לסויה אהובתי-עקב מחיקת שרשור

TAINTED SAINT

New member
לסויה אהובתי-עקב מחיקת שרשור../images/Emo70.gif

לצערי אני רואה שמחקו לנו שרשור שהחלה כאן מפגרת מסויימת שכלל פרסומת האסורה בתפוז,צר לי רק שנמחק כל השרשור,מיותר לציין שחלקים ממנו דווקא היו משעשעים ביותר,בטוחני שאף מיאמוטו יתעצב עד מאוד כשיגלה זאת וגם אימת הגבעות וכמובן שאת, השרשור כלל פנייה נרגשת שלך אל אימת הגבעות,ואני הדפסתי כאן תשובה ארוכה ומפורטת בשבילך כאורך הגלות,ועתה חוששני שאאלץ לשוב ולהדפיסה מחדש. סויה אהובתי הנצחית,הסירי נא דאגה מליבך בקשר לאימת הגבעות,הוא אכן מי שהוא טוען להיות,אני ערב לו אישית,לאחר הכרות אישית עמו ועם משפחתו הנפרשת על פני מספר שנים.זוגתו שתחייה אכן נטשה אותו ושבה לעיר החטאים והאורות בני-ברק לאחר ומאסה ברחלות שחלקו עמם את יצועם במערה,יש לו שני מזרונים זוגיים בפינת המערה,ולא מיטה קונבנציונאלית.כשהתחתנו הייתה עדיין צעירה לימים,ולא הבינה בדיוק למה התכוון כשהבטיח לה חיי מין שלא חלמה עליהם.... ניסיתי לפשר ולעזור להשכין "שלום מערה" לאחר וחזרה לבית הורייה בעיר החטאים והפריצות בני-ברק,אך היא איימה עלי שאם אתקשר שוב לבית הורייה תגיש עלי תלונה במשטרה
לאור העובדה שבכל אחד מביקורי במערה בשנים האחרונות טרחה בעקביות לשפוך עלי ספלי תה עשבין משובח,או קפה בדואי מתוק ורותח,על מנת לרמוז לי בדרכה המעודנת את דעתה עליי,לא נותר לי אלא לברכו על יציאתה מחייו.אני חייב לציין שהיא בהמה
גסה יותר מכל צאנו ומקנהו גם יחד
ילדיהם הם ילדים מקסימים ופעלתנים ושובבים עד מאוד.במרוצת השנים הם התארחו בביתנו מספר פעמים ובני אוהב אותם אהבת נפש,למרות שלעיתים קשה לו לעמוד בקצבם כאשר הם משתעשעים בפארק הסמוך לביתנו במרדף אחר כלבי רוטווילר ואמסטאפים, וכדאי לקחת את תלונותיהם של בעליהם של הכלבים בערבון מוגבל משום שאף אחד מהכלבים הנ"ל לא מת או סבל מטראומה קשה או מתמשכת בעקבות משחקם של הילדים שכלל את תלייתם על העצים בפארק בעזרת קולריהם
