לספר או לא לספר

Lir האחת

New member
לספר או לא לספר ../images/Emo88.gif

מערכת יחסים קרובה נשענת על המון אהבה, אך גם מבוססת על המון כנות, פתיחות ואמון. מה מידת השיתוף שאמורה להיות קיימת בין בני זוג? והרי הדילמה: [מנוסחת כמופנית לבחורים, אך כמובן מופנית למין הנשי (והיפה
)] מישהי התחילה איתכם באופן מפורש. סירבתם להיענות לחיזוריה, תוך כדי שציינתם בפניה שיש לכם חברה שאתם מאוד אוהבים. האם הייתם מספרים לבת הזוג שלכם על כך, או שלא הייתם רואים טעם בלשתף אותה בכך.

danielo18

New member
אין טעם...

הרי בסופו של דבר, זה לא אשמתי שאני חתיך ושבנות מתחילות איתי (הרי מאותה סיבה החברה שלי נמצאת איתי..לא?), אבל כיאה לגבר נאמן אני לא זורם עם זה עד הסוף (יכול להיות שאני גם קצת אפלרטט בשביל הכיף,אבל אעצור את זה בזמן) אז אם לא קרה כלום - למה להכניס את החברה לסרטים ? ? ? לא חושב שכל פרט איזוטרי צריך להכנס לתוך מערכת היחסים, הרי בטוח שזה קורה גם לה (כי גם היא נראית טוב ונורא מושכת,ונורא חמודה והכי מושלמת בעולם - ולכן אני איתה..!) וגם היא לא מספרת...

Shining Dark

New member
אממ.. ממש ממש לא......

אם זה מכניס אותה לסרטים כשזה בכלל לא אמור להכניס.. אז זה אומר המון דברים אחרים :) כמו למשל חוסר אמון, אולי היא לא בוטחת בך, אולי היא כזאת בגלל דברים שחוותה בעבר, אולי בגלל שאתה ספציפית מעורר בה אתה זה.. ועל כאלה דברים אתם אמורים לעבוד, אתה יודע תקשורת! דווקא דברים כאלה של "מישהי התחילה איתי במונית, וואי איזה קטעים היו....." ושל "וואי היה איזה אחד שפתאום בא אלי..." אלה דברים כיפיים שמחמיאים, מצחיקים, חוויתיים שאתם אמורים לחלוק ביחד בשביל שיהיה לכם כיף ונוח בקשר.. אם לה לא תספר דברים כאלה קטנים אז למי כן?

danielo18

New member
בנות נכנסות לסרטים מכל דבר...

אז אני לא יהיה זה שיכניס אותה לקולנוע...(יצא לי אחלה דימוי!). תקשורת? סבבה, אני בעד תקשורת, אבל יש קטעים שלא נכנסים אליהם בעיקר לדברים שיכולים לגרום לביטחון העצמי של הבחורה לרדת (כמו השמנת קצת/התספורת שלך לא משהו בכלל/התחילו איתי היום 3 כוסיות).

Shining Dark

New member
טוב שלא הכללת ../images/Emo3.gif

מה זה בנות נכנסות לסרטים מכל דבר.. אני בת (לפי הבדיקה האחרונה) ואני בכיף צוחקת מדברים כאלה בגלל שאני כן סומכת (עד שיוכח שאין על מי לסמוך) :) ולהיפך כשעוברים ברחוב, אני זו שאומרת "וואי תראי איזה חזה יש לזאת".. אז בקשה בלי הכללות!! כמו שאמרתי אם היא נכנסת לסרטים זה אומר שמשהו דפוק בקשר שלכם.. מצטערת להודיע לך חח ולהגיד "השמנת" מול "התחילו איתי כוסיות" זה שונה לגמרי.. כי הראשון מדבר עליה והשני מדבר עליך ;)

danielo18

New member
אם אנחנו נכנסים לקטע של "לא להכליל"

אז "לא כל הגברים הם אותו דבר"....! (שזה בעצם שקול ל"יש דבר שהוא לא גבר" אבל זה בדיחה פרטית שלי..)

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif תלוי,

אם הבחור שאני איתו קנאי נורא, או [כמו אקס שלי]- ממש ממש מפחד ובעל נסיון טראומתי עם בגידות, מהצד הנבגד.. חבל אפילו לספר את זה, אפילו שזה לכאורה נורא תמים, כי מראים כמה שאוהבים וזה.. פשוט כי זה סתם גורם לחשוב.. ו"למה היא סיפרה לי את זה, מה.. היא ניסתה שאני אקנא? שאני אגיד תודה לאל שאני איתה? מה יקרה אם יום אחד היא לא תגיד לא?" ואם הוא לא קנאי בכלל, אז בכיף.. וגם אם נורא רוצים להביע את האהבה, אפשר לספר.. אבל בדרך מסויימת, שתגרום לו להרגיש באמת בטוח בעצמו

זכוכיות

New member
תלוי גם במי המתחיל...

סתם מישהו ברחוב\ תור בסופר וכו', כזה שאני לא אראה עוד בחיים, אז אין באמת טעם. אם זה מישהו מהעבודה\ לימודים\ מכר... אז זה משהו שאני הייתי רוצה לדעת, לכן אני גם אספר.

CryForTheMoon

New member
הייתי מספרת

והייתי מספרת את זה כאחד הדברים שמספרים "כדרך אגב..".. אני לא רואה בזה משהו משמעותי... כבר סיפרתי על דבר כזה לחבר שלי בעבר, והיו 2 מקרים שהתחילו איתי בזמן שחבר שלי היה איתי באותו מקום וחבר שלי היה נוכח לסירוב שלי. גם שמעתי מחבר שלי שהתחילו איתו נקבות. אנחנו לא מייחסים לזה חשיבות, אין קנאה או כעס בנוגע לזה... זה מחמיא בסך הכל.

L y c a n

New member
האמת שזה לא משנה

לפי דעתי, תספרי, לא תספרי.. מה זה חשוב?

Cobe Anan

New member
בטח לספר.

א. למה להסתיר? זה לא שעשיתי משהו רע- להיפך. היא תעריך את הכנות. ב. מה קרה? לא מגיע לה לדעת שעוד בנות חושבות שהחבר שלה שווה? חיזוק לאגו זה תמיד נחמד

PrincessDanny

New member
עד לא מזמן הייתי בבעיה הזאת../images/Emo6.gif

וסיפרתי לו. אולי כדי לשתף אותו, אולי כדי לעורר אותו שישמור עליי (אני אחת שצכה סצינות במערכת יחסים
צומי מה לעשות
). העניין שזה גם תלוי בבן ובת הזוג. אם חבר שלך קנאי אש, ואת לא אוהבת סצינות- עדיף שלא. אם הוא סתם אדיש, ואת מחפשת צומי- אפשרי
.

ברור שלא..

אלא אם כה זאת חברה שלה או אחת שיש בינינן היכרות המממ ככה סתם אין סיבה להדליק סיבה לבן זוג לקנא לא...? חוץ מזה מי שיש לה.. בן זוג ומי שיש לו בת זוג מושכים אז הוא יודע שיתחילו עם הבן זוג שלו..

למעלה