לעבור מתפקיד משקית הוד - למשקית חינוך

לעבור מתפקיד משקית הוד - למשקית חינוך

אני מיועדת להתגייס לתפקיד משקית הוד - אני לא רוצה את התפקיד הזה.
אני רוצה משקית חינוך. אני יודעת שזה אותה טירונות אבל לא אותו קורס.
יש לי כבר תאריך גיוס - 21.8 - מה אני עושה בשביל לעזוב את התפקיד הזה ולעבור למשקית חינוך - והאם זה אפשרי בכלל??

ש י ר ד ן

New member
קודם כל - זה לא אותה טירונות

זה רק באותו מקום. אני מש"קית חינוך

ההמלצה שלי היא לנסות קודם כל לדבר עם מיטב, אולי אם יש איזשהו מוקד פניות של חיל חינוך... ואני מכירה גם כמה שעברו בסוף הטירונות בין הקורסים בבה"ד.
אפשר לשאול למה את לא רוצה הו"ד? זה תפקיד מדהים!

התפקיד משך אותי בהתחלה

אבל עכשיו אני לא מתלהבת. אני ממש לא רוצה את התפקיד הזה.

איך בנות עברו בין קורסים בבהד?
חשבתי שאחרי הטירונות אני אסרב לקורס משקיות הוד.. אולי ייצא לי מזה משהו?

ש י ר ד ן

New member
ככה לא. סתם יוציאו אותך מהחיל

ותיזרקי לאיזה תפקיד כללי. חבל.
האמת שאני לא בטוחה איך הן עשו את זה בדיוק.. כבר בתחילת הטירונות יש שיחות עם המפקדים אז אם את מגיעה עד שם ועוד לא הצלחת לשנות שיבוץ דברי עם המפקדות שלך, תסבירי להן את המצב ולמה את מעדיפה להיות משקית חינוך. תמיד צריך משקיות חינוך אז...
אין לי ממש טיפים מעבר לזה לצערי. בהצלחה

Maldini Girl

New member
בנוסף- למה התפקיד לא מושך אותך?;

הייתי אמורה להיות מש"קית חינוך, יצאתי משם בצוות הסברה ונהייתי מדריכת הסברה.
אני חושבת שמש"קית הוד הוא תפקיד מדהים וסופר איכותי ומשמעותי. מפחדת להגיד את המילים "יותר ממש"קית חינוך" כי כמובן שזה תלוי באיפה שובצת ומה בדיוק את עושה בפועל, אבל מדובר בתפקיד מדהים- אז למה בעצם את לא מעוניינת?

ש י ר ד ן

New member
לגמרי!

אם היו נותנים לי עכשיו להיות מש"קית הו"ד היית קופצת על זה....

אני אסביר

אני אישית מפחדת מהת"ש של התפקיד ועד כמה הסבלנות שלי תעמוד בתפקיד עצמו.

עזבו את זה שיש לי פטור מתומכת לחימה אז כנראה אני אשובץ כמשקית מכם באיזה כלא..וכבר שמעתי על בנות מהמרכז ששובצו בכלא 6.. ואם אני אוותר עליו אז מחווה אלון ולצאת פעם בשבועיים? לא מתאים לי בכלל.
אם באלכן לספר לי קצת אולי על דברים שאני לא יודעת (כי בכל מקרה אין יותר צעירה ממלשבית) כל מה שאני מכירה זה מהסיפורים

ותודה רבה לכל מי שהגיב\ה

Maldini Girl

New member
שמש"קית הו"ד

משבצים גם הרבה פעמים בנתיב (ויש נתיב פתוח של יומיות, ויש נתיב סגור) או שמשבצים כמש"קיות עליה/ השכלה בבסיסי לוחמים, ואז אני מניחה שזה חמשושים.

היי

אני מכיר מאוד טוב את הנושא- בנות שמבקשות לעבור קורסים בזמן הטירונות או הקורס בבה"ד בד"כ מצליחות. זה עדיין טעון אישור מיטב, אבל בד"כ אין בעיה.
ההפך היה יותר קשה אגב

למעלה