לעבור ביתספר או לא?

Lost Lullaby

New member
לעבור ביתספר או לא?

אני מתחבטת בזה כבר כמה זמן, וקשה לי להחליט. אני עכשיו מסיימת כיתה י', בבית ספר בשם 'אלדד'. עד לפני חצי שנה אני לא חושבת שהיו לי בעיות עם זה, אבל בזמן האחרון אני כ"כ רוצה לעבור בית ספר. כל ה'חברים' שלי פה מזוייפים לאף אחד לא באמת אכפת מהשני יש מישהי שבטוחה שהיא חברה כ"כ טובה שלי, אבל היא כ"כ מציקה. כל פעם שאני שומעת אותה מדברת [הוי, והיא מדברת כאלו שטויות
] יש לי חשק עז לדפוק את הראש בקיר עד שאאבד את ההכרה רק כדי שלא אצטרך לשמוע אותה מדברת. רע לי פה. יש ביתספר אחר בנתניה שאני חושבת לעבור אליו להתחיל דף חדש. פה יש יותר מדי אנשים שמתערבים במה שלא שייך אליהם, חצי שכבה יודעת עליי דברים שלעזאזל, אותה ילדה ידעה והרגישה צורך עז להפיץ... בבי"ס שאני רוצה לעבור אליו אני מכירה כ-15 ילדים שיהיו איתי בשכבה, חלקם אפילו באמת חברים שלי... בחודש האחרון אני כ"כ רוצה לעבור לשם... דיברתי עכשיו עם ההורים שלי, הם אמרו שנדבר כשהם יחזרו הביתה אבל שבעקרון אם באמת רע לי באלדד, אני אעבור בית ספר. הדבר היחיד שאני צריכה לעשות עכשיו זה לברר אם יש בבי"ס ההוא את המגמות שאני רציתי ללכת אליהן, ואם יש שם מסלול אנגלית מואץ כי אני אמורה לסיים עם אנגלית בי"א, עשיתי חלק מהבגרות כבר השנה... לברר ולעבור? או שבעצם 'לשרוד רק עוד שנתיים' באלדד?
חשבתי בהתחלה רק לבקש לא להיות עם אותה הילדה בכיתה [היא ואני בחרנו אותה מגמה ונפתחות 2 כיתות כאלו...] למרות שעדיין היא תעלה לי ת'פיוזים בהפסקות
[ואני בנאדם שקשה לעצבן בדר"כ...] שווה את הבלאגן של המעבר רק בשביל זה..?

De-Panther

New member
../images/Emo4.gif את אומרת שאת לא|זבנג|../images/Emo23.gif|שוקו|

אוהבת את האנשים בבית הספר שלך את אומרת שיש לך אלטרנטיבה הרבה יותר טובה ומוצלחת מה השאלה בכלל?? בטח שלעבור לתיכון החדש!! את מכירה שם כבר 15 אנשים שהם באמת חברים שלך למה לסבול עוד שנתיים??

Lost Lullaby

New member
אנערף

אני באמת רוצה לעבור, אבל אני ילדה לא החלטית אני פוחדת שאולי פתאום אני אתחרט:|

De-Panther

New member
כן תתחרטי ותעדיפי..|זבנג|../images/Emo23.gif|שוקו|

לחזור להיות במקום שרע לך בו

Lost Lullaby

New member
לא נו

אני מכירה מהבצפר ההוא כמה, 15 אנשים? אני לא יודעת איך המורים שם אני לא יודעת איך שאר התלמידים בכיתה שלי יהיו פה אני יודעת בטוח ממי כדי להתרחק וכאלו היום אני אדבר עם ידיד שלי ואשאל איך הבצפר ההוא והמורים והכל ואיזה מגמות יש ונראה לי אני עוברת:|

ToryMaster

New member
המ

מעבר לביצפר חדש זה כל כך לא הרבה בלאגן, בכולופן לא כזה שאת צריכה להתעסק איתו. נשמע לי שזה חשוב לך, שאת ממש רוצה את זה. תעשי את זה, זה יהיה לך טוב

Lost Lullaby

New member
תודה על התגובה:)

אני חושבת שהתכוונתי שאולי עכשיו אני אצטרך לעשות מבחן מעבר באנגלית ומתמטיקה, שיראו לאיזו כיתה להכניס אותי. וגם עשיתי להורים שלי מספיק בלאגן החודש, עכשיו הם גם צריכים לדאוג לבצפר החדש:S
:)

אף פעם

אל תעשי החלטות בגלל הסיבה שאולי תתחרטי. את יכולה להחליט להישאר היכן שאת עכשיו ולהתחרט, או לעבור ולהתחרט - לא זו הנקודה. להתחרט תמיד אפשר. לשני הכוונים. עכשיו קחי דף, חלקי אותו ל-4 ורשמי את הכותרות הבאות: עוצמות חולשות ייתרונות חסרונות מלאי את הדף כשאת חושבת על המעבר. אילו עוצמות יש לו, אילו חולשות אילו ייתרונות ואילו חסרונות. אחר כך יהיה לך יותר קל (או יותר ברור) איך להחליט. אם את רוצה לשתף, נשמח.

A N I g M A

New member
ליבי../images/Emo99.gif

אני חושבת שכדאי לך לעבור
הייתה לי את אותה התלבטות כשהייתי בח'
ולא עברתי, אני די מתחרטת על זה. אני חושבת שסוף כיתה י זה זמן מעולה לעבור, כי זה אמצע תיכון, וזה סבבה
את גם אומרת שאת מכירה שם אנשים, שזה בכלל נחמד. חוצמזה, את כזאת מגניבולה, שבטח לא יהיו לך בעיות למצוא עוד אנשים חוץ מה-15 האלה:]

Lost Lullaby

New member
תודה../images/Emo24.gif

אני אעשה את מה שיעל ניסן אמרה [לחלק דף ל4], אבל אני כבר עכשיו יודעת שאני רוצה לעבור
:]

למעלה