לסבתא ז"ל

radioheaddicted

New member
לסבתא ז"ל

שמרו על הגחלת והעבירו את האור הלפיד חייב להמשיך לבעור עצרו את הרכבת שסטתה ממסלולה היא מזמן פספסה את התחנה לא ראיתי אותך העפתי רק מבט כמה הייתי רוצה לראות את פנייך אפילו למעט ראיתי כבר את החיים גם את המתים מלאכים לא קיימים והנבואה ניתנה לשוטים אלפי מדורי גיהנום גופי עבר אלפי כדורים נורו אף לא אחד חדר שריפה בעירה עד אין קץ הבועה שבירה אם תיגע זה יתפוצץ בעוד לילה שחור אבל לא השחור מכולם לא תישבר רוחי לעולם אדם חלש מהאריה אך רוחו חזקה מכל שחי תכו בי בלי סוף אני לא יישבר אבל עד מתי? אני הוא קיר הלבנים החומה הגדולה אם ארצה אזיז את גם השמש ממסלולה

ornit4

New member
יפה מאוד

נשמע כאילו את(?) בספרינג, להספיק הכל, לאמר הכל, לספר הכל, ולפתע את קוטעת את זה. מעניין מאוד.

מדהים..ותקן אותי אם אני טועה..

בהתחלה זה נראה כאילו אתה רוצה להמשיך בשיגרה..רוצה? חייב? משהו מחייב אותך? ואח"כ הייתה מין מערבולת של גיהנום וגן עדן? וקיר הלבנים-שזה אתה- ז"א אתה חזק- גם אם מישהוא ינסה להרוס אותך [גם אם סבתא שלך נפטרה] אתה איתן! ואתה תקבע מתי אתה יכול להישבר...

SadClown

New member
וואי זה כל כך חזק.

איזה תיאורים חודרים, תיאורי גהינום? אתה ממש מצליח להכניס את הקורא לתוך הטקסט ולהיסחף איתו. זה כל כך חזק מה שתכבת, תיאורים חזקים וחודרים של סבל.

מורןא

New member
כתיבה יפה

מאופיינת בהרבה תקווה וכוח כמו שיר של יחידת סגולה שעומדת לכבוש ולהלחם (-: הגבתי רק עכשיו כי לפני כמה ימים נתבשרתי שסבתא שלי במצב קשה מאד בבית חולים וכשהגעתי אלייה היא באמת נראתה רע. היה לי קשה להתמודד עם כל מה שקשור לנושא הזה. בנתיים היא קצת יותר טוב אם כי לא משחררים אותה מבית חולים . בכל אופן תודה על השיר הוא מקפיץ את הפורום לגובה מבחינת מורל... מורן

למעלה