. אימת הגבעות אכן מתגורר במערה בחבל ארץ בעל נופים פראיים ובעלי יופי עוצר נשימה,באזור שעל יופיו המרהיב מעיבה מחלוקת פוליטית ארורה הפוגעת בכל היושבים בו ללא רחם ומשוא פנים.אימת הגבעות ואנוכי איננו שותפים או מקורבים בדעותינו הפוליטיות,נהפוך הוא,אך הוא אדם חם לב,ובעל אהבה עזה לטבע וקרוב אליו מרובנו.הוא איננו אדם דתי או מאמין כיום,וזאת הסיבה העיקרית לכך שזוגתו עזבה אותו לאנחות.מעניין יהיה לראות את שיקרה כאשר תנסה להכניס את הילדים ללמוד בחדרים ובבתי ספר חרדיים בבני-ברק,הילדים הללו גדלו על הגבעות על אויר צח וחרות מוחלטת,הייתי רוצה לראות את הרב\מורה אשר ירים עליהם קולו,אני צופה לו שנים ארוכות של שיקום ב"בית לוינשטיין"..... אינני מתקנא חלילה באינטראקצייה בינכם סויה אהובתי,והניחי לי להשקיט את פחדייך בקשר למחלות העוברות דרך מגע מיני מבעלי חיים לבני אדם-כל כבשיו ורחלותיו של אימת הגבעות בריאות למהדרין וטובות עד מאוד,אף אני בביקוריו אצלו זכיתי להתנסות עם כמה מהן,והחוויה הייתה בלתי נשכחת...באם תרצי,את מוזמנת להצטרף אליי כשאבקרו בהזדמנות,מבוטחני שתשובי מלאת חוויות ורשמים.....אימת הגבעות נמנה על האנשים המועטים שאני רואה את עצמי מבורך על הכירי אותם,וגאה על שזכיתי להמנות על חוג חבריהם המצומצם.לפני מספר שנים הוא פגשני כשהדרכתי טיול לאוהבי טבע לאזורו,והוא התנדב להראות לנו את הגבעות שהוא מכנה ביתו,והידע הנרחב שלו בידיעת החי והצומח שם הדהימני לאין קץ,אדיבותו ונדיבותו וטוב לבו אלינו היו מעל ומעבר למה שיכולתי לצפות מאדם כל שהוא בהכרות הראשונה,הוא אף הזמיננו למערתו וחלק עמנו [עם משפחתו] את שולחנם ומתוצרת כבשיו ועזותיו, אשתדל מעתה אהובתי לא להכנס בטעות לשרשורכם,כפי שקרה בטעות בשרשור שנמחק.כולי תקווה וציפייה לחתונות והשמחות שבדרך ואמרו אמן כן יהי רצון שיעמוד מלפניו,ושלא יפתיעך מאחור כאחת הרחלות שבעדרו... ישנו שרשור בהמשך בו הוא עדיין ממתין כנראה בלב פועם [וחלציים פועמים לא פחות], לתשובתך, ושוב סליחה. באהבה
TAINTED SAINT

