לעבור מטריאו 650 ל -I-Mate JASJAM ?

לעבור מטריאו 650 ל -I-Mate JASJAM ?

מה אתם אומרים לעבור מטריאו 650 ל - I-Mate JASJAM ? מה הצפי הקרוב למכשיריי פאלם חדישים יותר עם מקלדת עיברית?

gadi7

New member
נושא המעבר מפלטפורמת פאלם

אל הפלטפורמה המתחרה נטחן בפורום עד דק. מה עוד אפשר לומר למי שבכל זאת החליט לזנוח מכשיר מוצלח כמו ה 650 ? , ואם יגידו לך שאתה טועה, תשנה את דעתך ? הלא ידידינו העכבר התבטא בנושא המעבר הנ"ל אין ספור פעמים ומנה את פגמיה של WM אחד לאחד. בצע חיפוש קל בפורום.

הטריאו 650 אכן מוצלח מאוד

ועדיין הבעיה היא שמערכת ההפעלה לא מתקדמת ויש חוסרים מובנים בעייתיים, סקייפ למשל הוא אחד מהם ויש עוד. מצד שני מערכת WM משתפרת, נכון בבסיס זה עדיין אותו חרא ובכל זאת השימושיות עולה עם הזמן. כך שהדילמה היא בעינה. אם היה זמין טריאו דור 3 עם מערכת פאלם + סקייפ + WI-FI לא הייתה שאלה כלל

אנחנו פשוט בהלם מעצם השאלה! אני

מניח שבמהלך היום יתעשטו חברי הפורום, יאספו את עצמם, ייצאו מההלם וישיבו לך דבר דבור על אופניו.

AYELET1

New member
יצא לי להשתמש באותה אדרת בשינוי

הגברת הלא הוא הטייטן מקלת נוחה מאד מכשיר חביב לא יודעת הבדלי רומים מה שכן, כמעט ואינני משתמשת בווי פי אולי כי גם בסקייפ אני ממעטת להשתמש. אבל ווי פי לא ממש נוח (אם לא מדברים על סקייפ) אתה קשור מאד למקום שיש בו ווי פי, וכשמדובר במכשיר משולב, ה-GPRS מספק בד"כ את מה שצריך (בהנחה שאינך צופה בטלויזיה או מוריד מאי מיול). ובפרט אני מאמינה מסיבות שונות שיש לך חבילת GPRS שאיננה בסיסית... אבל זו הערכה שלי. אין לי מושג מה היקף הגלישה שלך לאינטרנט (שזה כולל נפחי מייל). קצת קשה לענות על השאלה ובפרט כשאתה שואל אותה בפורום פאלם

WI-FI זה לא רק לגלישה

בסקייפ אני משתמש הרבה וזה חסרון משמעותי לטריאו. WI-FI זה לא רק לגלישה, לגלישה מכשיר דור 3 יהיה אחלה עבורי. הבעיה היא רשת ארגונית.

ארצו

New member
אתה שהיית בין הראשונים והמשבחים את

הטריאו 650 נפלת כל כך חזק (ראה מאמריך בעבר) מה קרה לך? האם התעוררת מאוחר ? לך, לך מארצך....(דברי ה' לאברהם)..

שנתיים זה הרבה זמן בכדורגל.....

אני מאוד אוהב את הטריאו 650 שלי והוא מכשיר מעולה. עדיין בשנתיים האחרונות היו התפתחויות משמעותיות בשוק הטכנולוגיה ומה שהיה פעם ה - דבר אולי היום הוא כבר לא.

