לסיגלהיא

אומיזו

New member
לסיגלהיא

איפה איזה הערה צינית טובה על סיפורי מה- 4/11 ביקור הפסיכולוג?!

אמנם אני לא סיגליהיא, אבל....

לפחות בינתיים, עד שהיא עונה לך, שמעת פעם על פרויד??? לפרויד היתה מין טענה משונה שכזאת, שמובילה די במיידיות למסקנה שרוב ה"ליקויים הנפשיים המתגלים בגבר", מקורם ביחסי הינקות-ילדות שלהם עם אמם. בשפה עממית - האמא ש´להם מזיינת להם ת´מוח עד שהם הופכים לנשאי שריטה. (לא כל האמהות דפוקות, ולא כל שריטה היא חסרת תקנה). האם עלה בדעתך, שחמותך, בפקחות רבה, מיהרה להטיל רפש לרגלייך כדי שלא תספיקי לזהות שהרפש מקורו אצלה?

מה יש עוד לומר? ../images/Emo99.gif

עד מאוהבת בך עד הגג ! פרויד אהוב ליבי (שאת התזות שלו אני מאמצת חזק אל חיקי) זה בדיוק כך !! אנו רק צריכות להבין אותן החמות ולהזהר לא לגרום "שריטות" אלו לילדינו. אבל.. ריפלקטור, את חושבת שהחמות שלה עם כל הצער תבין? הכי חשוב אומיזו שאת תביני ורק תקחי אותה הכי קל. מזלנו הרב בנות, שהמשפט "דור לדור יביע עומר" (מקווה שאין טעויות בכתיב מתנצלת מראש) חל הכי חזק על הנשים, כי בכל דור אנו משתבחות ויודעות יותר ממה שאימהותינו למדו ולימדו אותנו.

הגנובה

New member
I am speechless ../images/Emo48.gif

מילים כדרבנות!! כל מילה פ-צ-צ-ה!! לחייכן

מה זה חמותה לא תבין?

אני מהמרת שחמותה מבינה. בדיוק מבינה. בשביל זה היא טרחה לגלגל את כל ה"כדור" אליה. מה עושים עם הכדור הזה עכשיו? אפשר לזרוק חזרה. אפשר גם לזרוק לפח ולא לשחק. אפשר לשים בצד ולהתחיל כדור חדש. אחר. ואפשר לחשוב בשקט, בלב, "איזו מין אמא את, שהבן שלך במצוקה עד כדי צורך להיעזר בפסיכולוג, ואת במקום להיות בדיוק עכשיו אמא-בתפקיד, עושה אותו ´פסיכי´ במו ידי האם האוהבות שלך". ובקול רם, בתוך ביתך, לתמוך בו כמיטב יכולתך,ולהשתדל לזכור ולהיות אמא טובה יותר לילדיך אם וכשהם יזדקקו.

הגנובה

New member
יותר מזה אין מה להוסיף../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

יותר מזה אין מה להוסיף... מתומצת בצורה מקצועית לחלוטין ופוגע בול במטרה! ריפלקטור - אתה המלכה!!

למעלה