לסופר נני שלום

שרה172

New member
לסופר נני שלום

יש לי מספר בעיות אני ינסה לנסח בקצרה: 1. ביתי בת 8 וחצי בת יחידה לי אין הורים ולא אחים ולבעלי יש אחים והורים שאיתם אנו לא בקשר(הכל בגלל שנכנסנו לחובות כלכליים הם התרחקו והתנהגו מאוד לא יפה אני לא יפרט יותר כי זה סיפור מורכב וארוך). הילדה שאלה כמה פעמים למה לא הולכים לסבא וסבתא ואמרנו ואמרתי שכרגע יש בנינו מתח וכשהיא תהיה גדולה נספר לה בדיוק הכל. היא גם שאלה על האחיינים ואמרה לי אמא בטח הם כבר ילדים גדולים. אנו לא בקשר שנתיים עם כל המשפחה חוץ מזה שלחג פסח הצעתי לביתי לשלוח לסבא וסבתא חג שמח היא כתבה ושלחנו וחמותי התקשרה להגיד לה תודה ואמרה תגידי לאבא ואמא שיביאו אותך(זה הכל להראות לילדה שהיא בסדר אנו לא רצויים שם ואני לא אפרט עוד כי זה מורכב וארוך) . אני מצטערת שאמרתי לה לשלוח להם מכתב כי בעלי אומר שבסוף הילדה תחשוב שאנחנו הלא בסדר(כי חמותי יודעת לשחק אותה ולהיות צבועה לצערי). בקיצור אני לא יודעת מה לעשות עם כל המצב הזה כל הזמן הלב שלי נקרע בגלל הילדה בטח היא מאוד עצובה בפנים מה גם שאין לה אחים או סבא וסבתא מצד שני ואפילו לא חברה טובה. מה עושים במצב כזה אבקש הסבר ופירוט כמה שיותר אם אפשר , בברכה ותודה על העזרה. 2. השנה היתה שנה ראשונה של ביתי בביה"ס (כיוןן שהעברנו אותה) היא לא כ"כ הסתגלה חברתית חוץ מהזמן האחרון שיש לה חברה אחת בכיתה. יש ילדה שמרביצה לביתי וקוראת לה בשם מעליב שאחת הבנות המציאה ויש עוד בנות בכיתה שקוראות לה מכוערת וכל הכיתה שונאת אותך ועוד יש לציין שהיא ילדה מתוקה ואין לה ברוך השם איזה פגם. דיברנו עם המנהל ת והיא המורה ועם ההורים כלום לא עוזר אולי ליום יומיים וחוזר מספיק שאחת הבנות מתחילה וחצי כיתה עליה מקללות וקוראות לה בשמות וכו' המנהלת לדעתי התייאשה שהיא לא יכולה על הילדה ועל הוריה ופה ושם מנסים להאשים את ביתי שלא חסר לה גם(וזה לא נכון הן מתחילות איתה). האם את מציעה לנו לפנות לעירייה ,לעיתונות או למשרד החינוך או שזה יכול להתנקם בילדה? 3. לפעמים לביתי יש בעיות משמעת בבית אומרים לה לעשות משהו והיא לא מקשיבה האם במצב כזה מומלץ לתת לה עונש כמו לא לקבל יום אחד ממתק (שהיא מאוד מאוד אוהבת) או לא לראות טלויזה ) אם אני אומרת לה אם לא תקשיבי לי אני גם לא יקשיב לך כשתירצי זה לא כ"כ עובד. או עוד דבר בעיית גבולות למשל בעלי ואני לפעמים משתוללים איתה ומשחקים איתה הבעיה שכשאומרים לה די מספיק היא לא מפסיקה עד שזה הופך לכעס ובכי(במיוחד העניין כשהיא משחקת עם בעלי) מה לעשות. 4. עוד שאלה אחרונה : לפעמים כשנוצר עם ביתי ויכוח כל שהוא היא מאיימת אני יעזוב את הבית הזה (פעם כשהיא אמרה זאת אמרתי לה תעזבי שלום אז היא יצאה מהבית ושמעתי אותה מחוץ לדלת בוכה ופתחתי את הדלת אני כבר לא זוכרת מה אמרתי לה) מה לענות כשהיא אומרת זאת. זהו עד כאן ,הרבה בעיות אני יודעת , אנא עזרתך בברכה ובתודה.

למעלה