לספוני: סקס זה לא אקמול, לעניות

לספוני: סקס זה לא אקמול, לעניות

דעתי. לא רציתי להגיב לך בשירשור המזוהם והמגעיל ההוא, אבל אני לא חושבת שחסר לי זיון. (אם כבר, אז חסרה לי התפלשות שהיא המילה שנבחרה באתר הגר להחליף את המילה זיון) כן, כנראה שחסרה לי התקשרות נעימה פיזית ונפשית עם גבר (או אישה - אמן! ראיתם מה המצאי.... ) אבל לא חסר לי סקס כבריחה, לא חסר לי סקס כאישור להיותי אדם ראוי. אני גמרתי להשתמש במכונת האשליות הזאת ולהזיע עם מישהו תוך ניגוח הדדי של אגן הירכיים שלנו לא נראה לי פתרון הולם למצבי הרגשי. סורי, בשבילי סקס זה לא אקמול ולא אנטיביוטיקה. בשבילי סקס הוא נפלא רק אם הוא בא בתוך הקשר של חיבה , ידידות וכבוד. כשזה איננו, אני מעדיפה להיות לבד... כמו שאומרת אמא של הגר : עדיף להיות לבד מאשר בחברה רעה.

כן, הייתי אומרת להן להפסיק לאכול מה

שהורג אותן. שומן הורג יקירותיי... סוכר לבן הורג דיאבטיות, גורם להן לעיוורון לאי ספיקת כליות ולמוות. סקס נטול -אהבה ורגש הורג אותי. אכן כן.

spooni

New member
תגידי ...יש מצב שאת בהימנעות כתירוץ

לשמירת אמונים ? אני שואלת ...כאילו לא יודעת ...

אני לא שוללת את כיוון המחשבה שלך

ספוני. בהחלט יכול להיות וכבר העליתי את זה כמה פעמים ביני וביני. מצד שני, אני רואה שינוי מאוד גדול בכל מערכות היחסים שלי, כולל נשים, כולל משפחה. יש שינוי עצום באיך שאני באה לעולם . אני חושבת שמשהו בי נרגע מאוד בכיוון הצורך לבקש אישורים להיותי ראויה או סקסית. אני מוכרחה להודות שלהכניס עכשיו גבר לחיים שלי נראה לי ומרגיש לי קצת כמו "עבודה"... כנראה שאני מזדקנת.

Betterfly

New member
זה תמיד עבודה חמודה...

השאלה היא כמה משקיעים וכמה מקבלים. שנה הימנעות לדעתי היא להשקיע בעיקר בעצמך ולא "לשמור אמונים". במידה ויבוא מישהו שתרגישי ששווה את זה אני בטוחה שתרצי להשקיע, תהני להשקיע ותקבלי יותר בחזרה משהשקעת. עד אז, למה להשקיע אנרגיה בדברים תפלים? שלא מחזירים כמעט את ההשקעה?

אכן, זו גם הרגשתי

אין לי כוח לשום דבר חוץ ממשהו שבאמת ראוי. יחד עם זאת, נראה שהסביבה נורא מתקשה לקבל את הנושא של "הימנעות" אני למעלה משנה לבד , רגועה ויציבה ומה שהכי מצחיק שהסביבה שלי כועסת עלי כאילו עשיתי משהו אנטי- חברתי. בחיים לא הייתי כל כך נחמדה כמו עכשיו... מצחיק לא?

spooni

New member
ראוי ? הרי ככל שאנו מתנסות יותר...

ועוברות יותר וכואבות מפעם לפעם , אנו מרגישות שאין ראוי. הרי לא פעם אנו אומרות בכדי להתנחם , אם הוא לא בחר בי אז הוא הפסיד הוא לא ראוי. אני חושבת שאין ראוי ולא ראוי , זו הרגשה שצריך לחפף אותה כי היא תוקעת. הוא בחר לא להיות איתי כי לא מתאים לו. בתור אחת שמאמינה בגורל אז אם הוא לא בחר בי זה לא אמור לקרות עם כל הכאב והקושי להרפות. והאם הרצון להתנשק להרגיש במגע לא עולה על כל "אין לי כוח לשום דבר דבר חוץ מראוי" ? במיוחד בתקופות קשות. ודרך אגב גם אני בדיעה של מיס שוקו , יש יזיזים שיכולים להיות נפלאים. גם כן צריך להיות בררניות

אני בדיוק מדברת על הנימה הזאת

את מדברת על החיים שלי והבחירות שלי כאילו שיש בהם איזו התקפה סמויה עליך או על הנורמליות או על משהו. בסך הכל אני מדברת כאן על בחירותי והעדפותי והתמודדויותי , לא מנסה למכור לאף אחד כלום. אני לא מסיונרית של הימנעות ולא מיסיונרית של כלום. אבל ממך משתמעת נימה כאילו מישהי מאיתנו צודקת והשניה טועה. אני לא חושבת שאת טועה , אני פשוט לא בוחרת בדרך שלך. מותר לי...?

spooni

New member
מצטערת אם נשמעתי כך ...לא זו היתה

הכוונה... לי ..הימנעות מסקס בכלל למשך שנה נשמעת לי הזויה, מכיוון שאני חושבת שסקס זה צורך וזה זריקת מרץ וזה עושה טוב. וקשה לי להבין איך אפשר לא להיות במגע כלשהו עם גבר שנה, אני הייתי הופכת להיות ממורמרת במצב כזה. אבל זו אני ...

האם בדקת את זה?

לא. אני כן. ואני אישית לא זוכרת שמשהו בחיים שלי היה יותר טוב כשהיו לי שפע גברים ,מליארד אורגזמות ותשעים מליון חיבוקים. הייתי אותה מכורה לאהבה ולאוכל. קטע כזה.

spooni

New member
ועל כך אמי היתה אומרת ...

לא כל האצבעות שוות
בטח ובטח אנשים.

Miss Choco1

New member
לא להפסיק לאכול

אלא לאכול נכון. נורית, את בעצמך אומרת מהי הדרך הנכונה והטובה בשבילך, שחשובה לך ידידות וחיבה בסקס, אז לכי על זה! אם לומר את האמת גם לי עם כל ההתהוללויות שלי אלו דברים חשובים מאוד ולכן רוב הגברים שאני בקשר מיני איתם הם גם ידידים. באים ללטף לי את הראש גם כשכואב וקשה ולא רק באים בשביל הסיפוק שלהם.

למעלה