לסכומו של דף הפורום

לסכומו של דף הפורום

1. המדריכים מצ´פרים את הרוקדים: באוכל ובשתיה מה יהיה בעתיד : כל רוקד יקבל בכניסתו לחוג במתנה נעלי מחול, מכנסי התעמלות, קומקום חשמלי, תחתונים להחלפה וסנדויץ עם נקניק. - הוא לא יצטרך לשלם כלום בכניסה לאולם . כשתגמר ההרקדה - מי שנשאר עד הסוף - מקבל 50 שקל במתנה. 2. הרקדות ממושכות מה יהיה בעתיד: מי שבא לרקוד ביום חמישי בערב - ירקוד ללא הפסקה - עד מוצאי שבת. תוך כדי רקוד יעברו דיילות בין הרוקדים ויחלקו להם פלחי אבטיח וקוסקוס. 3. תחרות בין המרקידים והיוצרים מה יהיה בעתיד: "במרתון" של שבוע הרקדה רצוף - ילמדו כ -80 ריקודים חדשים שיחוברו , באותו שבוע. תהיה תחרות בין היוצרים , מי שינצח מקבל סוף שבוע בקלאב הוטל באפגניסטן ,יחד עם דודו טופז. 4. ריקודים ישנים ואלטה זאכן מה יהיה בעתיד: בכל מקום הרקדה יסתובבו שוטרים ובלשים. מי שימצא רוקד , או מרקיד ריקוד ישן, שגילו יותר משלושה חודשים - ייעצר מיד. עליו לכתוב במעצר 500 פעם "אני מתחייב לא לרקוד את הריקודים של רבקה שטורמן יואב אשריאל ויענקלה לוי" עליו לכתוב זאת בכתיבה תמה - על דף נייר קרטון. 5. למנאצים ולמחרפים בפורום מה יהיה בעתיד: מי שלא יקלל או ישמיץ בכתיבתו בפורום - ימחק שמו . ואיש לא יורשה לכתוב לו מכתבים במשך חודש ימים זה לא ברצינות

אם כן מה רצית ?

לחבר של כולם. מעבר להומור שלך, מה אתה מנסה לומר ? האם אינך מרוצה שהמרקידים מתחרים בינהם על לב הרוקדים ? האם רצית שהרוקדים בסוף הערב ישלימו למרקיד תשלום לפיצוי אם הפסיד כסף באותו ערב ? מה מסתתר מאחורי ההומור שלך ? ענה בבקשה דוגרי.

אין כל מטרה , זה רק הומור טרי

אני נהנה כל כך בפורום. חברים מתבטאים יפה. והתפתח שיח רציני, לעיתים רציני מדי. חשבתי אולי כדאי "להרטיב" אותו בהומור. יש לי דעה שלילית על משיכת אנשים לפעולה , באמצעים מלאכותיים. לדוגמא - אוכל. המכתבים של החברים בנידון נגעו ללבי. ראיתי איך נראים רוקדים - בהתנפלותם על האוכל, בהפסקות ההרקדה. תארו לכם - להדיל - שבעת הלוויה , יעשו הפסקה וישחקו כדור רגל. או בשעת הרצאה באונברסיטה , יתקלחו ויטילו באולם עם בגדי ים. אולי כדאי לארגן בסיום ההרקדה , כיבוד בבית קפה - באווריה שונה. לראות את הרוקדים השמנים מזיעים ואכלים "כיד המלך" - כשכל אחד חוטף 2-3 בורקס , ובידו כוס קפה נוטף על השולחן והריצפה. וכל הזבל מסביב. מגעיל. והרי קראתי בפורום מאמר מצוין על המרקידים השמנים. אנחנו רוצים לראותם חתיכים וחתיכות, כיאה לרוקדים ולא לסומו.

לחבר של.. - עוד קצת הומור טרי

"ראיתי איך נראים רוקדים" - חשבתי שתמשיך את המשפט כך..... "כל כך רזים שצריך לתת להם אוכל" וכו´

חבר של כולם.....על תנאי !

