לסטודנטים..

Roxy86

New member
לסטודנטים..../images/Emo131.gif

אני מתלבטת בין מכללות רבות ללימודים באוק' הקרוב בתחום.. נכון לעכשיו אני חושבת על המכון הטכנולוגי חולון מכללת הדסה י-ם המכללה למנהל מה אתם שמעתם? מה אתם יודעים? יש מכללה אחרת שהייתם ממליצים עליה? [פרט לבינתחומי..] ועוד שאלה קטנה.. אם מישהו מכם לומד במכללות, את העזרים הלימודיים כגון ספרי לימוד וכדומה.. צריך לקנות או שזה לגמרי אפשרי לתפוס את אלה הקיימים בספריה? לאלה שעונים על השאלה הזו, אם תוכלו לציין איפה אתם לומדים זה יעזור מאד. בתודה מראש!

vinney

Well-known member
מה עם האקדמית תל אביב-יפו

והמכללה להנדסה בירושלים?

Roxy86

New member
הממ

גם על MTA [ת"א-יפו] אני חושבת.. והמכללה להנדסה? מה הקשר? יש להם מדעי המחשב? אני לא רוצה לגשת להנדסאי [או מהנדס? לא יודעת, לא מבינה בזה], לדעתי אני לא אצליח לעבור את התואר. איזו מכללה לדעתך הכי טובה? ולמה יש הכי "שם" בחוץ בעולם ההיי-טק?

vinney

Well-known member
יש להם הנדסת תוכנה, אותו דבר

לצורך העניין. איזו מכללה הכי טובה? האמת זה תלוי מה אתה מחפש. באופן אישי אני לא מחזיק בדעה טובה על המכללה למנהל ולא מכיר כל כך טוב את המכון הטכנולוגי. השאר די טובות, אם כי המכללות הירושלמיות פחות מוכרות במרכז הארץ.

vinney

Well-known member
מתקן את עצמי

אחרי שעברתי על תוכנית הלימודים שלהם להנדסת תוכנה, לא הייתי ממליץ על זה למי שרוצה ללמוד מדעי המחשב, זה יותר ערבוביה של נושאים מתוכנית מוסדרת, בעיניי, בכיוון של הנדסת מחשבים.

למעלה