שהולך איתי בתפוז, ואם לא אדע שכתבת לי מסר לא אבדוק את הניק הזה
תודה אני הפיקסית

no names

New member
תאוריה

לכל אחד או אחת, במקרה שלנו, יש את הפוטנציאל להימשך לבני מינו/ה. כולם גם עוברים את השלב של ההתלבטות. עכשיו, אני מניחה שצריך שיקרה משהו ש"יעורר" את הפוטנציאל הזה. אצלך, זאת היתה אמא שלך. אצלי, יכול להיות, שזה היה, נניח, גירושין די מכוערים של ההורים שלי. אז מה? אני חושבת שלא אצל כל אחד הפוטנציאל הזה יכול להפוך למשהו ממשי. אצל אלה שהם הומוסקסואלים זה קורה ואצל אלה שלא- לא. אני בטוחה שכל אחת שתהיי איתה לא בטוחה במאתיים אחוז לגבי עצמה. ואם את עם גבר, מה מבטיח לך שהוא לא יימשך למישהי אחרת? הסיכון קיים תמיד, זה חלק מהמשחק. אין לי מושג אם הבנת על מה דיברתי אבל גם אם לא פשוט תהני ממה שיש, השאר יסתדר מעצמו.

הפיקסית

New member
הבנתי ת'תיאוריה ואף אמשיך ברשותך../images/Emo13.gif

אני יודעת שאני לסבית
נכון שהאמה הפוסטמה הצייתנית שלי כלומר צייתנית ואפס מול אבא שלי דוחפת אותי עוד יותר לזרועות הלסביות ו גם הטרדות מיניות שעברתי בעבר ( איזה מילה עדינה לתאר מה שעברתי אבל ניחא
) עכשיו אני יודעת שאני לסבית יודעת יודעת וגם אם אפתור את התסביכים עם אמא שלי או אם גברים עדין עדין עדין אהיה לסבית בכל מקרה אם אני מכירה בחורה אגב נכון שיש סיכוי שאהפוך ללא לסבית אבל גם אם אני במערכת יחסים עם גבר יכול להיות סיכוי שיום אחד אהפוך מבי ללסבית מוגמרת
תודה שעזרת לי להבין ת'פואנטה עכשיו תורי לשאול אותך אם השלמתי את המחשבה שלך בכיוון הנכון... אני
הפיקסית

no names

New member
בטח

אני מבינה לגמרי את מה שאת אומרת ומסכימה וחושבת שהנושא בכלל לא צריך להטריד אותך. תשכחי משאר העולם ואחותו, אף אחד לא יבין מה את רוצה כמוך. אני גם לא בטוחה עד כמה שאר הדברים משפיעים על היותנו מי שאנחנו, אבל אם זה עוזר לנו להגיע להגדרה יותר מדויקת של מי שאנחנו אז אחלה-כל עכבה לטובה. אם נתעסק כל החיים בלהגדיר אז החיים יהיו הרבה הרבה יותר מסובכים, זה מה שבטוח.

saporta2

New member
אני חושבת...

אם את לא סגורה על עצמך, את לא חייבת לבוא ולהגדיר את עצמך חד משמעית... מה כבר יקרה אם יום אחד תתחרטי? יקרה אסון?!! לא נראה לי... תראי- אני חושבת שאיפשהו לכל אחת יש את ה"נימוקים" שלה למה היא "הפכה ללסבית" ובכוונה אני מתארת את זה ככה- כי יש לזה הרבה סיבות שהן גם פסיכולוגיות, גם אני הרבה פעמים מתלבטת בסוגיות האלו, עדיין אני סגורה על זה שעם נשים- אין מה לעשות, אני פשוט מרגישה חייה- זאת ההגדרה... זו מן הרגשה של רכות מצמררת נפלאה צבעונית ומלאה בעדנה להיות עם מישהי במיטה, על פני החוויה הנטולת חן של לילה אגרסיבי עם גבר... ככה לפחות אני מרגישה... בכל אופן- נראה לי שאת מאוד מבולבלת ולפעמים צריך לתת לדברים לזרום באופן הטבעי שלהם, אני מאמינה שאת לא צריכה להתאמץ מאוד- היא יבוא אלייך בסוף, בצורה שהכי לא תצפי לה, קוראים לזה-אהבה ועד שהיא לא תסחוף אותך ייתכן שלא תהיי סגורה על עצמך... את צריכה רק לנסות- אל תחששי מלטעות, לפעמים צריך ללכת לקראת הטעויות בהסכמה כדי לראות את הדבר הנכון... אני מקווה שעזרתי
, אוהבת... טלי