סויה 1

New member
לקדוש -עקב מחיקתי פעמיים../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

אותי מחקו היום פעמיים!!! פעם אחת עם כל השרשור מתחת לפרסומת (הכולל תגובה שלי שלך של מיאמוטו ושל איל 512) ופעם שניה תגובה שלי ל-איש המערות,מתחת לשרשור שלך המתחיל ב-"ויזעקו בני ישראל". התגובה היתה למשפט המתחיל במילים:"הכל בסדר קדוש אל תתנצל".כתבתי תגובה בשעה 0900 בבוקר לערך,וכולה נמחקה. למה? (נהוג להסביר את הסיבה למחיקה...שולחים מסר פרטי .....נאדה ...גורנישט התעלמות מוחלטת) מורידים את הגרזן ושלום על ישראל.-מקווה שלא ימחקו גם את ההודעה הזאת! המחיקה הזאת עשתה לי רע....... באהבה סויה

TAINTED SAINT

New member
סויה אהובתי ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif../images/Emo25.gif

בכנות שאין לי מושג לגבי המחיקה של שרשורים מסויימים או חלקיהם אצלנו בפורום ללא שום הסבר,התנצלות או משהו הגובל בנימוס אנושי בסיסי,אנחנו כאן אהובתי,נאנקים תחת מגף העריצות,זאת איננה הפעם הראשונה שב
מוחקים הודעות ללא סיבה,לעומת זאת ב
השאירו מודעה באורך עמוד לערך בה היו השמצות פרועות מצידו של חולה נפש מסויים,שהעליל על אדם אחר והוציא עליו דיבה,ומנהלת הפורום ההוא לא טרחה למחוק את ההודעה לאלתר,ואף הגיבה לה וביקשה "להתייחס רק לדברים רלוואנטיים בהודעות"....ההודעה נמחקה רק לאחר 14 שעות תמימות....וזאת לאחר שהאדם שהעלילו עליו פנה לעורך דינו והיה על סף הגשת תלונה במשטרת ישראל ותביעה משפטית נגד
ומנהליה....אותו אדם ועורך דינו צלמו ושומרים את המודעה המוזכרת,ולהזכירך כי חוק ההתישנות חל לאחר שבע שנים תמימות,ו"החיפזון מה
"..... מה אומר לך יקירתי,אם זאת דרכה של מערכת פורומים שאמורה להוות במה לאנשים בעלי דעות והשקפות,מנוגדות לעתים,לתת ביטוי לעצמם,אזי כל שאוכל לומר הוא שדרכים משונות להם לבטא את הפלוראליזם וחופש הביטוי.... לבנתיים אנחנו כאן,"הכלבים נובחים והשיירה נוסעת.",ואת יודעת את כוונתי אהובתי... כתבי לו מחדש,יש לי ניחוש לגבי מי עמדה מאחורי המחיקות,ואל תשכחי של
יש הנהלה ראשית...ובמחשבים ניתן לשחזר כל מידע..כולל מי מחק\ה הודעות שלא לה למחוק... כתבי מחדש יקירתי,האיש בטח יושב שם במערה לאור הנר ובוהה במסך במבט זגוגי ומודאג... אוהבך
TAINTED SAINT

חדש לכם ???????????????????????????

מה אתם מתרגשים עכשיו ? מדינת משטרה-לא ידעתם? חדש לכם? תתעוררו טלאים ורחלות חביבים שלי-אין מה לעשות-יש- אבל לא השתגעתי לפרט ולעצר על הסתה בשיא עונת ההמלטות.... סויה נערתי האהובה-ברוכה הבאה לעולם האמיתי,העולם שמעבר לקפה בארומה ולשופינג בקאסטרו-את יודעת-כמו ששלמו ארצי שר פעם "החיים לא דומים לסרטים"...נו,מה? הגדול חזר אחרי יומיים כף במה שהיה חומש-מבסוט ושמח מהחיים-ילד טוב,לא עצרו אותו הפעם,אפילו הביאו אותו חיילים בטרמפ למערה,שתו קפה,אכלו גבינה וצחקו הרבה-מסתכל להם בעינים ורואה סך הכל עוד ילדים,גם הם יש להם הורים דואגים,ואחים ואחיות, ילדים שמשחקים במשחקים מלוכלכים של פוליטיקאים מושחתים,ילדים שלא מבינים מה רוצים מהחיים שלהם-אבל מצייתים לפקודות כי ככה חינכו אותם.הקטנים שלי אצלי לחופש עכשיו-יושנים בשטח עם הכבשים ועוזרים לכלבים לשמור על הטלאים מהתנים ומהכלבים מהכפרים מסביב-אתמול בלילה אכלו עוד תן-הכלבים-לא הילדים-ככה לפחות הילדים אמרו... נו סויה איפה את? עוד קצת אני סוגר את הבאסטה להלילה-צריך לקום בחמש ולחלוב ולהכין אוכל לבנים לפני שיטרפו איזה טלא בטעות...ילדים טובים אחד אחד-אבל צימחונות לא הצד החזק שלהם.אני ממתין לך כאן עוד קצת שתעני לי ואם לא אז ניראה בבוקר אם את מצטרפת אלי לחיים נטולי משכנתא במערה... להתראות

