לסיכומו של יום כמה מילים על גרמן

Tami me

New member
לסיכומו של יום כמה מילים על גרמן

לסיכומו של יום אני רוצה לסכם את מעלותיה של ראש עירנו. השקעתי הרבה מאמצים בשיחות עם מכירים תושבי העיר (גם אתם כאן עזרתם) עד שיצאה יצירה זו. ראיתי כאן באחת הפעמים סירטון אינטרנטי שבו המילים רצות על המירקע. מישהו מוכן לשים חומר זה בדבר כזה? יכול להוסיף המון. אפשר יהיה להפיץ בקרב כל החברים. ההיסטריה כאן של יחצניה הצעירים רק מוכיחה לי כי הבוסית כנראה מאוד מוטרדת. יש לה ממש סיבות טובות. עוד תראו כי יהיה סיבוב שני. יעל גרמן - כישלון ניהולי באופן עיקבי מתחמקת מטיפול בבעיות איננה מסוגלת ללמוד נושא ולקבל החלטות - הכל נמרח עד שכולם צועקים מינתה עצמה בראש רוב הוועדות בעיריה - כי איננה סומכת על איש מינתה הרבה דוברים ויועצים - כי איננה סומכת אפילו על עצמה - צריכה גיבוי ומסבירים כל הזמן למרות הפירסומות שלה - איננה מקשיבה, חסרת סבלנות וזועפת רואה בתושב אויב כל תלונה רואה כהטרדה מטפלת בבעיות רק לאחר ששכונה שלמה צועקת וממש אין לה ברירה מנהלת אינסוף משפטים נגד תושבי העיר הבריחה את כל היזמים מן העיר כי היא רואה בהם מפלצות אין ראיה של הטווח הארוך ובטח לא יצירתיות בפעולות העיריה מינהל תקין? - יש הרבה סיפורים על שרירות לב עירונית והטיה מנגנון פקידותי גדול ומסורבל - כל פעולה נמרחת על פני חודשים ושנים מאז שנבחרה התנפחה הפקידות מ 1,000 ל 1,300 את פירסומות הבחירות שלה העבירה למישור הארצי מי מממן את זה??? אומרים כי עדיין לא למדה את התפקיד שהוא גדול עליה בכמה מידות המסר היחיד שלה - היריבים שלי ימכרו את העיר לקבלנים ככה היא עלתה וככה מנסה לשרוד אם תבחר שוב - תלך לישון לעוד 5 שנים בקיצור - חלשה בהכל בקיצור: יעל גרמן - כישלון ניהולי איננה סומכת על איש חסרת סבלנות וזועפת רואה בתושב אויב רואה ביזם מפלצת אין ראיה של הטווח הארוך מנגנון פקידותי גדול ומסורבל מנגנון עוזרים בזבזני שיטת שיווק - הפחד

Jas Per

New member
אכזבה

ציפיתי למצוא בפורום הזה מידע קונקרטי או לפחות דיונים מעניינים, לאחר שלא מצאתי אתרים של מרבית המועמדים או לחליפין, אתרים שלא מכילים מידע בכלל. לצערי, עוסקים פה החברים בכתיבת שירה כושלת על מועמד זה או אחר. זה ממש מגעיל. אם יש לכם טיעונים אמיתיים נגד המועמדים, אשמח לשמוע, ואני מתכוונת לגבי *כל* מועמד, המוביל ביותר, והקקיוני ביותר. שקלתי אם להסביר לך שמה שכתבת אינו מכיל פיסת מידע שימושית אחת, אך הגעתי למסקנה שדבריך מנוסחים בצורה כל-כך ילדותית ופאתטית, שלא רק שאינם ראויים לתשובה, אלא שגם אין בהם תוכן שניתן להשיב לו. מהתבטאויות של חברי פורום אחרים, הצלחתי להבין שיש טענות אמיתיות כלשהו, ואני מאמינה שבכל מועמד יש פגם זה או אחר, וכאמור, אשמח לשמוע עליהם, אך רק אם תצליחו לנסח אותם בצורה עובדתית ורצינית! לכל אותם חברים אשר כושר ההתבטאות שלהם מוגבל לססמאות או אשר טרם הספיקו לאסוף מידע קונקרטי, יש לי רק להציע שתפנו את האנרגיות שלכם לאיסוף מידע מ*כל* המועמדים, כמוני, לפני שאתם מחליטים סופית בצורה עוורת, כפי שנראה שהחלטתם. בתקווה לראות שיפור.

