לסנובורדרים וכל מי שמבין בזה...

לסנובורדרים וכל מי שמבין בזה...

אהלן, אני מתכנן לטוס עם כל המשפחה לצרפת שנה הבאה ולעבור מסקי לסנובורד. רציתי לדעת איך בערך הולך תהליך ההשכרה? (האם רוב החנויות משכירות רק בורד או בורד וביינדינגס או בורד ביינדינגס ונעליים?? אם החנויות לא משכירות נעליים מה עושים?)מה בערך המחיר של השכרת בורד וביינדינג? (ב-ע-ר-ך...) זהו... תודה מראש על עזרתכם...

TTRI

New member
בקשר לכסף אני לא יודע

אבל זה הולך ככה... אתה הולך לחנות שבדרך כלל אם ל מתיד משכירים גם נעליים וגם בורד ביחד ואם לא תלך מהחנות כי זה תמטום להשכיר בורד פה ונעליים שם. אחר כך עושים בודקים אם אתה גופי [רגל שמאל קדימה או ימין שכחתי כבר] או רגולר [ההפך מגופי] אתה שוכר סנוברוד... אומרים שגדול יותר קשה לשליטה אבל אני בשנה הראשונה קיבלתי אחד ענק לעומת מה שהייתי צריך [+ 20 שנטימטרים!] והיה נפלא... ואז אתה עולה להר וגולש... מקווה שהבנת!! בהצלחה!

TTRI

New member
../images/Emo9.gifטעויות כתיב ...

ל=לא מתיד=תמיד תמטום = טמטום בודקים=בדיקה שנטימטרים=סנטימטרים אופס..

liran87s

New member
קורה לכולנו ../images/Emo3.gif והינה המחיר...

עלה לי 2000 שילינג אוסטרי, בערך 500 ש"ח

...

ועם נעליים הכוונה לביינדינגס אז מה עם נעליים?? (אני רגיולר אני גם נוסע על סקייטבורד... יש הבדל בין המחירים לרגיולר או לגופי?)

liran87s

New member
../images/Emo12.gif - מה פשר השאלה הזאת ?!

מה זה משנה עם איזה רגל קדמית אתה ?! - זה אותו מחיר גבר... כשכתבתי 500 ש"ח התכוונתי ל: נעליים, ביינדינגס ובורד...

TTRI

New member
מבצע מבצע כל הגופים בהנחה! בגלל

שנוללדתם ככה אתה שווים יותר ... חחחח סתם סתם ...

skier

New member
אחי זה בסדר אנחנו מבינים:)

גם אני דיסלקט אני יודע מה זה...ולירן מכיר את זה טוב מהפורום שלנו באיי או אל.. ולפי איך שאני רואה אצלך זה גם דיסלקציה לא שגיעות כתיב רגילות נכון? אם לא אני ממליץ ליבדוק...

TTRI

New member
נשבע לך אתה פוגש אותי ברחוב

אני מרביץ לך ! מה אתה מטומטם ? אני נראה לך דיסלקט? אני פשוט כותב בלי להתסכל על המקלדת ואני לא בודק הודעות ... כי אני מבין שאנשים יכולים לשים לב לטעויות קטנות ... במקרה הזה היה לי הרבה טעויות אז עשיתי הודעה בשביל לתקן ... מרוצה ?

liran87s

New member
בסדר אחי, רק שתדע, היום הכל הולך../images/Emo6.gif

עכשיו היחס לדבר כזה הוא שונה מאוד מבשנים קודמות וזה בכלל לא בושה להיות כזה, הרי זה מתבטא רק בשגיאות כתיב אז זה ממש לא עקרוני.

liran87s

New member
וזה ברור שאתה לא, זה רק אותיות חסרו

ת... - לא שגיאות של אותיות שונות... ושוב, מאוד מקובל בזמן האחרון הדבר הזה...

TTRI

New member
חחחח ... סבבה אם אני יהיה דיסלקט

מתישהו אני יודיע לך ולא אתבייש טוב?

ktam

New member
איך נשכיר סנובורד ולא נצא מטומטמים:

תקשיב, זה לא כל כך מסובך.. כל עוד יש לך כסף לשלם ישכירו לך גם סנובורד שמתאים גם לנעלי סקי וגם לכפכפי בית. אם אתה רוצה לשכור סנובורד ונעליים בלי בינדינגס, גם את זה ישכירו לך, וגם ימכרו לך חבל לחבר את הסנובורד לנעליים. עכשיו ברצינות: הכל עולה אותו דבר, לא משנה אם אתה גופי או רגיולר או קטוע רגל (טוב.. יכול להיות שזה כן משנה במקרה הזה!).

TTRI

New member
אני אוהב אותכם גם ! לא כדאי לעבור ל

פורום תמיכה ?

למעלה