לסי הרבה בהצלחה בעקבות פתיחת

אהוד_

New member
לסי הרבה בהצלחה בעקבות פתיחת

הערוץ המוסיקה הישראלית החדש, 24....שתזכי להרבה שעות שידור!, כבר ראיתי אותך מככבת בפרומו הראשון. אני זוכר קליפ יפה לזמן אחר שאת ברכבת בגרמניה, נדמה לי?

אהוד_

New member
על ערוץ 24 עד כה

כן צפיתי עד כה בערוץ 24 וחיכיתי לו בציפייה ו...התאכזבתי עד כה. על קליפים עלובים ועניים לא היה לי ספק שאראה. לא היה איכפת לי, האמנתי וקוויתי שיראו שירים טובים, ישראלים טובים. זוכרים שהייתה כאן מוסיקה נושמת? אולי, אולי, אולי ערוץ 24 יצליח להנשים את תעשיית המוסיקה הישראלית הגוססת. אבל עד כה מה שראיתי היה דיי עלוב, גרפיקה של הימים הראשונים של ערוץ 2 חדש...(כבר 10 שנים) מעברים ללא השראה אבל יותר מכל "מכונת הלהיטים", הלא הם הלהיטים והאמנים החמים שלנו...לא להיטים, ולא חמים. אני מקווה שהערוץ יצבור פופולאריות ואז גם נראה פריחה במוסיקה המקומית. סי, זה הזמן להפיק בלדת נשמה ענקית!, אין אין יותר טובה ממך בזה בתחום המקומי=)

leocat

New member
לכל המלעיזים

יש לי מידע ממקורות פנמיים שמוסרים שהבעיה לא העריכה המוסקלית, אלה שערוץ 24 השיג עד כה חומרים וזכויות שידור רק למספר מצומצם של קליפים: 1500 בלבד - מספר די מצומצם בהתחשב בערוץ שצריך לפעול 24 שעות על קליפים אז לפני שמשמיצים אולי באמת סי תשלחי להם את החומרים אם אישורים לשידור ואז נראה מה יהיה ובאותו ענין - לא שחכתי את הרעיון לקליפ וחוץ מזה אני צריך להעביר לך עותק של המופע שצילמתי- הוא יצא יפה ובאיכות שידור

ט י נ ה

New member
יש לי כוונות להציף ...

את הערוץ שלהם בקלייפים נדירים שלי ותיעודים שונים מהופעות חיות השאלה אם הם יראו . ובכלל מי שהו ראה איזה קליפ שלי שם בנתיים ? אני לא ....... אהוב מה המצב מתגעגעת אלייך בא לבקר

אהוד_

New member
עוד לא יצא לי לראות קליפ שלך

יצא לי לראות אותך אני זוכר שני קליפים לגיבור גדול, אני זוכר נכון? אחד בזהו זה בתור בוקרת =) והשני עם שחור לבן, יכול להיות??? ויש לך עוד במיוחד מימי זהו זה... המממ, אני מרגיש נפלא, מתגעגע גם, אשמח לבוא לבקר, רק תני סימן חיים =)

צחי24

New member
אני מחכה כבר לקליפ שלך...

ואצלי הערוץ פתוח כמעט כל הזמן שאני בבית...אבל עדיין לא שודר שום קליפ

ט י נ ה

New member
למה שלא תכתבו איזה פקס או תצלצלו

לערוץ 24 ותדרשו לראות קליפים שלי .. אולי הצביעות הזו כבר תיפסק בארץ שלנו

actress

New member
כמו שעל הרדיו דיברנו ועכשיו משמיעים

אותך ללא הרף ככה נפעל גם למען קהילת ערוץ 24 שיראו אותך בלי הפסקה. אז מי נרתם למשימה ?

אהוד_

New member
קוקי, טינה....קוטנר לא עורך מאוזן

עוד לא יצא לי לראות שם לא אותך ולא את יהודית רביץ עדיין, ולא את קורין אלאל ולא את אסתר שמיר כמעט בלי נציגות של נשות הרוק הישראלי!!! רק פרצופים של ברי סחרוב ורמי פורטיס......כמעט כל שעה....אפשר לחשוב שהם הדבר החם בתעשייה הישראלית....