2cookie

New member
הייתי בטוח שעניתי

ה-JASJAM מצוין. איכות הבניה שלו מדהימה, לא ראיתי דבר כזה באף מכשיר, שנות אור מה-KJAM. המקלדת שלו טובה מאד, אבל אני אוהב יותר את זאת של ה-KJAM (היא יותר רחבה ואני מעדיף מרווחים בין המקשים). תאורת המקלדת מסנוורת, אבל לא מדובר בסוף העולם. ה-TYTN (לא יודע אם גם ה-JASJAM) מצויד בכפתורי ניווט קצת קשים ומעצבנים, והוא זוויתי ולא הכי נוח לאחיזה. הדברים המעניינים יותר הם שהוא מהיר מאד, שמיש אפילו לפאלמיסטים לשעבר. מהירות הגלישה שלו על גבי UMTS אדירה, הוא מעלה אתרי HTML כאילו היו אתרי WAP. שיחות הוידאו עובדות מצוין, האיכות גבוהה מאד. איכות השמע לא טובה כל כך בגלל שיש לו רק ספיקר אחד, אחורי (בניגוד לשניים חזקים מאד בצידי ה-KJAM). את איכות השמע בסתם שיחות לא ניסיתי. המצלמה מדהימה, ממש לא מה שהתרגלת אליו מהטראו. היא כל כך שימושית שלפעמים ניתן להשאיר את הדיגיטלית בכיס. את המעבר מפאלם ל-WM5 אני אוהב לתאר כתענוג אמיתי, לא קיימות דילמות לגבי התקנת תוכנות לכרטיס או לזיכרון פנימי, לא צריך לדאוג כל הזמן לפנות את ה-RAM, השימוש במערכת בלי סטיילוס הרבה יותר נוח מאשר עם פאלם (במקום לשים את הריבוע הכחול הוירטואלי על כל הפריטים בממשק הקיים, מייקרוסופט התאימה את הממשק לכפתורי החומרה הקיימים) ומבנה הסליידר הוא אידיאלי לטעמי, שני רק לתכסיסי האוריגמי של ה-MPX ז"ל.

y_g

New member
קוקי, איך ה TRINITY בהשוואה ל TYTN

בהנחה שהמקלדת לא קריטית? מבחינת מהירות עבודה ושמישות לפאלמיסטים...איך בהשווה ל 750, אם ניסית? זמן ההחלטה מתקרב...

2cookie

New member
לא ניסיתי טריניטי

אני מציע לך בכל זאת לנסות בעצמך, לי אף פעם לא היתה בעיית מהירות עם מכשיר מבוסס WINDOWS, בטח שלא עם החדשים (עם כל מעבד חוץ מ-OMAP)

AussieYud

New member
בשום פנים לא! אתה תתחרט!

לפני שבועיים וחצי עברתי מ- TT3 ל- Dopod 838Pro , שעד כמה שידוע לי הוא זהה ל- I-Mate JAMJAM : http://www.dopodasia.com/Dopod/Australia/Products/PDAPhone/838Pro/spec.htm איזו טעות איומה זו היתה! אמנם החומרה היא בסדר גמור, אבל את WM5 אני יכול לתאר אך ורק כ - piece of shit! וזה לפני שמתחילים להשוות ל - Palm OS. 1.מערכת ההפעלה ממש איטית בהשוואה לפאלם. לוקח זמן לתוכנות להתחיל. ב-TT3 הכל קורה מיידית! 2. שום תוכנה (ואני מתכוון **שום תוכנה**) אינה נסגרת כמו שצריך כשסוגרים אותה: כולן ממשיכות לרוץ ברקע ולגזול משאבים. יש להיכנס ל - settings--> system --> memory ולהרוג אותן שם כדי לשחרר זיכרון. זה כולל את התוכנות המובנות: contacts, calendar, comms manager, וכו'. 3. יש צורך ב- reset כמעט יומי! ל- TT3 אני עושה reset פעם בכמה חודשים. (ולא, לא העמסתי תוכנות עם באגים!) 4. מבחינת שימוש יומיומי: הכנסת אינפורמציה, יצירת task חדש, contact חדש, פגישה חדשה, וכו': הרבה יותר מסורבל מאשר בפאלם. גם האפשרויות הרבה יותר מוגבלות. דוגמא קטנה שדי מייצגת: אין אפשרות לבחור איזה מס' טלפון יוצג כ- default ברשימת אנשי הקשר. WM5 תמיד מציג את המספר האחרון שחוייג. יש עוד דוגמאות. 5. תוכנות צד שלישי יחסית יקרות בהשוואה לפאלם (אולי מפתחים צריכים לשלם יותר ל- micro$oft ? לא יודע!) נכון שאפשר להתרגל לכל. אבל למה להתרגל למוצר נחות אם יש אפשרות להשתמש במוצר טוב??? על הצד החיובי: המסך גדול (אחת הסיבות העיקריות שלא קניתי טריאו. סיבה אחרת היא שהייתי צריך טלפון שתומך ברשת 3), הצבעים בהירים ונהדרים, המקלדת נוחה מאד לשימוש, הכפתורים ממוקמים טוב ונוחים לשימוש. בקיצור: החומרה אחלה, מערכת ההפעלה על הפנים. י.

