לסהר וחברי הפורום

פרוזק

New member
לסהר וחברי הפורום

זהו גם זמני בה ואני הולכת במטרה לא לחזור אל תשלאו אותי למה אבל מסיבות אישיות אני לא יכולה לכתוב פה יותר לא פה ולא ואיי סי קיו או בצ´ט האישי כן אני מתנתקת לגמראי מהגוף אזה שנקרא סהר מכם הסהרונים אני מבקשת עוד בקשה קטנה מכל הלב ואני רוצה מאוד להאמין שתקיימו את הבקשה הזאת שלי אני רוצה שתמחקו כל מה שאיי פעם היה קשור עליי בן עם זה פה או באיי סי או בכל מקום אחר בנוסף לכך עודה לכם עם תחסמו את האפשרות שלי להכנס ולכתוב בפורומים השונים של סהר מעולם לא הייתי פה ועם כן אז שזה ישאר רק בזיכרונם של אנשים ולא על הכתובם בתודה מראש והרבה עצב אני

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
שתפי אותנו פרוזק

לא מבינים מה קרה. רוצים לדעת, להבין. בכל מקרה, צר לנו -- אבל לא נוכל למחוק את ההודעות שלך. זו עבודה של שעות רבות, ואנחנו מעדיפים להקדיש אותן לסיוע לאנשים ולא למחיקות. אם זה ינחם אותך, אז במילא ההודעות נעות במהירות אחורנית לארכיון ואף אחד לא יראה את שמך (אלא אם יחפש אותך במיוחד). אנחנו מקווים שזו החלטה חולפת ואולי עוד תחזרי בך, כי תמיד הרגשנו שאנחנו בית ומשפחה בשבילך.

barcode

New member
{{{{{{{{גלי}}}}}}}}

nobh

New member
הכל בסדר?

הודעה מדאיגה משהו ומאז לא שמענו כלום תתגברי למות אפשר תמיד לחיות לא מה יצא לך מהמות ישכחו אם הבסבל שלך קשה תקחי טיפול תרגישי טובוב

POOH*

New member
הודעה בשם פרוזק....

היא מסרה שהיא בסדר ואין סיבה לדאוג לה אבל מסיבות אישיות היא אינה יכולה לחזור לפורום

היי פרוזק

אל תענישי את עצמך. חבל לאמץ גישה כל כך קשה. שום דבר. שום דבר. (מיליון פעם) - לא שווה את זה.. תנשימי/תנשום נשימה עמוקה עמוקה - לכי/לך לשפת הים. לנשום את הריח. להתעטף ביופי ובחום של השמש. ולזכור שהחיים יפים. צריך רק לפתוח את העיניים ולראות את זה. זה פשוט נורא. זה קיים. לא בדיוני בכלל. שלך, דליה.

lance-knight

New member
לפרוזק

סליחה שלא יצא לנו לדבר הרבה בחמישי אם אכן תרצי לדבר אז תכנסי לצ´ט בלילה ראשון או רביעי. אשמח לדבר איתך גלי.

ילדה~

New member
(((((((((((((((גלי)))))))))))))))))

מתגעגעת אליך..... מקווה שטוב לך....
גדול ממני ילדה

למה?

כי אני ביקשתי, תגובתך לא לרוח הפורום מצטערת. אם את רוצה לכתוב בפורום, אנא כבדי את האנשים כאן, תהיי סובלנית, ותדברי על כאבך . תוקפנות, לא מקובלת במקום הזה. ובטח אין לך שום זכות לשפוט או להיות צינית כלפי אף אחד כאן. פרוזק היא בחורה מקסימה, שאני מקווה שלא יהיה לך את הזכות להכיר אותה, כי לפי אופן כתיבתך, את פשוט לא ראויה להכיר אותה. שני סגנון, תכתבי בצורה תומכת אני מניחה שלא ימחקו לך הודעות. רחל-נשמה

פרוזק

New member
רחל יקירתי וכולם

למרות ההבטחה שלי שאני לא יכתוב פה יותר חזרתי רק כדיי לומר לך תודה טוב לדעת שזוכרים אותי לטובה זה מחמם את הלב אני רוצה שתדעו כולם שאני רואה מה שאתם כותבים אבל לא מגיבה בגלל שעדיף לי לא להיות פה בכלל רוצה לומר שאני אוהבת ועכפת לי וכל הסיפור אזה כואב לי אבל תבינו הבית אזה מסיבות מסויימות הפך להיות מעיים ואני פוחדת ועדיף שאני ישתוק אז תדאו שאני אוהבת ורואה

למעלה