אהוד_

New member
אז שישים אותה, לפחות לסי יש יופי

מה שקשה להגיד על סחרוב\פורטיס

actress

New member
אז בוא נארגן עצומה או פקסים למערכת

ונציף אותם בבקשות אני חושבת שאף אחד לא יוכל לסרב לנו

צחי24

New member
אני באמת הולך לברר את הפרטים

של הערוץ ולשלוח להם כמה פקסים/אי מיילים וכו
שיתחילו לשדר קצת קליפים איכותיים

כמה דברים

לא רציתי לשפוט את הערוץ מהתחלה. ואני לא חושבת שזה צודק לעשות זאת רק אחרי תשעה ימים להולדתו. אך מתברר שהערוץ מתנהל על פי פליי ליסט קבוע. ולא שזה לא לגיטימי, בעולם כשלנו, עולם רייטינג, אנשים אוהבים לצפות בסגנון מסויים. קוטנר החליט כרגע שהוא מקדם מס' אומנים ושירים שהוא אוהב ואת שאר האומנים הוא דוחק לימים בהם יהיה לו צורך לחדש. אני לא יכולה להגיד שאני לא מבינה אותו, הנסיון הדל שלי בתור שדרנית גרם לי להבין שנורא קשה לא לשדר מה שאוהבים. והעריכות הראשונות שלי נשמעו כמעט אותו דבר, עד שכמה אנשים ניערו אותי והכריחו אותי לשלב בכל עריכה עוד שני שירים שלא הכרתי בעבר. לפעמים זה נקלט ולפעמים לא. כולי תקווה שקוטנר יהיה היורש של קובלנץ מיודענו הגלגל"צי, שכן אם כך תהיה יותר מודעות למוסיקה ישראלית, וגם אומנים פחות ידועים אך יחד עם זאת מאוד מוכשרים יזכו לתהילה המגיעה להם. הערוץ משדר מוסיקה ישראלית בלבד דבר המאפשר להכתיר יותר מלכים. ואולי אולי הנוער שלנו יצפה פחות בMTV ויתן צ'אנס למוסיקה ישראלית. סיסק'ה אני בטוחה שגם את תופיעי בערוץ. אחרי הכל יש קליפ לא נשכח ל"חצי עולם". ואני בטוחה שקוטנר די יתלהב מהביצוע שלך ושל אושיק ל"אישה מהצד" המדהים. אל דאגה קוטנר עוד די מסונוור מערימות הקליפים ששלחו לו. נראה לי שהוא בקושי הספיק להתקל בשלך, אל דאגה מותק, מצב רוח רוקנרולי עוד יתקוף אותו וכבר ימאס לך לראות את עצמך על המסך. וגם אם לא, יש המון המון אנשים שחולים על המוסיקה שלך וממש לא משנה להם אם ברגע שהם מזפזפים לערוץ 24 הם רואים אותך או לא (לא שחלילה הם היו מתנגדים).

ט י נ ה

New member
go tip tip go tip

כל הכבוד על השפה והדרך והמחשבה האמת אני בדיוק מארגנת חבילה לשלוח לערוץ 24 שהרי אין לי אמרגן ויש לי רק את עצמי ומה יש לי להפסיד ? ירצו יראו לא ירצו לא יראו ..

מה לא ירצו????

אני בטוחה שהם ירצו. אם קוטנר הגיע למצב שב-10 בלילה הוא משדר את "כל נדרי" של חים משה, בכדי "לחדש". ולא קשה להתעלם מהעובדה שכל הקליפים שלו נראים כמעט אותו דבר (ועוד הם שמים עליהם שקופית "רק אצלנו", נו שוין). אז מה לא ירצו. שלחי לו במהרה, צרפי איזה טלפון. ויאאלה לעבודה. יום טוב.

למעלה