לסהר.. סליחה... ושלום..

לסהר.. סליחה... ושלום..

קיבלתי את המסר שלכם, ורק רציתי להגיד סליחה.. לא התכוונתי להפר את הכללים.. לא התכוונתי לכלום.. רק רציתי מישהו שיבין עד כמה כואב ומפחיד לי באמת, ואולי שיגיד מילה טובה וישלח חיבוק וישבור את הבדידות.. לפעמים הדברים הקטנים האלה עושים את כל ההבדל.. מצטערת.. מכל הלב.. כואב לי מדי עכשיו, מפחיד לי מדי עכשיו, וכנראה שזה באמת לא במקום לשתף, כשזה כל כך קשה.. כנראה שצריך לבלוע את הדברים ולהחנק קצת.. ולהישאר איתם לבד קצת.. ולתת לדברים להתגלגל מעצמם.. לתת לעצמך להישטף בגל שסוחף אותך.. אז שוב סליחה.. ותודה.. ושלום.. מבטיחה לא לכתוב יותר.. אילונה הבוכיה.

yairon

New member
למה את מיחסת כזו חשיבות לכללים ?

בסך הכל זה מקום וירטואלי... קחי אויר תנשמי ותרגישי אותו מגיע לריאות, קר כזה ...עושה הרגשה של חיים ! ותחייכי חיוך קטנצ´יק :)

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
אילונה יקרה...

אנחנו לא כל כך מבינים למה הבנת מהמסר שלנו שאנחנו לא רוצים שתכתבי יותר.. חלילה, יקרה.. אנחנו מאד רוצים שתהיי איתנו, אנחנו חושבים שכאן זה המקום שלך כמו שכל אחד אחר.. שאת יכולה להיות איתנו..לשתף אותנו.. בקשתנו היתה בנוגע לנושא מאד ספציפי.. אנחנו לא חושבים שצריך להסיק מכך מסקנות כל כך כלליות.. ההחלטה היא שלך אילונה.. אבל אנא..אל תפסיקי לכתוב בגללנו.. לא היתה לנו כל כוונה..

למעלה