לעבור מחלומות צלולים למסע אסטרלי

jewel666

New member
לעבור מחלומות צלולים למסע אסטרלי

שלום לכם... רק רציתי לשאול איך עוברים מחלומות צלולים למסע אסטרלי??? אני ממש מתמחה בחלומות צלולים אבל כשאני בהכרה מלאה לא משנה לאיזה מצב של רגיעה אני מגיעה אני לא מצליחה לעבור למסע אסטרלי. אשמח אם מישהו שיודע יענה לי. חוץ מזה האם יש דרך לעבור מסע אסטרלי בזמן או שאם אני עושה מסע אסטרלי אני יכולה נגיד להגיע לארצות אחרות ולדעת מה חברים שלי עושים שם בזמן אמת? תודה, Jewel 666

דרך צלחה!

שתי דרכים פשוטות יחסית (מתוך רבות אפשריות) ובעלות נקודת פתיחה טובה להמשך ההתפתחות האישית באמנות החלימה: 1. בהיותך בחלום, מחקי את כל המציאות החלומית סביבך, מאחר ואין היא אמיתית. בקשי פשוט למחוק את כל מה שלא אמיתי, כל מה שנובע ממך. סביר להניח שתמצאי עצמך במרחב ריק כלשהו, מכיוון שהחלום יתפוגג - אבל את תישארי. במצב זה, בקשי לדעת היכן את נמצאת ב א מ ת. העולם שיתחיל להופיע לנגד עיניך יהיה אמיתי, אפילו אם לא תהיה לו כל משמעות במישור של התיאור הפיסי התלת-מימדי. תתחילי בלהיות סבלנית ולפתח כושר תנועה בתוך עולם זה, תנועה אשר נובעת לא מהרגליים אלא מהבטן. זה כאילו ממרכז הגוף שלך, באיזור הטבור בערך, יוצאת שלוחה המאפשרת לך לנוע; להיתפס בדברים ולנוע אליהם. אחרי שתשלטי בשלב זה, בקשי לתרגם אותו למציאות הפיסית, או לפתוח בתוכו חלון לכל מיני מקומות במציאות הפיסית. אחרי שתלמדי לפתוח חלון כזה, תוכלי גם לעבור דרכו - ותמצאי עצמך במימד של מציאות פיסית, כרואה אך לא נראית. 2. בהיותך בחלום, בקשי לעבור לחלום אחר, שבו את רואה מה שקורה לחברים שלך, או נמצאת במקום מסויים. אם יש לך שליטה בחלומות צלולים, לא צריכה להיות לך בעיה לחלום שאת במקום מסויים, או רואה אנשים מסויימים. בהתחלה לא יהיה לזה קשר בהכרח למה שבאמת קורה שם, אבל עם התרגול תוכלי לאט לאט לבקש קשר כזה - והוא יילך ויתגבש בהדרגה. תחילה תהיה זו רק זיקה; לבסוף יהיה זה תיאור מדוייק של אחד-לאחד. בהצלחה - ותהני!!! באהבה ואולי להתראות באחד החלומות, בן

למעלה