לספוג עלבונות

מילי1991

New member
לספוג עלבונות

מבני המין השני, הייתם מוכנים?
לא משנה מה מטרת/מהות הקשר
באופן כללי- יש אנשים שאפילו אם אומרים דברים "סתמיים" אבל כשהם אומרים את זה, זה מקבל משנה תוקף אחר לגמרי
אני החלטתי ..שאני יכולה לסבול תסכול/עצבים/כעס
אבל לא עלבונות
אני אדם מאד מכבד ויודעת ללטף אגו של אנשים (לא בשקרים אבל במחמאות)
מעולם לא פוגעת ..לפחות לא במתכוון
אז זהו,
לפעמים צריך את העוד עלבון קטן לגמרי..כדי להחליט לנתק קשר סופית
אתמול ממש חשבתי על זה
אבל היום עבר לי ..

Shamy

New member
לא כל כך הבנתי

למה שתסבלי עלבונות מבן זוג? למה שכל אחד יסבול עלבונות מהבן זוג?
לפעמים רבים,לפעמים אומרים אולי דברים שלא מתכוונים אליהם אבל גם בדכ מתנצלים עליהם ואז מדברים מבהירים עניינים וממשיכים הלאה
לא צריך לפוצץ חבילה על מילה אחת שלא במקום אבל בהחלט יש צורך לדבר ולהבהיר שעלבונות זה לא משהו שמקובל עלייך...זה לא נראה לי מקובל על 99% מהאנשים אגב

לפעמים

משהו שנראה לנו עלבון נתפס אחרת לגמרי בעיניי מישהו אחר.
ממליצה לך לתקשר ולהסביר לו מה פגע בך.

ואו עלית על נושא קשה

אי אפשר לדעת עד שלא נמצאים שם.
אני גם מסוגל להתמודד עם כעס של הצד השני, כאשר הכוונה בלהתמודד היא לא לשתוק אלא להיכנס למצב של ויכוח.

אבל ברגע שזה יורד לפסים אישיים - כנראה לזה התכוונת בעלבונות, שהן מילים כלליות מאפיינות ופוגעות שלא תמיד קשורות לנושא, לזה אני לא מוכן.

בדרך כלל זה גורם לי לשתוק. בדרכ מההלם. אתה מנסה להבין איך הגענו למצב הזה ואתה ממש מתוסכל.
אבל אם זה הופך לדבר שבשגרה משם הדרך ביחסים היא רק למטה. וזה ברור, כי באופן אישי גם לי יש פה מלוכלך ואין סיכוי שאשב בשקט.

שלום

אני מאמין שכשאוהבים, צריך להשתדל לשמור קשר. אם אדם טעה והעליב בזמן כעס, צריך לפתור אתו את זה. מי שאוהב בדרך כלל לא מרע, אלא אם יש לו איזו בעיה. המשמעות של אהבה היא לדאוג ולעזור, ולכן בקשר אם לאחד הצדדים יש בעיה צריך לעזור לו להתמודד אתה.

למעלה