לסיום הוויכוח על גראנג´ פאנק

לסיום הוויכוח על גראנג´ פאנק

שאלתי בשני פורומים על הסגנון הזה בפורום גראנג´ ובפורום פאנק הנה התשובות שקיבלתי: * מפורום גראנג´ * מפורום פאנק לפי מה שאני הבנתי, אין כזה סגנון, אתה פשוט מתייחס לסגנון שהם מושפעים ממנו, וזה לא נכון להתייחס אליו! למשל סאם 41 - הם מושפעים מאיירון מיידן, אבל אין ממש קשר בין הסגנון שלהם למטאל! קפיש?

HandsomeDevil

New member
כמובן שציפינו לתגובה בוגרת כמו שלך

... אתה לא מאכזב

בואנה, אתה טיפש

*יקיר מממש את מה שכתוב לו בכרטיס האישי* הנה, הוכיחו לך שאתה טועה, אז אתה ישר קופץ ומתחיל לעשות רעש ודפנה, אני לא יודעת אם הפניה שלי כל כך עוזרת.. אבל אני חושבת שיש לך מספיק סיבות לחסום את יקיר את יכולה, בינתיים, עד שתמצאי סיבה לחסום אותי, כדי לספק את היצר הזה שבך, בינתיים את יכולה לחסום אותו

blinksum18241

New member
תגובה רצינית

אוקיי ממה שאני הבנתי הסגנון קיים רק שאין לו שם אבל אם הרמה השכלית שלך גרמה לך להבין משהו אחר אז זה כבר עניין אחר ככה אני קורא לסגנון הזה בסדר? גראנג´ פאנק, יש חלק מהשירים שהם ככה עזבי פורומים של מכוערים, כנסי לאתר של נירוונה ותראי את כל ההוכחה שאת רוצה "קפיש?" מפגרת אהה ו fuck you fuck you fuck you

blinksum18241

New member
im a musical god

וכולכם עבדים שלי אתם לא מבינים אני נעלה מעל כולכם!!! im looking down on you and aiming for the heart מן הסתם אתם לא מבינים כל כך במוזיקה! אבל עוד תלמדו אהה ורק שיהיה קשר green day rulzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz grunge punk rulzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz suck me !!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח די אני נקרעת פה!!!
אה, ולא אומרים suck me.. אומרים dick me או suck my dick או משו כזה..
אה, וכמעט שכחתי.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הייתי אומר שמישהו כאן ממש צריך

פסיכיאטר, לא פסיכולוג! פסיכיאטר, זה שרושם תרופות שפסיקות את הקצף מהפה את את הרעד בידיים ומשאירות אותך רגוע, נינוח ויישן.

ותבין

הבנאדם בן 19!!! כאילו.. הוא מדבר כמו ילדה בת 7!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יקיר, לך לאברבנאל!

ילדה בת 7 לא אומרת: suck me

והוא מדבר כמו חבר טוב שלי...
אבל הוא ממש מטומטם...(לא חבר שלי...) זה מצחיק לדבר ככה, אבל כשאתה באמת מתכוון לזה (ובנוסף לכל התיסבוכים האחרים שיש לבן אדם) זה כבר ממש לא מצחיק. טוב נו, זה מצחיק שהוא מטומטם והכל.... אבל באמת, כמה אפשר לצחוק על זה. יקיר יקירי, תגוון קצת..

blinksum18241

New member
hate me hate me

אתם שונאים אותי כי אני חכם יותר מכם! HATE ME HATE ME MY FRIENDS RAPE ME WASTE ME AGAIN KURT COBAIN

HandsomeDevil

New member
שיט שירה... הוא עלה עלינו.

אוף, קיוויתי שזה יישמר בסוד, אבל אתה צודק. אנחנו שונאים אותך רק בגלל שאתה יותר חכם ומאיתנו... שלא נדבר על ההבנה שלך במוזיקת הגראנג´ פאנק... יקיר יקירי, אני מוריד בפנייך את הכובע.

HandsomeDevil

New member
דרך אגב, יש לי שאלה אלייך אלוהים

(כן כן, הכוונה היא אלייך יקיר) אם אתה כ"כ אוהב את בלינק למה אתה לא בפורום שלהם?! יש שם אחלה ילדים, ומדברים שם לשם שינוי גם על המוזיקה שהלהקה עושה, מומלץ! לא רן, אל תודה לי
שמחתי לעזור.

xero1

New member
חשבתי שעזרת את הפורום הזה

אה לא, רגע, תן לי לנחש, זאת בדיוק הייתה ההודעה האחרונה שלך כאן...

טוב הוא החליט להשאר בגללי ובגלל

שירה ובשביל להוכיח כמה הוא בוגרר נכון שחר(= בכל אופן רן הנה לך עוד ילד לפורום... תגיד תודה

blinksum18241

New member
כי כיף לי כאן

מה יותר כיף מלהציק לך? חוץ מזה שאני אוהב את green day יותר מblink ושאלה, למה אתה לא בפורום NOFX אהה וואלה! אין כזה פורום,אוווווווווו חבל אולי יקימו כזה פעם, יקראו לו "פורום להקות מחתרתיות מגעילות שצריך להשמיד" מי יודע תהיה אופטימי

לא הייתי מעיפה אתוך בגלל שאתה לא

משהו מבין במוזיקה... אבל העובדה שכל מה שאתה עושה זה מקלל זה כבר נותך לי סיבה מאוד מוצדקת כי כעיקרון זה נגד חוקי הפורום... שכן גם אני משום מה צריכה לקיים אותם.. זה פשוט נראה כמו הדבר הנכון לעשות

למעלה