לסי....

RollerBoy

New member
לסי....

זאת הפעם הראשונה, ואני מקווה שגם האחרונה, שיש לי משהו לא כ"כ נחמד להגיד לך..... אז אני רק מקווה שלא תתעצבני עלי. רק רציתי להגיד שלא כ"כ אהבתי את הביצוע של "תגיד תודה" באוסף שקיבלתי מתפוז! ונדמה לי שזה גם הביצוע שב"תחלמי בגדול"... אז אני לא מנסה להעליב או משהו, אבל הביצוע שבהתחלה של "משפחה וחצי" הרבה יותר טוב, הרבה הרבה יותר טוב. וממש התאכזבתי שראיתי שזה מה שיש בדיסק.... למה לא שמת שם את הביצוע של "משפחה וחצי"? אחלה סדרה, ואחלה פסקול. נ.ב
זה יכול להיות ממש מגניב אם תעשי דואט עם אלאניס מוריסט, שהיא גם אחלה זמרת, וגם לה יש סגנון מיוחד. וזהו
ושיהיה לך אחלה סופשבוע....

ט י נ ה

New member
אחלה ביקורת הנה התשובה .....

אז ככה ,בתחלמי בגדול זה ביצוע אולפני ,באוסף זה ביצוע חי לטעמי יותר טוב בסידרה זה ביצוע בעיבוד של יובל שרים בנו של אלדד שרים מעבד מוסיקלי ידוע ומוכר,הביצוע שם אומנם מתחיל יפה אך נגמר בעיני ולטעמי בצורה שרק אוזניים חזקות יכולות להחזיק את העוצמה ,פשוט אתה בעצם לא שמעת את ביצוע אלא רק בית אחד ופזמון אחד ..כי זה מה שמשמיעים בטלוויזיה עד שהכותרות מסתיימות ,אבל בהחלט שמעתי מהרבה אנשים שהם אוהבים את הביצוע הזה אין לך שום בעיה לצרוב לך אותו תקנה אטמי אוזנים ותהנה צלצל אלי ואכין לך עותק משרד : 6052226 נשיקות ואחלה שכתבת לי מותר לך סי

RollerBoy

New member
אוקיי....

אני אסתכן, אני ממש אוהב את הביצוע הזה, לפחות את מה ששמעתי... ו.... בקשר לזה שאמרת שיש לך גם דיסק באנגלית: אמרת שזה עולה 15 שקל, נדמה לי......... אז לאן לשלוח אותם? ותוכלי גם לצרוב לי על אותו דיסק את הביצוע ממשפחה וחצי? ו... ממש אהבתי את "Will you". אחלה שיר. ובמיוחד את השיר עם גו´זי כץ
אז יאללה("ילדה,בואי נשיר..."), ביי

למעלה