לסי(הזמרת הנהדרת!) ולכולם..

לסי(הזמרת הנהדרת!) ולכולם..

שלום לכולם.. אני חדשה פה אבל רק רציתי להגיד שלא מזמן שמעתי את השיר של הסדרה "משפחה וחצי" ושמעתי את סי שרה ואיןןן נדלקתי על הקול,המילים,הקצב פשוט הכל!! כל השבוע שמעתי את אותו שיר,כולם השתגעו בגללי.. בקיצור סי- התאהבתי בקול שלך,ובך! לדעתי את פשוט זמרת נהדרת!! מקווה שתגיבי...

ט י נ ה

New member
ברוכה הבאה ... כאן סי

אהלן לך ובורכה הבאה. השיר משפחה וחצי קיים באוסף החדש " רגעי סי " או בדיסק המקורי החארון שלי " תחלמי בגדול " תקני בחנות הקרובה. אחר כך תכתבי לי מה חשבת ואחר כך נסמין אותך לשמוע הופעה חיה שלך סי

לסי...(הזמרת הגדולה!!!)

תודה על התגובה...שמחתי לראות שענית לי... הורדתי את השיר של הסדרה "משפחה וחצי" כי זה שיר קליל וחמוד וכמו שאמרתי לך בהודעה הראשונה שלי- התאהבתי בך,בקול שלך ובכל כולך!!!! רציתי לשאול אם תוכלי לרשום לי עוד שמות של שירים שלך.. (אני מתה לשמוע עוד שירים!!) כדי שאני יקנה את הדיסקים שלך.. אז בהצלחה בכל הופעותייך! חולה עלייך! ותמשיכי להקסים אותי בשירה ובקול שלך! תודה רבה דנה

לסי ולכולם...

שלום לכולם מה נשמע? ברצוני לשאול אם אתם יכולים להביא לי בבקשה שמות של שירים כמו השיר של הסדרה "משפחה וחצי" כאילו שירים קלים כאלה,בסיגנון של משפחה וחצי.. תודה דנה

ט י נ ה

New member
הי דנה המומלץ בעיני זה האוסף ../images/Emo166.gif

כי יש בו בעצם את כל השירים מתקופות שאת לא היית בהן ב" חבורה " ובואי נגיד ככה , אם בקיץ תהיההופעה נניח שלי עם להקה במועדון צוותא בתל אביב את בטח תרצי מאוד לדעת חלק מהמילים של השירים וכו ולהכיר את המנגינות אז תפרגני לך את האוסף הוא נמכר בחנויות ב 70 שח ( אוסף כפולך ושמו רגעי סי ) אם את הולכת לאילן בן שחר באבן גבירול פינת פנקס תל אביב אצלו זה עולה בערך 55 שח. ותמברי לו דש חמה ממני ותגידי לו שאני רוצה להביא לו פוסטרים של הדיסק. יאללה תרגישי טוב שלך סי

למעלה