לספר או לא לספר?

• פותח הנושא popp
  • פורסם בתאריך

popp

New member
לספר או לא לספר?

חבר שלי וחברה שלו שכנים שלי בביניין מזה כמה חודשים אני יודע שחבר שלי הולך למועדונים, דיסקוטקים, עושה דברים מיניים עם בחורות אחרות, בזמן שחברה שלו בבית, לא בוגדת. אני מהצד, כואב לי עליה כי היא ילדה חכמה, חמודה, ילדה טובה, לא מגיע לה הבגידות שהוא עושה לה מבלי שהיא תידע. ושהוא איתה הכל בסדר לא חושדת בכלום, וזה ככה כבר כמה חודשים. ואין לי שום אינטרס לפתח איתה קשר, וגם אם לא היה לה חבר בכלל לא הייתי מתחיל איתה מסיבות שלא קשורות לבעיה. (הגיל שלהם לא רלוונטי כרגע) אני רוצה לספר לה על זה שהיא תידע לפחות, אבל אני בדילמה כי זה לא עינין שלי, זה עיניין שלהם. אז חשבתי אולי לשים לה קלטת עם השיר "פיני חדד ונתי לוי - בובה על חוט" עם פתק קטן שכתוב "תקשיבי למילים של השיר, זה בדיוק חבר שלך" אני רוצה לשמוע את הדעות שלכם בעד/נגד.... וגם מי שקראה את ההודעה והיא בעד/נגד אז המינימום שאני מבקש זה לתת סימן בהתאם, זה חשוב לי.
/
תודה לכן. (ואני בן אם עדיין לב שמתן לב) בקשר לשיר מילות השיר למי שלא מכיר "וכשאת נרדמת הוא יוצא עם אחרות כל הלילה משתולל ואת עליו חולמת עד הבוקר מבלה במקום להיות איתך" וכל שאר המילים גם משקפות אותו לא רק הקטע הזה

מה פתאום לספר?!

זו בגידה מפורשת בחבר שלך. מה שכן אתה יכול לעשות זה לדבר איתו על זה, תגיד לו שזה מציק לך ותבקש ממנו להפסיק להשטולל או להיפרד ממנה, אבל לא לספר לה מה פתאום!

אם כבר לספר לא ככה!

אני לא יודעת להגיד לך אם לספר או לא, קצת קשה לענות על שאלה כזו כשלא מכירים את הנפשות הפועלות. מה הקשר שלך אליו ואליה וכו.. אם הייתי חייבת להחליט הייתי אומרת לנסות לדבר איתו קודם. מה שכן, אם תחליט לספר אז ממש לא ככה!!!!!!!! אם כבר מספרים אז כמו בני אדם , פנים מול פנים בשיחה נורמלית ולא בפתקים.

Vdrums

New member
אם זה חבר ממש ממש טוב אל תתערב.

זה בעיה שלו ושלה.

ס22ית

New member
זו באמת דילמה...

אם אתה בטוח במאה אחוז שהוא בוגד אז מגיע לה לדעת!!! אבל כדי שלא תסתכסך עם החבר אתה צריך לרמוז לה על זה בדרך שהיא לא תדע שזה אתה (אלא אם כן רק אתה יודע מהפלרטוטים שלו) אז כדי שלא תצטרך ללכת ישירות או שתשים לה מכתב בתיבת דואר או משהו כזה שירמוז לה לפתוח את העיניים ועדיין שאתה לא תסתבך עם החבר. תגיד, יש סיכוי ששמת עליה עין?

popp

New member
התגובות שלי לכל מה שהיגבתם

הוא לא חבר כל כך טוב, בסך הכל שכנים, ופעם בשנה אולי יוצאים ביחד אני עם חברה שלו רק בקשר של שלום-שלום במעלית ולא יותר מזה (פשוט ביישן.. משפיל מבט שליידי) וכן, היא נראת טוב מאוד מכל המובנים, וגם האופי שלה ממה שהיכרתי חבל על הזמן. אבל לא יהיה כלום בייני לביינה. ופתק התתכוונתי רק לרשום את המשפט "תקשיבי למילים וכו'.." בלי שם בלי כלום כי אני לא רוצה להסתכסך עם שנייהם ולא רוצה שידעו שזה אני וניסיתי לדבר איתו וקיר לפחות היה מקשיב, הוא גם את זה לא עושה, הוא מבסוט מהעינין שהוא מתפרפר עם כל אחת (אפילו עם נערות ליווי) ושהחברה שלו לא יודעת מזה. והחברה שלו מאוד אוהבת אותו.

