לסיכום הביקור החפוז , נתניהו חטף פטיש על הראש

Cranio

Well-known member

"אתה צריך להיות הגיוני", אמר טראמפ לנתניהו - וסיפר לו על הרומן החדש שלו עם שליט טורקיה וגם עם שליט איראן.​

Harrington

Well-known member
מנהל

לסיכום הביקור החפוז , נתניהו חטף פטיש על הראש​

או (לחובבי ז'אנר עולם האמת והמציאות בלבד, לא לחלשלושים) ראש הממשלה ייצג, כהרגלו, נאמנה את מדינת ישראל בביקורו אצל נשיא ארצות הברית וגורמי ממשל נוספים והשיג את רוב שיצא להשיג למען המדינה ששלחה אותו לנסיעה.

אני יודע, פחות מושכת רייטינג כותרת כזאת. אבל לך תדע, אולי תקבל נקודות על דיווח אמת חריג :cool:?

Cranio

Well-known member
או (לחובבי ז'אנר עולם האמת והמציאות בלבד, לא לחלשלושים) ראש הממשלה ייצג, כהרגלו, נאמנה את מדינת ישראל בביקורו אצל נשיא ארצות הברית וגורמי ממשל נוספים והשיג את רוב שיצא להשיג למען המדינה ששלחה אותו לנסיעה.

אני יודע, פחות מושכת רייטינג כותרת כזאת. אבל לך תדע, אולי תקבל נקודות על דיווח אמת חריג :cool:?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחההההההההההההההההה

Harrington

Well-known member
מנהל
לא אתפלא מאד אם האשם יגרור את עולמנו למלחמת עולם 3
כבר אשם? יעני אין אמון במערכת המשפט ובהליך הפלילי :)? מעניין :).
אם נגיע בעתיד הנראה לעין למלחמת עולם? רק הזמן ילמד. בוודאי שקשר לראש הממשלה הנבחר לא יהיה לזה, זולת כמובן עבור משמיציו הפבלוביים ושטופי שנאת החינם והרעל שבקרבנו :). אבל היי, המסך סופג הכל וכבר נאמר לפני, אין כל חדש תחת השמש :cool:.

1ספי11

Well-known member
לא אתם קטלתם את טראמפ על זה שהוא אמר לזלנסקי שהוא לא מוכן להיגרר למלחמת עולם שלישית בשביל האינטרסים שלו?
וכמומחה לצמבלין לא ראית בעיה כשהוא מכר את אוקראינה לפוטין תמורת גישה למחצבים?

Cranio

Well-known member

"יש לי יחסים נפלאים עם איש אחד ששמו ארדואן, האם שמעתם עליו?",​

"ואני במקרה מחבב אותו, והוא מחבב אותי,ואני יודע שהעיתונות תכעס… אבל אני אומנם מחבב אותו, והוא מחבב אותי, ומעולם לא היו לנו בעיות".

טראמפ דיבר אתמול בחיבה ובהערכה גם על רודן סין,
שי ג'ינפינג, בשעה ששפך קיתונות של כעס ושל בוז על ראשיהן של הדמוקרטיות המערב-אירופיות.

ישראל למדה אמש שנשיא ארה"ב להוט לעשות עסקים עם שתי אויבותיה הגדולות והמסוכנות ביותר, איראן וטורקיה.
יתר על כן, הוא רואה בעריץ הטורקי את בעל בריתו הראוי ביותר, זה האיש החזק, המסוגל להשתלט על ארץ שכנה בעורמה ובהעזה.

evglev1

Well-known member
מנהל

"יש לי יחסים נפלאים עם איש אחד ששמו ארדואן, האם שמעתם עליו?",​

"ואני במקרה מחבב אותו, והוא מחבב אותי,ואני יודע שהעיתונות תכעס… אבל אני אומנם מחבב אותו, והוא מחבב אותי, ומעולם לא היו לנו בעיות".

טראמפ דיבר אתמול בחיבה ובהערכה גם על רודן סין,
שי ג'ינפינג, בשעה ששפך קיתונות של כעס ושל בוז על ראשיהן של הדמוקרטיות המערב-אירופיות.

ישראל למדה אמש שנשיא ארה"ב להוט לעשות עסקים עם שתי אויבותיה הגדולות והמסוכנות ביותר, איראן וטורקיה.
יתר על כן, הוא רואה בעריץ הטורקי את בעל בריתו הראוי ביותר, זה האיש החזק, המסוגל להשתלט על ארץ שכנה בעורמה ובהעזה.
מתי ישראל הרשמית הכירה בכך שטורקיה היא מדינת אויב?

evglev1

Well-known member
מנהל
אתה ישן?
הגיע הזמן שתתעורר.
אני לא חולק על כך שטורקיה היא מדינת אויב, אבל הטיסות לטורקיה דרך נתב"ג נמשכות ואפילו יש ישראלים מעטים שמבלים בטורקיה. מה שלא מפליא לאור העובדה שמצרים מדינת אויב בלי להיות מוגדרת שכזאת וגם אתם בשמאל מספרים כמה שהתיווך המצרי בעיסקת החטופים הוא הרבה יותר טוב מזה של הקטארים וחלק מהפרשה שביבי לכאורה מאינטרס אישי העדיף את התיווך הקטארי המוטה לטובת החמאס על התיווך המצרי המאוזן.

Cranio

Well-known member
אני לא חולק על כך שטורקיה היא מדינת אויב, אבל הטיסות לטורקיה דרך נתב"ג נמשכות ואפילו יש ישראלים מעטים שמבלים בטורקיה. מה שלא מפליא לאור העובדה שמצרים מדינת אויב בלי להיות מוגדרת שכזאת וגם אתם בשמאל מספרים כמה שהתיווך המצרי בעיסקת החטופים הוא הרבה יותר טוב מזה של הקטארים וחלק מהפרשה שביבי לכאורה מאינטרס אישי העדיף את התיווך הקטארי המוטה לטובת החמאס על התיווך המצרי המאוזן.
אין קשר בין ישראלים (מטומטמים) שנוסעים לנפוש בטורקיה לבין היחסים הגרועים בין שתי המדינות והקריאות של ארדואן להשמדת ישראל.
ותפסיק להכניס את השמאל ולהביא דוגמאןת מקטאר כי אתה סוטה מהעיקר.

טורקיה היום היא כמו איראן ביחסה לישראל.

Harrington

Well-known member
מנהל
מתי ישראל הרשמית הכירה בכך שטורקיה היא מדינת אויב?
היא כבר הכירה בכך שמצרים (שפוטנציאל האיום שלה עלינו גדול פי כמה מזה זה של טורקיה) היא כזאת? יש תוכניות מגירה במערכת הבטחון למקרה שמצרים תחליט לתקוף אותנו לפתע מתישהו שאנחנו צריכים כבר להתבונן לעבר מדינות רחוקות יותר ומאיימות פחות?

למעלה