לסטודנטים ותיקים וגם לאלו שאולי יודעים

אליהו ד

New member
לסטודנטים ותיקים וגם לאלו שאולי יודעים

יש לי שאלה ותודה מראש למי שיענה - כמה זה בד"כ סף למצטיין דיקן בפקולטה למדעי החברה(בה יש את פסיכולוגיה גם..) וכמה זה סף למצטיין נשיא? אני שואל כי השבוע תוקן לי הממוצע של השנה שעברה עקב ערער שהגשתי מ94.62 ל97.56 . תודה מראש

אליהו ד

New member
זה נכון אבל לא קשור ישירות לתשובה

אגב השם משפחה של אחותי זה שוויצר בניגוד אליה אני אשמור על השם משפחה גם אחרי שאתחתן

PEARSON

New member
כנס אחי

דבר ראשון יפה לך על הציון ! דבר שני תרד מהר מאוד מהעץ שאתה נתלה עליו אבל מהר .. תשאר ככה בלי חברים .

אליהו ד

New member
אני אתעלם לרגע מהאנטי שתוקף אותי כשפונים אלי

במילה "אחי" , משום מה יש לי הרגשה שמי שפונה אל מישהו אחר בתור "אחי" יש לו צורך מוגזם במשהו שאין לי כוח לנתח עכשיו אז נניח לזה . דבר ראשון אתה לא מכיר אותי בכלל , ועצם זה שנדמה לך שאני נתלה על עץ בהודעה שכתבתי , אתה טועה . אני באמת בסך הכל רוצה לדעת מה הסף , זה הכל . מה כואב לך? יש משהו מאוד מעוות בהודעה שלך . אני אלך איתך רגע בקטע של העץ - נניח שבעתיד אני אשיג באמת דברים שראוי בשבילם לטפס על עץ . האם באמת נראה לך שפוי לא להתגאות בהשגים מחשש להישאר בלי חברים ? בגילי , כבר לא מעניין כל כך הסטטוס החברתי . למדתי במהלך החיים שהרבה יותר קל להתחבר אל מי שחלש ממך . אני מתחבר אל מי שנטול אגו . אני לא חושב שיש מה להתגאות בציונים האלו , קודם כל כי זה שנה א' בסך הכל , ושנית כל כי פספסתי בחשבונאות ניהולית ואינפי א' . אבל אני שמח על כך שעברתי את שנה א' עם ציונים שמאפשרים לי להתקדם עוד מטר בחיים . תבדוק אצלך מה כואב לך .

אליהו ד

New member
ואגב אני אבהיר קצת תעניין למי שאכפת

אני קיבלתי מילגה שהיה כתוב במכתב מצטייני ותיקים 5% כשהיה לי את הממוצע הקודם . אז חשבתי שאולי יתנו לי עוד מילגה או משהו כזה , למרות שלא נראה לי כי אצלנו באוניברסיטה הכל עובד בסלואו מושן .

Josette

New member
תנו לו קצת פידבק!

יש לו במה להשוויץ, אז שישוויץ לבריאות, אפשר לחשוב. למי זה עושה רע?... יש אנשים שחשוב להם לשמוע את ה "כל הכבוד" הזה. אז כל הכבוד, אליהו!

אני ענת

New member
הלוואי שלי יהיה ממוצע כזה

אני מסתפקת בכך שהממוצע שלי בתואר ראשון הוא 91.86 ומקווה שבתואר שני אשמור על רמת הממוצע ואולי אף אשתפר.. ....כל הכבוד אליהו !!! אין לי מושג מהם התנאים אצל הדיקאנט - אולי כדאי שתשאל אותם מעניין לדעת

amitk80

New member
אני מסכים עם josette

קצת פרגון פה בפורום הזה לאנשים לא יזיק! וואלה הבחור הוציא ציון טוב כי כנראה הוא השקיע וידע איך ללמוד, אז למה להגיד שהוא שוויצר? כואב לכם לראות מישהו מצליח? זה פשוט מדהים הצרות עין הזאת פה והחיפוש על קטנות.. אפרופו, גם נ' שהאמינה בסמסטר אמרה פה או באחד הפורומים שהיא צריכה לקבל מצטיין חוג. אני לא רואה שעליה יצאו ככה.. קיצר תפסיקו עם צרות העין הזאת. אליהו כל הכבוד. הכי חשוב בשבילך זה לשמור על הממוצע. זה לא פחות קשה מלהגיע לממוצע הזה.

stkachov

New member
אין להוציא הודעה מהקשרה הכולל

אליהו ד היקר כותב הרבה פעמים הודעות פרובוקטיביות ומתגרות, ועל כן היחס להודעתו הנוכחית.

עמית וכולם - זה נאמר בהומור, בדיחות הדעת

חה חה, יו נואו? אלי בחור מקסים אם כי חופר ואני חולה עליו זה נאמר בהומור אז יאללה תקלילו

amitk80

New member
אני אחדד את זה קצת

ציניות והומור לא עוברים טוב במדיה כתובה...