SINFULLY SEXY

New member
שתיקת הכבשים ../images/Emo93.gifאין סמיילי כיבשה

שתיקת הכבשים
שתיקת הכובשים
שתיקת הכבושות
שתיקת המלפפונים הכבושים
מתוקים ומתוקות-שותקים ומושתקות-אחי ואחיותי גיבורי וגיבורות התהילה
מורטות יקרות ואנסי כבשים מדופלמים
מה הדיכאון ואווירת הנכאים הזאת שנפלה עליכם כשפסח ליפניכם
צאו מהבאסה
הרצינות הזאת מפחידה נשמות
חזר הקדוש-הביא לתגבר אחד המביא בכבשים-לא נורא-לפחות לא אימפוטנט
גם יודע לחלוב וגם עם ילדים לתפארת שמנשנשים תנים בלילה על הגבעות מתוך שינה
הגבר האידיאלי
,רומנטיקה,זוגתו לשעבר[
] חזרה ללכת על 4 סבבה-יודע לחלוב-יתרון אדיר-תאמינו לי רוב הגברים לא יודעים איך לחלוב-יש לנו עכשיו גם חובץ [ככה כותבים נכון
] ולא סתם עוד מגרבץ
אז כמו שהקדוש אומר-עכשיו כולם לחייך
אימתני שלי-יש קירבה מישפחתית לטוביה החולב
לילה טוב

ברוך הבא ../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

אימת הגבעות
חרדת העמקים
פחד ההרים
חלחלת הואדיות
כבר מתה עליך נשמה
ברוך הבא
צייר לי כיבשה
ו
לילה טוב

TAINTED SAINT

New member
רק כבשה../images/Emo35.gif את צריכה לראות......./images/Emo12.gif

את קירות המערה
הקאפלה הסיסטינית מחווירה לידם
בוקר טוב לכולם
היום אני בקייטנת פסח ולא בתנ"כי כהרגלי בקודש בימי ה' בבוקר. חייב לרוץ-מלמד איך להכין מחזיקי מפתחות מ"פימו". יום נהדר לכולם
TAINTED SAINT

סויה נערתי-אייך ????????????????

חלמתי אותך בלילה סויה !!!!!!! איפה את ??????????. ליבי נשבר בקרבי מגעגועים !!!!!!!!!!!!!!! איך עזבתני לאנחות אחרי שפעית כל כך יפה בחלומי ?????????????? שובי אלי סויה-הילדים הבטיחו לא לספר דבר לזוגתי בעיר הקודש בני ברק-הם שומרי סוד הילדים-תשאלי את החוקרים שהרביצו להם בחקירות- אף פעם לא הצליחו להוציא מהם כלום !!!!!!!!!!!!! חייב תכף לרוץ ולהמשיך בעמלי-אם אין אני לי-מי לי ? קציר הלילה-3 תנים לא צריך להאכיל כלבים היום-הילדים טרפו ארוחת בוקר ועוד שעתיים יוצאים בטרמפים לבקר חברים בשומרון. מחזיקי מפתחות קדוש ? קח את המשפחה ותעבור לכאן למערה בשטח-יתאים לך-עזוב אותך ממחזיקי מפתחות ושטויות !!!!!!!!! יום טוב לכולכם !

סויה 1

New member
איזו קבלת פנים!!!

איזה עוד פורום יעטוף אותך בכל כך הרבה חום ואהבה? בקרוב יצטרפו הגברים למברכים. את הברכה שלי כבר קיבלת לםני כמה ימים.נצור את הרגע. אהוב את כבשותיך.....ולא כמו אחד שאני מכירה,שלאחר שנתן בכבשתו, עשה ממנה צלעות ואכל עם צ'יפס פיתה וחמוצים.(הנקמה תגיע מקוררת היטב) חג-שמח(האם כבר מילאת את הפריזר בפיתות?) סויה

תודה באמת תודה !

