לעבור לארה"ב

shira2222

New member
לעבור לארה"ב

היי אני אוטוטו משתחררת מהצבא ואני רוצה לטוס לארה"ב לעבוד יש פה חיילים משחוררים שעשו את זה ויכולים לתת לי עצה מאיפה להתחיל? לחפש עבודה ודירה וכאלה? תודה שבת שלום

Dublinoa

New member
להתחיל מויזה לארה"ב

ואם תקבלי ויזה של תייר (וכחיילת משוחררת גם זה לא יהיה פשוט) תוכלי לטוס לארה"ב ולעבוד בצורה לא חוקית - מקסימום עם כל הפשיטות שיש והיו לאחרונה יעצרו אותך, ישימו אותך בכלא, תגורשי, ולא תוכלי לחזור לארה"ב.

Vdrums

New member
מעניין מה אחוז הנתפסים בפשיטות

לעומת אחוז העובדים הלא חוקיים שנמצאים בארה"ב שנים על גבי שנים. ופשיטות יש בד"כ על עגלות בקניונים. לא שמעתי על פשיטה על משרד שבו עצרו פקידה לא חוקית...

איי ל

New member
מנהל
ואני חשבתי שנכנסתי לפורום הלא נכון.

שמעתי ועוד איך על פשיטות במשרדים, (רק אדייק ואוסיף שמדובר בחברות מובינג), שוטרי ההגירה הגיעו למשרד, חיש קל נעצרו כל הלא חוקיים (שזה בערך כולם חוץ מבעל העסק), כמובן שהשוטרים חיכו במשרד עד הערב שרוב העובדים יחזרו מיום העבודה העמוס לאחר ששברו את הגב, כדי לגלות שהם עצורים. וכן, הפקידה "D" או בשמה המקורי "עדי" נראתה לאחרונה עורכת קניות בסופר "חצי חינם" הממוקם באזור התעשייה של חולון.

Mrs G

New member
אני כבר מתחילה לחשוב על סטארטאפ

סטייל jdate לחפש באמריקה את מוכי הגורל במדינות שכוחות האל שמרוויחים 200$ בשבוע טוב, להעלות אותם למאגר באתר ולשדך אותם לבחורים/בחורות ישראלים למטרות נישואין. 6000$ תמורת גרין קארד. 10% עמלה לבעלת האתר, שגם תממן את משלוח הפרחים לחתונה של הזוג המאושר.

Mירב

New member
ממש לא!!!

joojooj

New member
אולי ריאליטי שואו?

איזשהו שילוב של SURVIVOR ו-BECHALOR (עם אלמנטים של FEAR FACTOR)

Ronit FL

New member
אפרופו FEAR FACTOR

הידעתם שיש משחקי מחשב לדבר הזה? אתמול ראיתי כזה לגיימבוי, שאלתי את המוכר אם המשחק מקיא מתוך הגיימבוי... יאק יאק יאק!

איי ל

New member
מנהל
שלום שירה..

ההמלצה הכי טובה שיש לי לתת לך, זה לעבור על המאמרים בפורום עוברים לארה"ב, יש שם המון מידע על איך ניתן להגיע לארה"ב באופן חוקי, (את יכולה להיות אופר או להיות סטודנטית וכ'ו), להגיע על ויזת תייר ולעבוד באופן לא חוקי,יהיה טעות לדעתי. הנה לך כמה נקודות מחשבה: *גם תחיי בפחד מפני פשיטות הגירה, *לא תהיי שווה בין שוים והמון זכויות (ובחלק מהמדינות גם רשיון נהיגה) יימנעו ממך. *רוב האנשים שמגיעים לארה"ב לעבוד באופן לא חוקי, לא חוזרים לארץ למשך המון שנים, מהסיבה שברגע שייצאו- לא יוכלו לחזור (עקב שהיית יתר), והם חיים בתקווה שמשהו יום אחד יישתנה- את מוכנה היום לא לראות את המשפחה שלך נניח 5 שנים? *רוב מי שעובד לא חוקי, עובד בעבודות "שחורות" יחסית, וסביר להניח שאם מישהו יהיה מוכן להעסיק אותך באופן לא חוקי, הוא גם ינצל אותך בתגובה.. שבוע טוב ובהצלחה!

billc

New member
סתם שאלה..לא הרבה יותר זול לעשות

תואר בארץ?

shira2222

New member
קודם כל תודה על התשובות

ישר אנשים חושבים שאני רוצה לעבוד בקניון ולמכור צעצועים אז זה לא נכון אני דיברתי על הדרך המסודרת(את הדרך הלא מסודרת כולם מכירים) תאמין לי שאני לא רוצה לעבור על החוק. וכן חשבתי על להיות אופר ואם כבר אופר . אם אני מכירה משפחה שרוצה להעסיק אותי בתור אופר? אני יכולה להשיג אישור ולשהות שם באופן חוקי או שזה עדיין לא חוקי?

shira2222

New member
אה ועוד שאלה

במידה ויש לי גם אזרחות גרמנית זה משנה משהו בקשר לשהות בארה"ב?

billc

New member
זה משנה את כל התמונה

שיגרשו אותך..יתנו לך בחירה תל-אביב..או מינכן ומה זה אופר?

למעלה