Tami me

New member
סיפורי פוגי

מקריאה בריפרוף של כמה הודעות ששמת כאן בשעות האחרונות מיד ראיתי כי מדובר בעוד ילד של מרצ שיעני מתעניין אבל רואים מיד לאיזה כיוון אתה מכוון. הזילזול שלכם באינטליגנציה של האחרים ממש זועק לשמים וזו גם הסיבה שהמפלגה שלכם נשחקה לחצי בבחירות האחרונות ובבאות גם תעלם. כתוב את הסיסמאות שלך חופשי אבל אין צורך שתחנך ותטיף לנו מוסר. זכותם של אנשים להגיד שנמאס להם מראש עיר כושלת. הפורום הזה סתום מסיסמאות של יחצני גרמן ועוד מעט תשארו רק עם עצמכם ותוכלו להלל אותה כל היום. למה שלא תפגשו כולכם בבית אחד ותשירו לה מזמורי גבורה? יש עוד יותר מחודש עד לבחירות. לכל המתלבטים/מכוונים - תשאירו קצת מרץ לסוף. שיהיה לכולם יום טוב

Jas Per

New member
חצופה

לא ציפיתי לקבל כזו תשובה חצופה וילדותית! כל כך ברור למי שקרא את ההודעה הכל-כך אובייקטיבית שלי, שאני לא ילדה (אני בכלל לא בפלח הזה של האוכלוסייה!!) ולא ממפלגת מרץ! לא עניינך בכלל מה הצבעתי בבחירות בינואר אבל זה מעניין אותך, זה לא היה מרץ. אם את לא רואה את ההבדל בין בחירות מקומיות לבחירות כלליות, זו בעיה שלך, ורק מוסיפה לתכונות הילדותיות שלך. חבל שכשמישהו חיצוני בא ושואל, במקום לנצל את ההזדמנות ולתת לו מידע והסברה, את בוחרת להעליב אותו! אני כרגע לא זוכרת באיזה מהמועמדים את תומכת כי ההודעה שלך היתה מלאה רק בארס וברשעות בלי לומר מילה אחת על המועמד שלך, אבל כשאחזור לדף הראשי של הפורום אברר מי זה, ותאמיני לי שאת הקול שלי הוא לא יקבל!

החומר שלך הושם בסירטון

בקשר לשיפוצים לפנות אלי. חשבון להעביר לעיריה. ממליצים ואפשר להוסיף תמונות

Tami me

New member
דרך ההתעלמות

כבר אמרנו כי התחמקות מקבלת החלטות זה סמל מסחרי אצלה פנית אליה - היא זורקת את המכתב לפח פנית שוב - מתעלמת ומתעלמת ומתעלמת כשהנושא יוצא החוצה לפני הבחירות ממנה את גב' גרנות כדי שתחקור את הנושא. עוד צורה להתחמק מקבלת החלטה. עוד 5 שנים יטייל ראש עיר חדש בעירנו (נקווה כי זה יהיה עוד חודשיים) ולפתע ישאל "מה הכביש הזה בתוך הגינה הציבורית?". יצחק בעל הבית ויסביר "זה מתנה מהעיריה הנדיבה אבל אינכם יכולים לעשות דבר כי הדרך ועוד חצי מהגינה בשימושי הבלבדי כבר שנים ומבחינה משפטית יש לי חזקה".

Tami me

New member
טעות ... זה היה מיועד לשירשור

שמתחיל ב "מסיפורי גרמן". בטעות נפל לכאן. בהזדמנות זאת אני רוצה לבקש מכל המשתתפים שאינם דוברים רשמיים של מועמד מסויים: זו ההזדמנות שלכם להוציא קיטור על דברים שאינכם מרוצים בתחום המוניציפלי. עוד חודשיים נחזור חלשיגרה ואף אחד לא יכנס לכאן. אז ספרו לכל החברים על הפורום הזה ובואו לספר חוויות ממפגשים עם פקידי עיריה ומי שעומדת בראש העיריה וגם הגיבו לדברים שנכתבים. שבת שלום

למעלה