לסגור את הפורום

NoWords

New member
לסגור את הפורום../images/Emo35.gif ../images/Emo88.gif

אף אחד לא מעדכן לגבי אלישיה חוץ ממני גם ככה. היא יותר עוסקת בסרטים שלה עכשיו. הUNPLUGGED ALBUM לא עשה רעש בארץ יותר מדי. יש פה אולי ארבעה גולשים פעילים. [חבל. בהתחלה היו פה מלא אנשים] עצוב לי לראות את הפורום ככה, מה לעשות?

mc lyte

New member
לא נעמה בבקשה אל תסגרי ../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo178.gif

תראי אני יודעת שהפורום לא פעיל , ושאין הרבה אנשים ושכימעט אף אחד לא מעדכן בעצם שרק את מעדכנת אותו ושאין הרבה גושלים אולי 4 אבל בכל זאת אני מבקשת ממך לחכות עוד קצת אולי הוא יהיה פעיל אולי בקרוב כשהיא תוצאי אלבום או לא יודעת אני בטוחה שתמיד יהיה על מה לדבר או מה לעדכן זה נכון שכרגע אין הרבה על מה לכתוב אבל יש גם את התקופות האלה . וזה גם נכון שאין פה הרבה גולשים אני בטוחה שיש לה עוד הרבה מעריצים שפשוט לא יודעים שיש לה פורום. יש לי שתי הצעות 1: או לנסות לפרסם את הפורום
2: פשוט לחכות אולי הפורום יהפוך להיות פעיל כי אני מעריצה גדולה שלה ויהיה לי חבל שלא יהיה לה פורום באמת חבל שיש פה מעט אנשים ואם בכל זאת תחליטי לסגור אז תודה לך על זה שפתחת פורום לאלישה וניסית לפחות למרות שלא הלך ואת מנהלת מצויינת
כל הכבוד לך על ההשקעה ועל העידכונים שלך
סליחה שחפרתי

mc lyte

New member
ועוד משהו ....

גם לי חבל לראות את הפורום ככה זה באמת חבל !!! חבל שבקושי יש פה גולשים. אלישיה קיז היא זמרת מאוד מוכשרת עם שירים מאוד יפים .

לא לסגור..זה תקופתי

כי אלישיה בתקופת יובשבקרוב שהיא תוציא את האלבום ינהרו לכאן אנשים רבים.היא ענקית וחייב להיות לה פורוםואנחנו ניהיה בו.חולים עליה.

Good 2b Me

New member
חלילההההה../images/Emo70.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo175.gif

מצדיקה את מה שסימונה ושלומי טענו... יש תקופות ויש תקופות... וגם אם אנחנו רק 4 זה לא הכמות זה האיכות
סתם אבל אנחנו 4 שאוהבים אותה ורוצים שהפורום ימשיך להתקיים. אנחנו ביחד נעבור את כל המשברים הקשים
אגבב את יודעת מי נעלמה עכשיו שאני חושבת על זה..??
סיון- AliceW היא הייתה מעדכנת וכאלה.. בקיצור נחכה שאלישיה תוציא אלבום שישבה כמובן את לבבות כולם ואז יהיו פה המונייים של אנשים בעז"ה...

NoWords

New member
אני שמחה לראות שיש כאלה שאכפת להם.

כי לי זה באמת לא קל, כמה רציתי שיהיה לאלישיה פורום, וממש מבאס לראות אותו ככה במצב כזה. |: ידעתי שהוא לא יהיה פעיל יותר מדי, אבל האמנתי שתהיה פה פעילות מסוימת, עם לפחות כמה אנשים שמעדכנים וכן פותחים שירשורים. לודעת אם זה מצחיק לומר- אבל אני בעד שתפתחו שירשורים, על כל מה שבא לכם. גם אוף טופיק. לא חובה רק לדון על אלישיה. ואני שמחה לראות שאתם לא רוצים שהוא יסגר. גם אני לא כמובן אז אפשר בנתיים לעשות כאן משחקים, קצת דיונים, אוף טופיק, תמונות, חידות. מה שבא לכם. אני מאוד לוקחת את זה ברצינות ואני אנסה בהחלט להפעיל עוד את הפורום.
ותודה על התגובות

mickeytom23

New member
קצת באיחור אבל בכל זאת...

הרבה זמן לא נכנסתי לפה בגלל זה אני מגיב רק עכשיו... אני לא ממש פעיל פה.. האמת היא שאני בכלל לא מגיב... אבל אני נכנס הרבה לפורום וקורא את העידכונים והאמת שאני לא בסדר כי אפילו תודה לא אמרתי על כל העבודה שהמנהלת פה משקיעה... אז בכל זאת שתדעי שיש עוד אנשים שאכפת להם מהפורום ושיהיה להם חבל אם הוא יסגר.. אני ישתדל להגיב פה ושם ולהיות קצת פעיל על כל מקרה שמח לראות שבחרת להשאיר את הפורום בהצלחה :)

למעלה