קראתי בשקיקה את מאמרך ההיתולי וניסיתי להבין. מה אתה בעצם רוצה ? האם אתה מבקש להחזיר אותנו לימים אחרים שבהם רקדו באולמות צרים וחשוכים שעה וחצי ואז הוציאו אותנו כדי לגבות מחיר מחדש ? האם תירצה גם תוספת מיוחדת על הפעלת המזגן באולם ? האם תירצה שניתן לך גם טיפ בסוף הערב ? (ב-10 דקות לפני 11) מדבריך ניתן להבין, כי אתה מרקיד המתקשה לעמוד בתחרות עם עמיתך המרקידים ואתה לועג כאילו ב"הפוך על הפוך" על ההטבות הקיימות היום. "הייה חזק חבר" של כולם !!!

מירי זה לא הוא זה אני

כתבתי וסיפרתי לכם (לחדשים מבין הרוקדים) איך היה פעם מתנהל חוג (לא הרקדה) היום כבר הכל כמעט הרקדות. סיפרתי זאת בהקשר להטבות הניתנות לרוקדים (שאינני פוסל אותן לעצמן וגם לא בשביל התחרות החיובית) רק מה מרוב עצים כבר לא רואים את היער וכשההטבות הופכות לדבר העיקרי במקום המפגש החברתי וה"יחד" של ריקודי העם (כשרוקדים כולם באותו אולם זה לא מובן מאליו שהם "יחד") הרי אנחנו בבעיה. ואשר לאוכל לשעצמו אין בו פסול אך לצערי רוב המקומות בהם מחלקים אוכל (בחינם או בתשלום) הישראלים מתנהגים כמו חזירים. ליכלוך וזוהמה, כוס משומשת לא בפח אלא שפוכה על השולחן/ריצפה וכל מה שכולנו מכירים. אני יודע שכל אחד מאיתנו מאד מקפיד על זריקת האשפה שלו לפח ובכל זאת מדוע פינת האוכל נראית מיד כמו אחרי פוגרום? ואם למישהו יהיה פחות חתיכת עוגע האם קרה אסון? למה ההתנלות. זה כואב שבעתיים כאשר זה במקום ובפורום אשר נושא את דגל התרבות ו"ארץ ישראל היפה".

לא להגזים בתופעה !!

לירון שלום ! אני מבינה את טענתך על הגברת ההטבות הניתנות כיום כגימיק למשוך רוקדים לאולמות ההרקדה. אך לפי דעתי, אין להגזים בניזקה של תופעה זו. ועם זאת אני חושבת שאנשים לא ירחיקו עד דרום ראשון רק בשביל לאכול מופלטה במימונה של עשור. קודם כל יבואו להרקדה, ובי דה ווי ייהנו גם מהמטעמים. ובקשר לנקיון והסדר באיזור שולחנות ההגשה : נכון, יש לפעמים בלגן, לכלוך, אי סדר. אך גם זה נלקח בחשבון על ידי מארגני הארוע/ההרקדה שבסופו של ערב שכזה יכולים ללכת לבנק עם חיוך על הפנים.

הפואנטה איננה הבנק

אלא הגישה של האנשים: חוסר האיכפתיות, החזירות והגסות. לצערי אינני מגזים.

אין לי ארץ אחרת.....

זה נכון ירון, אבל התופעה באולמות אינה אופיינית רק שם. תראה למשל בכבישים. שבוע שעבר נהרגו בכבישי הארץ 21 הרוגים. אני חוזרת 21 הרוגים בשבוע !!! אז מה, נפסיק לנסוע בכבישים ? אנחנו ישראלים ירון, וזה מה שיש. חבל ! נזכרתי : אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת..........

