לסיגליות POWER PUFF וכל מי שיודע

ETILEY

New member
לסיגליות POWER PUFF וכל מי שיודע

אני מבקשת את הקישור לאתר ממנו הורדתם את התמונות לחדרי ילדים. יש המון אתרים של קליפ ארט ובהם עשרות אלפי תמונות. אתן כבר מצאתן את המקום, אז שתפו אותנו גם. תודה אתילה

עינתפ

New member
מצטרפת לבקשה. יש לי חדר ילדים ריק

שרק מחכה שאני אתחיל לעשות בו שימוש ולזרוק את כל הזבל.

av_i_va

New member
אני רואה שהסגנון אופנתי../images/Emo140.gif

דמיון בכינוי וגם בטעם... אני רואה שכעת גם ETILLY מצטרפת לסגנון. ללא צל של ספק, התמונות נראות נהדר. אבל אני רוצה לשאול שאלה ברשותכן: אם כולכן תשתמשו באותו אתר, מה יהיה הייחוד של התמונות???

dili

New member
העניין הוא שאם הכוונה היא למכור

אז צריך לעשות משהו שהוא אופנתי ויודעים שילך... אני אתן דוגמא, ממש לא מזמן פרסמתי פה 3 תמונות קטנות על עץ, גם לחדר ילדים, חברה טובה אמרה שתמונות מהסוג הזה לא נמכרות בחנויות, כלומר הסיכויים למצוא מישהו שירצה לקנות אותן הוא קטן. לעומת זאת הסגנון שכן הולך עכשיו הוא של התמונות שפורסמו על ידי סיגליות ופאוארפאף... אפשר לשנות את הרקע של הציור, כי הדמויות באתרים מגיעות בלי רקע וזה כבר עניין של דמיון אישי
ואולי בזה היחוד

idithgal

New member
עוד מקור אפשרי לתמונות:

בכל חנויות הספרים ישנן חוברות צביעה לילדים עם תמונות נהדרות. החוברות לא יקרות ובכל חוברת ישנן המון תמונות ילדים חמודות....

2_be

New member
תמונות

במקרה השבוע הגעתי לאתרי clip art וראיתי כמה דברים נחמדים: פה (הסתכלתי רק בקטגוריות: cartoons וחיות..) וכאן. ועוד אחד.

sigaliot

New member
בקשר לתמונות...

אם כל התמונות היו מרוכזות באתר אחד היו לי חיים קלים , אבל זה ממש לא כך , יש עשרות אתרים ועשרות אלפי תמונות , בכל אתר אני מוצאת אולי שתיים שלוש תמונות שבאות בחשבון. כפי שכבר כתבתי , אני נכנסת לגוגל וכותבת את הצרוף קליפ-ארט. נפתחים עשרות אתרים ואני פשוט עוברת אתר אתר , מה שטוב בגוגל זה שאתר שכבר היית בו נצבע בסגול וכך את יודעת איפה כבר היית וחיפשת. למצוא תמונות יפות לקח לי חודשים של חיפושים....ממש ישבתי שעות על גבי שעות ואני לא מגזימה. אין לי אתר מועדף אחד , אני פשוט מחפשת איפה שאפשר...צריך המון סבלנות אני יודעת...אבל לפעמים צריך רק לראות תמונה חמודה בשביל לקבל רעיון לציור...

למעלה