libal

New member
לסעיף 2 :

השתמש בתוכנה בשם MAGIC BUTTOM תוכנת חינם - מעולה לפתרון הבעייה .

2cookie

New member
1. לא משווים ל-TT3

אלא למכשירים עם NVFS. אם אתה רוצה להשוות PPC משולב ל-TT3, נסה את ה-htc himalaya או andes... 2. ענו לך על זה. 3. למה אתה צריך ריסט יומי? מילא עם KJAM, אבל מה בוער לך לרסט JASJAM? 4. פותחים את התוכנה המבוקשת ולוחצים NEW. עד כדי כך מסובך? לגבי הבעיה עם ה-CONTACTS, אתה צודק אבל יש תוכנות שפותרות את זה. 5. מפתחים לא צריכים לשלם יותר למייקרוסופט. שווה לבדוק אם התוכנה היקרה יותר היא גם טובה יותר, והאם אותה תוכנה מאותו בית תוכנה נמכרת במחיר שונה לפלטפורמה שונה (מעולם לא נתקלתי במקרה כזה). ה-JASJAM כל כך נחות שהוא מסוגל לנהל שיחות וידאו, כל כך נחות שהמצלמה שלו שווה משהו, כל כך נחות שהוא לא ממש גדול מה-TT3 שלך ועדיין מדובר במכשיר דור שלישי, כל כך נחות שאפשר להשתמש בסקייפ איתו, כל כך נחות שאפשר לנווט תוך כדי שימוש באוזניית BT ומקלט BT, כל כך נחות שכמעט כל תוכנה חדשה שתתקין עליו מותאמת בצורה מושלמת לשימוש ביד אחת, כל כך נחות שלא צריכים לצייר פנטגרם על הריצפה בשביל לקבל תוכנות צד שלישי בעברית נורמלית כמו מסנג'ר ו-ICQ וכו' וכו'...

2cookie

New member
סעיף 4 נפתר

בתוכנת אנשי הקשר, בחר באיש הקשר שאת תצוגת מספר הטלפון שלו תרצה לשנות. תוצג לך רשימה שתכלול שם למעלה, מספר טלפון בעבודה, בית, הודעת טקסט וכל מה שהוספת לאיש הקשר... עכשיו, את מספר הטלפון שתרצה לראות בברירת מחדל לאותו איש קשר, אתה פשוט צריך לבחור. המכשיר ינסה לחייג אליו. בפעם הבאה שתפתח את תוכנת אנשי הקשר, זה המספר שיופיע צמוד לאותו איש בברירת מחדל.

ה 680 הוא לא מכשיר מעניין במיוחד

כמעט ואין לו יתרונות על ה - 650 והחסרונות משמעותיים. נראה לי מיותר לשקיע את הכסף בשדרוג אליו

yaniv79

New member
אני עברתי לגמרי ל680 ויש לא מעט...

יתרונות. החשובים ביניהם הם ה-Push Mail והתמיכה המשודרגת בעברית ( דואר, דפדפן, אלפון SIM ) החסרון היחידי הוא קיבולת הסוללה וגם לזה יש פיתרון ( סוללות של חברות צד שלישי בנפחים גדולים יותר ). יניב

למעלה