אבל אני מסתפק בקבלת הפנים שלך-ובברכתך-ובנהרה הזוהרת ממך ומאירה את הפורום הזה באור יקרות ובנגוהות של קרני זהב הקורנות ממנו עקב היותך בו !!! זה שנתן בכבשתו ואכלה אינו זר לי-ויעידו על כך כיבשותי המתכווצות בחיל ורעדה בבואו לבקר אותי במערתי הצנועה-אכן אדם חסר אלוהים הוא ואפיקורוס לא קטן כלל ועיקר האיש-אך חייב אני לציין סויה אהבת נפשי-משוש חלצי-ערגת ליבי-שאף אני שוחט כבשים שנתתי בהן לאחר והגיעו למשקל מסויים-או מוכרן.אין מה לעשות סויה נערתי-זאת דרכו של עולם,כיבשה היא כיבשה היא כיבשה ! אסור לטעות ולהתבלבל בין כיבשה ובין בת אנוש-כל כיבשה היא זמנית וחולפת,לצערי שמרתי על החוק הזה ולא הרשתי לעצמי להתבלבל בין זוגתי שתחייה ובין הכבשים...למרות שבהמה גדולה עד מאוד היא-נצר למשפחת בהמות מפורסמת מעיר הקודש בני ברק-משפחה מפורסמת וצנועה שגידלה את ילדייה לתורה ולמעשים טובים ולעוד כמה וכמה דברים.... כמו אחותה הצעירה,נערה תמה וברה וצנועה ויפת מראה ומיושבת בדעתה שבאה לבקרנו לפני מספר שנים כשבהמתי שתחיה-סליחה-זוגתי שתחייה הייתה בהריון-ובוקר אחד הקדושה הצעירה-בקושי בת תשע-עשרה-באה לעזור לי לחלוב עם הנץ השחר-ועוד לפני שעלתה השמש כראוי הספיקה מיוזמתה הפיתאומית לחלוב אף אותי עד הטיפה האחרונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא פגשתי הרבה חולבות מנוסות כמותה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואם היית רואה אותה-צנועה וחסודה ומשפילת מבט ומסמיקה בקלות ומדברת חרישית-ואיך פתע פתאום כשהיינו לבד הסתובבה אלי ולפתה ואחזה וחלבה ואף עשתה לו הנשמה מלאכותית בעזרת שפתייה הענוגות !!!!!!!!!!!!!! מה חבל שהיא נשואה כיום סויה נערתי-ואמא לשלושה זאטוטים..............כשרון מולד היה לה לחליבה-ויעידו על כך כמה וכמה בעיר הקודש בני ברק-משום שאני לא הייתי הראשון שהפגינה עליו את כשרונותיה !!!!!!! אני לא רוצה חלילה וחס להשמע גס או ישיר מדי סויה-אך האם יש לך נסיון בחליבה ? ואם אין אל תחששי-אני אלמדך את כל שתזדקקי לדעת על מנת שנוכל להנות מחיינו יחד ! יש הרבה הנאה בחייהם של רועים ובנות הזוג שלהם-אני מבטיח לך ! חייב לרוץ לחליבה ! להתראות. נ.ב.גם המקרר מקולקל-אבל אני מחזיק את הבשר במקפיא מיוחד-בפריזר של מקרר רגיל אי אפשר להכניס מאה וחמישים קילו בשר.. ולא מקפיא פיתות-תבואי-אני יכין לך במיוחד בשבילך-טריות וחמות על הטאבון....ויחלל לך על חליל רועים...את יודעת לחלל?

