כמה דברים
לא רציתי לשפוט את הערוץ מהתחלה. ואני לא חושבת שזה צודק לעשות זאת רק אחרי תשעה ימים להולדתו. אך מתברר שהערוץ מתנהל על פי פליי ליסט קבוע. ולא שזה לא לגיטימי, בעולם כשלנו, עולם רייטינג, אנשים אוהבים לצפות בסגנון מסויים. קוטנר החליט כרגע שהוא מקדם מס' אומנים ושירים שהוא אוהב ואת שאר האומנים הוא דוחק לימים בהם יהיה לו צורך לחדש. אני לא יכולה להגיד שאני לא מבינה אותו, הנסיון הדל שלי בתור שדרנית גרם לי להבין שנורא קשה לא לשדר מה שאוהבים. והעריכות הראשונות שלי נשמעו כמעט אותו דבר, עד שכמה אנשים ניערו אותי והכריחו אותי לשלב בכל עריכה עוד שני שירים שלא הכרתי בעבר. לפעמים זה נקלט ולפעמים לא. כולי תקווה שקוטנר יהיה היורש של קובלנץ מיודענו הגלגל"צי, שכן אם כך תהיה יותר מודעות למוסיקה ישראלית, וגם אומנים פחות ידועים אך יחד עם זאת מאוד מוכשרים יזכו לתהילה המגיעה להם. הערוץ משדר מוסיקה ישראלית בלבד דבר המאפשר להכתיר יותר מלכים. ואולי אולי הנוער שלנו יצפה פחות בMTV ויתן צ'אנס למוסיקה ישראלית. סיסק'ה אני בטוחה שגם את תופיעי בערוץ. אחרי הכל יש קליפ לא נשכח ל"חצי עולם". ואני בטוחה שקוטנר די יתלהב מהביצוע שלך ושל אושיק ל"אישה מהצד" המדהים. אל דאגה קוטנר עוד די מסונוור מערימות הקליפים ששלחו לו. נראה לי שהוא בקושי הספיק להתקל בשלך, אל דאגה מותק, מצב רוח רוקנרולי עוד יתקוף אותו וכבר ימאס לך לראות את עצמך על המסך. וגם אם לא, יש המון המון אנשים שחולים על המוסיקה שלך וממש לא משנה להם אם ברגע שהם מזפזפים לערוץ 24 הם רואים אותך או לא (לא שחלילה הם היו מתנגדים).