אליהו ד

New member
אני והנסיכה ברומן בהמשכים אז לא לדאוג

אה סליחה סליחה הייתי צריך לכתוב הנסיכה ואני כי אסור להרים ראש במדינה הזאת פן תמיד יבוא איזה מישהו ויגיד לי לרדת מהעץ . עמית הפעם הפתעת אותי בגישה השפויה שלך, ואני מדבר ברצינות . תיקנת קצת מהרושם שהתקבל ממך אצלי במשך הזמן . ST חבל שאתה מייחס לי כוונה להתגרות , בשביל להתגרות צריך שיהיה באמת אכפת לי מהפרסונות . ג'וסט - לא יקירה , אני לא זקוק לפידבק . אבל תודה . חברים בסך הכל שאלתי מה הסף . לא ביקשתי תרועות ולא פידבק ולא עליתי על עצים . אם יש תובנה אחת שהגעתי אליה במהלך השנים האחרונות , היא שהגעה להשגים רציניים הולכת יד ביד עם היכולת להנות מהמסע עצמו , עד כדי כך שהחוויה עצמה מייתרת את חשיבות אוויר הפסגות עצמו . ולא , אני לא חושב שזו פסגה . רק שאלתי על סף . גאד .

אם אתה לא זקוק לפידבק,

אז למה לדחוף את הציונים שלך, ועוד עם דקויות של 20 ספרות אחרי הנקודה, לכל חור? האם התשובה לגבי הסף (אם באמת מישהו היה משיב לעניין) הייתה משתנה אם לא היית מציין את הציון המדויק (מאד) שלך? אז בסדר, אתה צריך טפיחה קטנה על האגו ומה לעשות-אבל כנראה שיש גולשים שזה קצת מפריע להם. ואני בטוח שלקחת את זה בחשבון לפני שרשמת את ההודעה (הריי זו לא הפעם הראשונה שיש עוינות כלפיך כאשר אתה פורס את גיליון הציונים שלך לכל מאן דבעי), אז כנראה שזה לא יותר מדי מפריע לך (אדרבה-הייתי אומר). אז אנא ממך תחסוך מאיתנו את ההצטדקויות שלך.

amitk80

New member
אני מאמין שזה יגיע גם אליך

אני מאמין שאת יכולה להוציא ציונים גבוהים למרות שזה לא הכל. לדעתי אנשים שוכחים משהו מאד ספיציפי. ציונים זה לא תמיד הכל בחיים. מה עם דרך ארץ למשל? מה עם אהבה, חום, משפחה? זאת בדיוק הגישה שדברים נעים סביב כסף או ציונים או דברים שהם שטחיים. בן אדם יכול להוציא ציונים גבוהים אבל רע לו בחיים אז מה זה שווה? הציונים הם רק כלי לסיים את התואר ולא תמיד משקפים את היכולות האמיתיות של האדם באותו רגע נתון. בן אדם יכול ללמוד טוב אבל נכנס לבלאק אווט ולא זוכר דבר והציון הוא חרא. מעבר לזה שציונים זה דבר יחסי גם. אירנה אין לך מה לקנא בכלל. תעשי את הכי טוב שאת יכולה. תהיי מי שאת. אני סמוך ובטוח שיש לך הרבה דברים חיובים. אל תשכחי שללמוד את מה שאת לומדת זה לא דבר פשוט. תעריכי את העובדה שיש לך את האופציה ללמוד כי יש אנשים בחברה שאין להם את האפשרות הזאת בכלל. שבוע טוב

PEARSON

New member
בכל אופן לעניין הציונים שלך

לא מבין הרבה בפסיכולוגיה וכל השטחים שליד . התחום שלי זה מתמטיקה וסטטיסטיקה . שמע , אני מקווה שלמדת מהטעות שלך וזה לא יקרה שוב . פעם הבאה תלמד שיש דרך להגיד / לשאול דברים . בקשר ל " אחי " אני מבטיח לך שהאחים שלי ואני ביחסים מעולים . אני סמוך ובטוח שהציונים שלך לא יקנו כזאת מערכת יחסים ביתית וחמה . בכל אופן , שיהיה לך הרבה הצלחה בהמשך הדרך .

בסדר עמית, העיקר שלא נסחפת...

סך הכל אמרתי משפט קטן ואתה נותן לי נאום פילוסופי על כמה שציונים זה לא הכל בחיים. אני לא אמרתי שאני הולכת להתאבד כי הממוצע שלי הרבה יותר נמוך משלו ושאני לא אצליח להגיע לממוצע שלו עד סוף התואר אז אין משמעות לחיי. סך הכל אמרתי שאני הלכתי לקנא בו קצת. אתה כזה...אממממ...נחמד מדי

למעלה