בוקר טוב ברוך הבא../images/Emo195.gif../images/Emo88.gif../images/Emo97.gif

אני מה זה שמח שאתה איתנו
שמעתי עליך גדולות ונצורות מהקדוש
רק טובות ושבחים אמר עליך ואני חושב שאתה אחלה גבר חב"לז
כמה מאבותינו בתנ"ך היו רועים
אתה עוד תעשת תשובה ותחזור להאמין בקדוש ברוך הוא-היה לך משבר בנישואים ואולי אישתך תחזור ויהיה שלום בית וגם אם לא-אתה תשוב לאמונה ולדרך הנכונה אתה תראה
אבל למה לספר לכל העולם על מה שקרה עם האחות הצעירה של אישתך לפני כמה שנים
סך הכל כולנו בני אדם וכולנו עושים טעויות והיא בטח ריחמה עלייך למה אישתך הייתה בהריון ואתה הייתה בטח עצוב ולא מסופק והיא קצת שימחה אותך בדרך שלא מזיקה-באמת שלא צריך לספר על זה
היא נשואה עכשיו ואמא לילדים קטנים ובבני ברק מחוברים לאינטרנט ואם בעלה יקרא את זה אז ביאסתה לו את השבת והחג לגמרי
תחשוב על זה אחי-לא צריך לספר הכל-ואפילו אם אתה כועס על אישתך והמשפחה שלה זה עדיין לא סיבה לספר לכל העולם איך ומה עשיתה עם נערה שסך הכל שימחה אותך קצת על הבוקר
[הלוואי ולי הייתה מישהי שתשמח אותי ככה לפעמים בבוקר כשאני קם מבואס וקר לי ובודד...אני יודע שלא יפה לכתוב ככה אבל אני רק אומר את האמת
] ברוך הבא ושבת שלום

סויה 1

New member
יקירי נדמה לי שאני יודעת מה הבעייה.

בודד אתה במערתך האפלה...
.הוטל בך כישוף,מישהו שם עליך "עין רעה"(אולי בהמתך-סליחהאשת נעוריך?) אנחנו מגרשי שדים ו-"עינייםרעות",מומחים.הגעת לפורום הנכון!!! מייד יעלו שאר חברי הפורום בעצות טובות כיצד עליך לנהוג. בינתיים,קבל עצה שלי. "התנזרות" כן כן התנזרות מוחלטת מ-"נתינה" בכל צורה שהיא. נתינה אנושית נתינה בחיות וגם נתינה עצמית. לבש שק ,שים אפר על ראשך,עיין בספר תהילים הגדול פרק ל"א בלי שיח(אפשר לגלגל משהו....) אזהרה
:חל איסור חמור על נתינה בכבשים.(משהו שאני מכירה עבר על "חוק האיסור" ו-"אללה יוסטור") התרחק מ-"פעילות שלום עכשיו" "יש גבול" ,אנרכיסטיות נגד הגדר" ו-פעילות אנונימוס" הסר דאגה מלבך אנחנו נעזור לך.נשלב ידיים ובייחד נסיר מעלייך את העין הרעה. אתה לא לבד.

TAINTED SAINT

New member
סויה אהובתי ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif../images/Emo25.gif

חוששני שהפעם אינני מסכים עם רוב הדברים שכתבת... טוב לו לאדם לתת בכל דבר,כל עוד שאיננו עובר על החוק
ישנם דברים מסויימים שלא הייתי ממליץ לתת בהם אהובתי,כגון חתולי רחוב מצורעים,וכלבי רחוב מוכי שחין ופרעושים....אך מעבר לכך עלינו לאהוב את ברואיו השונים של האל,כולל אנארכיסטיות נגד הגדר,וזבחי"סטיות מתוסכלות וחסרות פורקן וסיפוק....מה לעשות,אך בחוגים הנ"ל אוהבים לזיין את המוח במקום לעסוק בפעילות מהנה ומספקת בהרבה,לגבי זבחי"סטיות-הייתי ממליץ לרוחצן לפני השימוש.....ואם אפשר לא לתת בהן בחדר בו מחזיקים את אוסף הפוחלצים הפרטיים...יכול לגרוע מחדוות הנתינה... נכון,צדקת בהנחתך שאיננו לבד,אני כבר פועל לעזור לו,ולא שהוא לא יודע להסתדר ללא עזרתי הצנועה. TAINTED SAINT

SINFULLY SEXY

New member
אוי ואבוי ועוד אוי ../images/Emo70.gif../images/Emo14.gif

ריב אוהבים ראשון בינכם
מה קרה
סויה יקירה-ניגמרה האידיליה
באמת האמנת שזה ימשך לנצח בינכם
מעניין מה באמת היה בינכם בזמן האחרון- רק את הקדוש ואלוהים יודעים את האמת-אבל לא נראה לי שאנחנו נדע את האמת אי פעם-נו אחותי
רוצה לשתף קצת
תאמיני לי שלפעמים יותר קל לפרוק דברים מעל הלב- בשביל מה אנחנו כאן אם לא לעזור ולתמוך
דברי אחותי-אני כאן

סויה 1

New member
קדוש אהובי ,אתה עדיין ער?

