לסנר בהפסד שלישי רצוף.

AmitNHB

New member
לסנר בהפסד שלישי רצוף.

לאחר שנחתך מה UFC בעקבות הפסד כפול ב KO בסיבוב הראשון (מה יהיה, דיינה
) החליט ברוק לסנר לקחת קרב בארגון אחר, ה WWE מול 10 פעמים אלוף הארגון לשעבר, ג'ון סינה.

לסנר שלט בקרב מן הפתיחה עם G&P אימתני ומרפק שפתח את ג'ון סינה, אך לבסוף הצליח סינה (שבעצמו הגיע לאחר הפסד ל "דה רוק") לחזור בקאמ באק מדהים שלא נראה בזירה מאז הקאמ באק של ברוק מול קארווין ולנצח את אלוף ה UFC לשעבר. האם בכך נסתם הגולל על חזרתו של לסנר לתמונת האליפות ב UFC

ולמקרה שאתם תוהים השתובה היא כן, לסנר לבש כפפות MMA בקרב

udi102

New member
ראיתי לפני שעה את הקרב ושכחת לציין

שהקרב נעצר שלוש פעמים בגלל GNP של לסנר חחחח ,תכלס לסנר נראה בכושר טוב וכנראה זה קרב ההאבקות הכי טוב שהיה בWWE כבר שנים ,תכלס מלא מהלכי MMA ,לסנר התלהב מהקימורה וגם דפק סלטה לא קשורה מחוץ לזירה וכמעט שבר את הרגל חחח .

קרב מעולה , אבל זה רק אני או שלסנר חושב שהוא עדיין בUFC ונלחם בMMA ולא הבין שהוא לא אמור לפצוע אנשים כשהוא משחק בתאטרון הWWE ?

AmitNHB

New member
תכלס, עיצרות לבדיקות רופא והכל...

כן, ה WWE מנסים פעם בכמה שנים, שהנסיבות מתאימות לשחק אותה, יעני יש להם קרב אמיתי או חצי אמיתי... יעני האיבה בין המתאבקים מאחורי הקלעים כ"כ גדולה, שהם לא שולטים במכות שהם נותנים אחד לשני...

הכל היה מתוכנן, אני מבטיח לך. סינה ידע והסכים שלסנר ידפוק לו כמה בומבות בהתחלה ויפתח לו חתך בראש, גם כשזה קרה ב RAW וגם שלשום. זה משהו שעושים פעם ב... כמובן שהם לא עובדים כ"כ סטיף על בסיס שבועי או אפילו חודשי, חוץ מכמה משוגעים כמו מיק פולי שנראה כמו תאונת דרכים ובקושי זוכר איך קוראים לו.

קרב?

השחקן שלט בהצגה המתוסרטת,
מצטער, לא מצליח להתחבר לזה בשום פרמטר.
לא כשהייתי ילד קטן, ולא כשאני ילד חצי גדול.

udi102

New member
יש כבר בלאגן חדש

וכנראה שאחרי שהוא "שבר" לHHH את היד עם קימורה מהגארד ו"פוטר " הוא לא יודיע הרבה זמן אחרי שסינה עצבן אותו חחח .

אני לא יתפלא אם עוד כמה חודשים הוא חוזר לקרב עם קונגו

AmitNHB

New member
לא הבנתי מההודעה שלך אם אתה מודע לעובדה שזה

הכל מבוים. כתבת "שבר" עם מרכאות אבל אתה לא תתפלא אם הוא חוזר ל UFC לקרב עם קונגו
נראה לי שמאוד נח לו לקבל 5 מיליון דולר לשנה בשביל 2-3 הופעות בחודש בלי לקבל מכות על אמת מאף אחד.

udi102

New member
אני לא אתפלא אם הוא יחזור לUFC

לפי דיווחים נמאס לו מהWWE ומההתנהגות של סינה אחרי הקרב .

לך תדע מה עובר לו בראש ,רק אמרתי שאם הוא יחזור לMMA שוב אני לא אתפלא

למעלה