אז מה לא מוחים וצועקים שזה לא

בסדר? צריך לומר ולחזור ולומר ולהלחם עד חורמה בתופעות אלה (להבדיל אלף הבדלות) ובאחרות. נכון שאין לנו (לא רק לך) ארץ אחרת ודווקא בגלל זה צריך לשפר. חוץ מזה בהקשר למסרים אישיים תזכרי שיש לי חולשה לשם מירי.

חולשה מובנת.

יש שיר שמבקש מהאל : תן לי את השלווה לקבל דברים שאי אפשר לשנותם, ותן לי את התבונה להבחין בין אלה לבין אלה. ובקשר למירי רעייתך : היא מקסימה וכשרונית ואני משוכנעת שזה מספק. ושלא יהיה לך חולשה.........!!!

למירי לוי הומור בריא

אני שמח לקרוא קטעים עם הומור , ובעיקר לשמוע תגובות מאנשים שמבינים הומור. אבל בנושא ההטבות לרוקדים, שיבואו לרקוד "רק אצלי" . ואני הטוב ביותר . תחרות - שמתאימה לכדור רגל. אנחנו רוקדים , כדי להנות , לפגוש חברים, לשמוע מוסיקה בדציבל מתאים. לצחוק , לשוחח, ללמוד , לשיר וכהנה וכהנה. לאכול - אני מעדיף בבית, כשאני רעב. או כשאני יושב במסעדה וממלא חסר חברתי. אם את יוצאת בסוף ההרקדה מבסוטית -כשאת מהלכת בזהירות בין הפסולת של ארוחת המופלטה והג´חנון..... - אני הולך הביתה - מיואש. גם אם תעודדי אותי , ותרגיעי אותי "שאין לי ארץ אחרת" - אני מעדיף לומר את דעתי - בלי חשש , שתלעגי לשגיאות הכתיב שלי , או לפליטות הקולמוס (המקלדת). ההערכה לפעולת ריקודי עם - צריכה להיות על בסיס תרבותי- חינוכי - פדגוגי , ולא על בסיס גסטרונומי. לכל מדריך יש את הייחוד שלו בהדרכה , בידע המיקצועי ובבנית הרפרטואר, הרוקדים צריכים לבחור את מה שמתאים להם , לפי קריטריונים אלה בלבד. האוכל - מגעיל

הומור תמיד טוב.....

ראשית, שמחתי לקרוא כי אתה אוהב הומור ואוהב אנשים עם הומור. יש פיתגם האומר "אל תיקח את החיים ברצינות - ממילא לא תצא מהם חי". ובאשר לשגיאות הכתיב : איני מחפשת אובססבית של שגיאות כתיב (למרות שאני מאד בקורתית - מזל "בתולה"). במיוחד אצלך, אתה כותב רהוט וברור. ככלל, אני מציעה לכותבים בכל פורום שהוא : לפני שאתם מקישים את הפקודה "שלח/י", בבקשה, נא לקרוא שוב מה שכתבתם, שמא נפלה שגיאה בכתיבתכם, או שמא אולי לא תובנו לקוראים. אמרו חז"לינו "דברי חכמים בנחת נשמעים", ואני מוסיפה ואומרת : "דברי חכמים בנחת נשמעים ונכתבים" תודה !!!

למירי החביבה

דשנו בנושא מספיק לסכום - תמשיכי לענין את הקוראים בסגנונך הנפלא. המוטו שלי: מרקידים , תשקיעו את כספכם בשיפור תנאי ההרקדה, ביעילות הדרכתכם, במזגנים, באולמות יפים, עם חניה רחבה למכוניות, בסביבה מרכזית, ואל תשקיעו באוכל ובאביזרים , שאין להם קשר ,עם ריקודים, ואולי אף גורעים מהייחוד של החויה, שנקראת ריקודי עם. האוכל ה מ ו פ ר ז מופלטה ג´חנון ואולי בעתיד גם מרק שעועית, יהפכו את הרוקדים והמרקידים לסומו. הם יאבקו איש ברעהו ולא ירקדו בכלל

למעלה