לסיגלי שלי

לסיגלי שלי../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

סיגלי שלי, יש יום הולדת, ואת בצנעה הרגילה שלך יושבת בשקט. אין לך צל של מושג עד כמה אני אוהבת, מעריכה, מכבדת, ומעריצה אותך. את אישה-ילדה עם כוחות של גיבור-על. עוד יעשו עלייך סרט מצוייר, כפרה... "סופר סיגל"...."וונדר סיגל".... אני מברכת על הזכות שזכיתי להכירך. מילאת את חיי בתוכן, בצחוק ,בנתינה ובקבלה, שלא הכרתי קודם. אני מברכת אותך מכל ליבי שתדעי טוב. רק טוב, והרבה, כי זה הכי מגיע לך שבעולם. את נשמה כה גדולה, בגוף כה קטן , והשוני הזה יוצר איזושהיא סימביוזה קסומה. הכוחות שלך הם לא מהעולם הזה, ואני מאחלת לך שמהיום והלאה לא תזדקקי להם... שחייך יהיו פשוט כיפים, שלווים, טובים, מצחקים, ומשעשעים, ואת כל כוחות העל האלו תשימי באיזו תיבה בצד, לעת הצורך ,ורק לעזרה לזזולת, לא לעצמך...... חייכי ילדה, כי את יפה כשאת מחייכת. צחקי ילדה, כי צחוקך מצחיק אחרים, ואולי נכון יותר לומר היי את ילדה- כי כך כולנו אוהבים אותך כל כך. ולסיום אומר את המשפט הרגיל ביננו: חולה לך על התחת. זהו, עכשיו את יודעת שאני מרגישה טוב, אה?.... כפרית, אהובה שלי.... כל, אבל באמת כל שתייחלי, תחלמי, תרצי, תבקשי... חסר למי שלא יגרום לכך שזה לא יהיה בגדר :"לו יהי"....

סיגלי אחותי הקטנה והאהובה ../images/Emo49.gif

מה את בשבילי את כבר יודעת, ולכן את גם יודעת מה אני רוצה עבורך, ואם רק חלק ממה שאני רוצה עבורך יתגשם אז את תהיי בחורה מאושרת. אני אוהבת אותך בכל ליבי ותמיד תמיד תהיי חלק ממני וממשפחתי, ביחד עם אדיר וכמובן אלי. מזל טוב לך נשמה טהורה שלי ליום הולדתך ה-28. אוהבים אותך תמיד ומכל הלב אורית, נעם, שי ועפרי

../images/Emo65.gifמזל טוב לסיגל המדהימה../images/Emo65.gif

הנשמה הטובה שנותנת ונותנת..... מאחלת לך שמעכשיו גם תקבלי ותקבלי ולא רק תתני. שיהיה לך טוב וכיף ושמח, ושתהיי מאושרת . אמן. אוהבת, אורלי

smo

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo65.gifסיגלי היקרה שלנו,../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

יום הולדת שמח
אני מאחלת לך שתמשיכי להתפתח ולפרוח כמו שאת בתקופה האחרונה
למרות המשברים מסביב, יש לך את הכח להמשיך לטפל באחיך במסירות כל כך גדולה בפעם האחרונה בסדנה לא הפסקת לחייך וזה היה פשוט תענוג! שיהיה לך כל טוב והרבה מזה

סיגל כפרה מזל טוב נשמה

אוהבת אותך
חולה עלייך
מאחלת לך הכול טוב שבעולם ואת הנשיקה הראשונה שלך בלי ה...........את עוד חייבת לי, סמו אמרה שלא הפסקת לחייך בסדנא בפעם האחרונה ,כאילו מה ? לא הבינה למה ? גם אני עם שיניים כמו שלך לא הייתי מפסיקה לחייך ,אפילו הייתי נוגסת למישהו בכייף , אז שתהיי בריאה ומקסימה ואחות טובה לאורית היקרה שלנו, ותהיי חזקה חייב להיות בסדר , את תראי , אוהבים אותך מאוד ריקי וקטרין

../images/Emo65.gifסיגלוש היקרה../images/Emo49.gif עד 120../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif

מהצטרפת בחום לכל הברכות שקיבלת כאן וברור עוד תקבלי
ואמן אמן יתגשמו כל משאלותייך לטובה, מגיע לך את כל הטוב שבעולם. בע"ה נחגוג בחתונתך אמן ואמן!!! מאחלים בהמון אהבה
מימי ונריה.

