לספיר המדהימה!! כנסייי פליייייז

לספיר המדהימה!! כנסייי פליייייז

אני מעריץ גדול שלך !! ואני חושב שאת הילדה הכי מושלמת בעולם!!!! ואת מגניבה וכוסית!!1 ופשוט אין לי מילים!! אני אוהב אותך!! אני באמת אוהב אותך!! אם אפשר את המספר טלפון שלך בבית... ואת הפלאפון שלך.. והפלאפון דל אמא שלך ושל אבא שלך גם.. ושל כל המשפחה שלך אם אפשר.. ואם אפשר גם אז את הכתובת.. ו... מיאו!! שועלים!

אלדי.....!!!

משוגע אחד..!! חחח תודה רבה רבה רבה ..!! אבל רק שתדעו... הוא אחד השחקנים החדשים שישתתפו בראש גדול.. הוא ישחק ילד בשם דניאל שהוא דמות ממש מגניבה ומצחיקה... ואני חייבת לציין שהוא עושה אותה מ-ע-ו-ל-ה..!!( רק הוא מצליח להצחיק אותי ככה...חח)

talush20044

New member
היי

ספיררררר...אני חולה עללייייךךך....רק תעני למסר ששלחתי לך פליZZZZZ....אני מתחנננתתתתתתתתתתתתתתתתת,צ'אואוהבת טלו'ש!

dj salmix

New member
חח אלדי מה קורה...

גדול לא חשבתי שאלה מהעונה השניה גם ניכנסים עכשיו רק חסרת שירה וליה... למה לא הייתה אתמול בים???טוב לא היו ניצבים שם אבל היה כיף עם איציק ואירית... חוץ מזה מי בא מחר לחוצים??? ועוד משהו בעיקר לשחקנים תיתיחסו אלינו (הניצבים) קצת יותר...

לא אני סתם ניצב

כנראה שספיר מתבלבלת או משו! אני כלכך מעריץ אותה!!! היא פשוט מושלמת!! הייתי ניצב פעם אחת ואשכרה ראיתי אותה!! אני עדיין לא מאמין! היא אשכרה כזה עברה לידי והתסכלה עליי!! ואפילו חייכה!! אוהב אותך ספיר! ובבקשה אם אפשר את הפרטים עליך.. או שאנשים אחרים יתנו לי אותם :(

משה מה קורה גבר?!

חחחחח..אני דיי חדשה פה... מה קורה אנשים?? ספיר תעשי לי סנדוויץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מתה עלייך נשמעע כפרעעע... ספיר תעשי לי גבווותתתתתתתתת!!!!!!!!!!! אוהבת.אור.. אני MCבובספוג..שליטה עלי!!

dj salmix

New member
אלדר קיבלת צומת לב עכשיו כח אותה

חחחח סתם בצחוק.. מה קורה אח שלי אתה בטח לא יודע מי זה למה אני סתם עוד ניצב.... אתה בחוצים מחר???

למעלה