אני חייבת לברר משהו ,האם היה ביננו ריב אוהבים ראשון? כרגע שמעתי מהסקסית שכן. אני מקווה ששנתי לא תנדוד הלילה.... אלך להכין לעצמי קפה ועוד עוגה קטנה ואם אתה ברשת תעלה.

TAINTED SAINT

New member
סויה אהובתי הנצחית ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

אינני יודע על מה את שחה
"מריבת אוהבים"
אנחנו
מצטער ששבתי רק עתה ממקומות רחוקים ברשת ובזמן.... הגיע אליי זימון להצטרף לחגיגת ירח מלא האביב באירופה בחברת ליקאנטרופים אחרים,אך לצערי יבצר ממני להשתתף...נראה לי שאת יללתי הנוגה אל הירח אשמיע בגפי בפארק הסמוך....זקנתי מכדי לרוץ עם הצעירים בלהקה לאור הירח המלא....ליבי יהיה איתם בלילות בהם ירוצו שוב ויתנו דרור לחבוי בנפשם....פרוותי כבר כסופה-לבנה אהובתי...כבר לא חומה כמו פעם.... ומשם יצאתי לשוטט מעט עם ידידה בירושלים של פעם,ורק עתה שבתי הביתה,מלא געגועים למקומות שאינם כבר,לטעמים ולריחות, לאנשים ולמקומות ששונו ללא הכר...אם את מבטיחה לא לקנא,אז תמצאי את שעשיתי חלק מהלילה בחברתה בפורום "המשפחה שלי",ואנא זכרי ששם אני רק אורח,ולא כדאי שנעשה שם את שאנו עושים כאן....ובלי לקנא,אני שלך לעד,ומי כמוך יודעת זאת טוב יותר
שמתי
שהסקסית שלנו הותירה לך מכתב שלם בשרשור נמוך יותר...חושבני שלא אענה לה הלילה...ג'ניס איאן מעולם לא נמנתה על הזמרות האהובות עליי...מילא אם הייתה משתכרת עם מריאן פיית'פול או ניקו ברקע....אולי אפילו הייתי מתפתה להתקשר למספר דקות...אבל ג'ניס איאן....תודה אבל לא תודה,בהלוויה שלי תהיה מוסיקה חייה יותר
אני מכבה עתה מחשב והולך לחלום אהובתי...חיוכך...מגע שיערך בין אצבעותי...ריחך המשכר והמטריף את החושים...צליל קולך.... איך תוכלי להאמין שאכן יכולנו לריב
הלוואי ותרוצי לצידי בחלום,בראש הלהקה כפי שנהגנו לרוץ פעם...מלאי חן והדר,ואור הירח המלא משתקף מעיננו,ומניבינו החדים והלבנים...כפותינו מפזרות את העלים היבשים שעל רצפת היער,ויללתנו בוקעת ועולה,מלאת הוד ועוצמה,ומהדהדת בהרמוניה מושלמת בין העצים,עולה ונישאת אל הירח הכסוף והמלא... לילה טוב אהובתי.
TAINTED SAINT

SINFULLY SEXY

New member
סויה ../images/Emo52.gif../images/Emo141.gif

בבקשה תעני לי
היצעתי לקדוש עזרה בשמירה-זה בסדר איתך
תיקראי למטה יותר
אני חייבת תשובה מימך דחוף כי לא נישאר לי הרבה זמן לבשל במיקרה ואת מוכנה ואין לך באמת שום היתנגדות
תעני לי פה או למטה-או בפרטי

למעלה