חני ח

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב לסיגל../images/Emo65.gif

סיגל היקרה מזל טוב ועד 120 שנים טובות מאושרות בריאות ושמחות לאחות מסורה ומדהימה אי אפשר שלא להתפעם מהיחס שלך ומגודל הנתינה שבך שתתגשמנה כל משאלות ליבך. ואלוהים יפצה אותך על כל הטוב שאת נותנת לאחייך , אמן.

לסיגלי הקטנה אבל ע-נ-ק-י-ת../images/Emo49.gif

שיהייה לך המון המון טוב ושתצליחי להגשים את כל מה שאת רוצה כיכל כך מגיע לך אני לא מכירה הרבה אנשים עם כאלה תעצומות נפש כמו שיש לך יומולדת שמח (ביום חמישי תקבלי גם חיבוק יומולדת בסדנה
)

דנוש11

New member
סיגי נשמה טובה שלנו!!!!

סיגוש אישה קטנה ומקסימה מה נאחל לך ביום הולדתך? דבר ראשון מזל טוב המון המון אושר שמחה בריאות ואהבה!!!!! הלוואי ותמצאי את החצי השני שלך ותקימי משפחה לתפארת ! אני בטוחה שמי שיזכה בך יהיה המאושר באדם ,סיגי את אישה נפלאה,עוזרת,אוהבת ומחבקת את האחות הכי מדהימה שיצא לי להכיר בימי חיי ....כל יום את מתפקדת כמו אמא לאחייך ,איך שאת מטפלת באלי פשוט גורם לי להתרגש כל פעם מחדש, ואיך שאת לא שוכחת לרגע את אדיר ועם כל הכאב שלך את אוספת את השברים ונותנת לאדיר להרגיש כמו מלך העולם !!!!! סיגי תרשי לי ביום זה פשוט להצדיע לך....זה מה שאני מרגישה שמגיע לך
אוהבת בכל ליבי דנה

מזל טוב../images/Emo49.gif

מזל טוב לך האחת והיחידה. אם לא היית... היו צריכים להמציא אותך..... מאחל לך ביום חגך את כול הטוב שאת יכולה לאחל לעצמך ואלוהים שבשמיים יודע שאין עוד נפש אחת בעולם שמגיע לה טוב כמוך....

תודה תודה תודה תודה לכולם../images/Emo24.gif

על האיחולים המרגשים היה לי יום הולדת שמח, חגגתי עם אורית האחת והיחידה שאין כמוה בעולם אורית אחותי היקרה תודה ענקית על יום של כייף, נהניתי מכל רגע ורגע, אוהבת אותך מאוד מאוד מאוד מאוד
שיהיה לכולנו חג חנוכה שמח עם הרבה אור ושמחה
, וכל מה שנרצה לעצמינו ולילדינו שיתגשם

מיריאל1

New member
סיגלי היקרה שלי

בגלל בעיות במחשב לא יכולתי לראות מה קורה כאן.... מזל טוב ענק לך יקרה ואהובה שלי. מאחלת לך הרבה הרבה אושר ורק מתיקות ושלווה - שהשמש תזרח מעליך ותעטוף אותה בחומה. את יקרה שלי , אדם עם כל כך אהבה ואמתיתיות ולכן מגיע לך רק את הטוב ביותר בעולם הזה. מי יתן ותמצאי סוף סוף בן זוג רגיש ומיוחד כמוך, מי יתן ורק תצחקי כפי שאת יודעת לצחוק ושדמעות לא יהיו מנת חלקך. כל כך אוהבת אותך יפה שלי. ובאמת באמת מתגעגעת אליך ולאדירי ומתה שתבואו כבר אלי לבקר. באיחולי יום הולדתך אני חייבת גם לחזק את ידיך ולהתפלל יחד איתך שיהיו בשורות טובות לאלי ושלא יסבול כל כך ושאת לא תראי את סיבלו. נשיקות מזל טוב וסליחה על האיחור, שלך כמו תמיד מירי שולחת לך את כל האייקונים המחבקים והאוהבים (יש לי בעיה באייקונים) אוהבת מירי

תודה רובי, תודה מירוש נשמה טובה../images/Emo24.gif

גם אני מתגעגעת, מקוה שייצא לנו להיפגש בקרוב חג שמח

למעלה