הייתי בטוח שעניתי
ה-JASJAM מצוין. איכות הבניה שלו מדהימה, לא ראיתי דבר כזה באף מכשיר, שנות אור מה-KJAM. המקלדת שלו טובה מאד, אבל אני אוהב יותר את זאת של ה-KJAM (היא יותר רחבה ואני מעדיף מרווחים בין המקשים). תאורת המקלדת מסנוורת, אבל לא מדובר בסוף העולם. ה-TYTN (לא יודע אם גם ה-JASJAM) מצויד בכפתורי ניווט קצת קשים ומעצבנים, והוא זוויתי ולא הכי נוח לאחיזה. הדברים המעניינים יותר הם שהוא מהיר מאד, שמיש אפילו לפאלמיסטים לשעבר. מהירות הגלישה שלו על גבי UMTS אדירה, הוא מעלה אתרי HTML כאילו היו אתרי WAP. שיחות הוידאו עובדות מצוין, האיכות גבוהה מאד. איכות השמע לא טובה כל כך בגלל שיש לו רק ספיקר אחד, אחורי (בניגוד לשניים חזקים מאד בצידי ה-KJAM). את איכות השמע בסתם שיחות לא ניסיתי. המצלמה מדהימה, ממש לא מה שהתרגלת אליו מהטראו. היא כל כך שימושית שלפעמים ניתן להשאיר את הדיגיטלית בכיס. את המעבר מפאלם ל-WM5 אני אוהב לתאר כתענוג אמיתי, לא קיימות דילמות לגבי התקנת תוכנות לכרטיס או לזיכרון פנימי, לא צריך לדאוג כל הזמן לפנות את ה-RAM, השימוש במערכת בלי סטיילוס הרבה יותר נוח מאשר עם פאלם (במקום לשים את הריבוע הכחול הוירטואלי על כל הפריטים בממשק הקיים, מייקרוסופט התאימה את הממשק לכפתורי החומרה הקיימים) ומבנה הסליידר הוא אידיאלי לטעמי, שני רק לתכסיסי האוריגמי של ה-MPX ז"ל.