הפיקסית

New member
לא יכולתי להסכים יותר ../images/Emo140.gif נכון.../images/Emo13.gif

הולכת לקראת זוגיות לסבית כאילו זה דבר שצריך לעשות לו אלף תכנונים א. זה שאני לסבית יודעת בודאות כרגע למרות שלא הייתה לי חברה עדיין רק כמה נסיונות 'מצוחקקים' עם חברות בהן היינו אולי בקטע אנטימי חצי בצחוק מצחקקות כמו ביוויס ובאטהד
יודעת הרבה שנים בודאות שאני לסבית והאמת שדחיתי את רגע המימוש כי כל הזמן חשבתי - מה אם אני לא באמת לסבית ורק כאילו לסבית בגלל ההטרדות המיניות שעברתי וכו וכו וכו אני חושבת שבכל תחום בחיים אם תעשי אלף ספקולציות ולא תגיעי למיים כי יכול להיות אלף if לא תגיעי לכלום במערכת יחסים לסבית את לוקחת סיכון שאת לא תהיי יום אחד לסבית שהיא לא תהיה ואפשר לחשוב שאם שתינו לא נזדכה לעולם על הלסביות שלנו לא יהיו צרות מסוג אחר? לוקחים סיכון וזהו! ( אוף איזה כרדיט אני לוקחת על התובנות שאת התחלת ואני ממשיכה
כאילו אני התחלתי אותן
) בכל אופן תודה מאד עזרת מאד

pumiky18

New member
היי פיקסית

ואוו...עמוד ארוך ביותר רשמת...ובכן יש לי כמה תגובות לגבי מה שרשמת... לדעתי זה פשוט שגוי לחיות את החיים שלך דווקא שצורה שאתה יודע שתעצבן אנשים- אמא שלך. את החיים שלך תבחרי לפי מה שמתאים לך לא בגלל שאמא שלך עצבנה אותך. מה עוד שבחיים לא הכל שחור לבן, אז תהייה לך חברה...ויום אחד לא יבוא לך עלייה יותר (מה שקורה להרבה זוגות) אז זו לא חתונה קתולית...את לא מחוייבת לשום דבר ספציפי, אילו הם החיים שלך ואת חייה אותם אך ורק בישבילך..ואם לא תביני את זה אז רק את מפסידה לדעתי... לגבי הטרדות מיניות, אני גם שומעת תמיד את העובדה הזו והיא אפילו מאוד הגיונית...רוב הלסביות שאני מכירה עברו פעם בחייהן הטרדה מינית...אבל ישנן כאלה שעברו הטרדות ובקשות ביותר שעדיין אוהבות זיין...ככה שזו לא תורה מסיני.... עוד משהו...קשה לי להבין איך את מחלקת את ה"לסביות" שלך לאחוזים? מוזר...לדעתי כל החישובים האלה הם לא הכרחיים ...יש גם דבר שנקרא דו או בי (איך שאת רוצה) והכל טוב יפה ו"קול" וחביב ונחמד אני מקווה שהבנתי נכון את מה שרשמת....אם לא אז לא נורא. יאללה ביי

הפיקסית

New member
זה מה שעצוב לי ../images/Emo10.gif

שלצערי חלק מן הלסביות שלי נובעת מחוסר יכולת להיות עם גברים בגלל מה שעברתי
והייתי רוצה להיות לסבית מהמניעים הנכונים
לאו דווקא הלא נכונים
אבל אני מרגישה שגם לולא הייתי עוברת מה שעוברת ולולא אמא שלי הפוסטמה הפאתטית- עדיין נשארו איזה כמה אחוזי לסביות טובים ונהדרים שהם בזכות עצם
ולא בגלל הטרדות מיניות ולא בגלל אמא פוסטמה
על התגובה שלך, אני הפיקסית

pumiky18

New member
אז סבבה.

אני חוזרת על מה שאמרתי..תחיי את החיים בשבילך, את האלוהים של עצמך ותו לא- נולדת כדי לרצות אך ורק את עצמך (וע"י זה לגרום אושר או הנעה לאנשים אחרים)...
אני יודעת שמה שאני אומרת עכשיו אולי ישמע נוראי אבל כבני אדם בתרבותינו, אנחנו תופסים ערך עליון למשפחה. לפעמים קורה שאת בני משפחתינו אנחנו לא סובלים...אבל מה? יש קשר דם אז חייבים לאהוב אותם...אז אני אומרת FUCK את התרבות...לא תמיד קשרי משפחה צריכים להיות מושלמים...לא תמיד אפשר לתקן אותם, לפעמים כמה עצוב שזה נשמע אין מה לעשות חוץ מלחיות עם זה...לפחות לקבל אז זה כמו שזה ולא להתאמץ לשנות אם ידוע שזה לא יעבוד. אבל אל תקשיבי לי ...אילו סתם דיבורים באוויר...אני לא מכירה אותך ...בשבילי זה ככה...

b l a n k e t

New member
אין דבר כזה מניעים נכונים או לא..

את יכולה לאהוב בנות מכל מניע שהוא ואת לסבית כשרה. זה הכל עניין של העדפה. לא תמיד בחירה, אבל בהחלט העדפה.

pumiky18

New member
../images/Emo163.gif

מעולם לא התכוונתי להתיימר להגדיר מה עושה אותך לסבית..מה שניסיתי לומר שלא רק מה שקשור ללסביות אלא לגבי הכל- לא צריך לעשות דווקא לאחרים...את החיים כדאי לחיות לא דווקא בצורה שתעצבן אנשים אחרים אלא מה שהכי טוב לך..

למעלה