ס22ית

New member
לדעתי מגיע לה לדעת!

ואני נשארת עם מה שכתבתי בהודעה הקודמת שלי.

popp

New member
אז הוחלט סופית לספר לה?

אם כן, הדרך שהיצאתי היא טובה? גם אני רוצה לשבת איתה פנים מול פנים ולספר לה הכל וכו'... אבל אני פשוט לא רוצה שהיא תידע שזה אני, ולמעשה אני אתרגש רק מלדבר איתה. (כן, נכון, היא רק בחורה...) ועדיין אני אתרגש
בהזדמנות זאת רציתי לאמור שניכנסתי לפורום זה כדי לקבל החלטה סופית בעיניין, אם הוחלט לדוגמא שלא לספר, אז הייתי פשוט ממשיך לאכול את עצמי מבפנים ולא מספר, ולא הייתי נישאר אם הדעה שלי ובכל זאת מספר... ניכנסתי לכאן לקבל חוות דעת, וגם כדי לעשות את מה שהוחלט. אז המון תודות על שיתוף הפעולה, אמתין לסוף היום לעוד תגובות, גם בנושא שהאם הדרך שאני מספר לה היא בסדר יחסית. המשך שבוע טוב, ותידעו רק טוב ושוב תודה.

נתי26

New member
לדעתי...

אני חושבת שתחשוב על זה טוב לפני זה. אם אתה מחליט לספר, תיקח בחשבון שהוא ידע מזה. בעת הכעס שהיא תוציא עליו, היא גם תגיד לו איך היא יודעת, קרוב לוודאי. אז יתכן שהוא ידרוש ממך הסבר על ההתערבות בחייו. אני חושבת שלא כדאי לך לספר לה. במקביל, תמצא דרך כלשהי להתמודד עם זה בעצמך. אם אתה אומר שזה לא חברים טובים אלא רק שכנים, אז אני לא חושבת שיש לך מקום להתערב. אם הם היו חברים טובים שלך, זה כבר עניין אחר לגמרי. ואל תדאג, אם הוא מתפרפר ללא בושה ולא שומר על דיסקרטיות, זו רק שאלה של זמן עד שהיא תגלה זאת בעצמה, או תשמע על כך מאחת החברות שלה. אבל שוב, זו רק דעתי...

Vdrums

New member
מה שהוחלט זה מה שתמצא לנכון

קראת תגובות, אבל תחשוב טוב טוב מה אתה הולך לעשות ומה ההשלכות.

אחי לפי מה שהבנתי

אתה לא בקשר הכי טוב איתם אז לדעתי אין לך מה להתערב אלה אם כן אתה איזה פריק שרודף אחרי הצדק, במקרה כזה ספר לה מה אכפת לך הוא לא חבר שלך

sharoney

New member
לא יעיל במיוחד

יש מצב שנשים בוחרות במוגע להיות בת יענה... ולא לראות כלום, יש לי חברה כזאת. כל עוד היא לא בוחרת להתעורר, אין זה העיניין שלי לעורר אותה.

יופי. מעכשיו, גם אם לאחותי

או לחברה הכי טובה שלי יהיה חבר בוגד - לא אספר לה כי יש לך חברה סתומה.

sharoney

New member
יש אנשים שרואים למרחק של צעד אחד

ויש כאלה שרואים למרחק גדול יותר.. אני מבינה שאת מזדהה עם אלו שלא חושבים יותר מידי..ועוד עצה קטנה, תוותרי על הקללות והגידופים, את עוד לא ברמה מעליהם בשביל להשתמש בהם.

augustus

New member
ואת ממש הפגזת פה ברמה.

כתבת שתי הודעות כאילו שתי אישויות שונות כתבו אותן. באחת את מדברת בזלזול ובהכללות על התנהגות של בת יענה, ובהודעה שניה נראה כאילו התעלמות מהבגידות היא עדות לראיית טווח רחוק. עם כל התארים שאת מתהדרת בהם (כדי לכפות על איזה משהו?), אין לך מספיק היגיון כדי לכתוב שתי הודעות עקביות.

למעלה