לעבור קורס עזרה ראשונה ולהציל חיים

inbale

New member
לעבור קורס עזרה ראשונה ולהציל חיים

ההודעה נכתבה בפורום הנקה על ידי אם שעברה קורס עזרה ראשונה לפעוטות ובזכות כך הצילה את הילדה שלה מחנק. ובתוך ההודעה הזו עוד קישור להודעה אחרת שהיא כתבה - גם מומלצת לקריאה.

איריסא

New member
ולא לשכוח 101 מספר שמציל חיים צפו

במצגת המצורפת ועזרו להציל חיים

קראתי כבר אמש את ההודעה המצמררת

ומודה שאף בי, ציניקנית ולא-רגישה שכמוני, זה העביר צמרמורת בלתי נשלטת. ואז, אחרי שהתאוששתי, עברתי לקרוא את הלינק שהיה מצורף להודעה, ושם חמתי בערה להשחית. עצוב, ומה שעוד יותר עצוב הוא, שהילדה ההיא (המוכה) היא אחת מתוך לפחות 100,000 ילדים כאלה בישראל, שלא לדבר על ילדים שנאלצים להפסיק לימודיהם כדי לעזור בפרנסת המשפחה, סובלים מעוני ומצוקה שאין לי אפשרות אפילו לתאר לעצמי אותה.

לא יודעת מה יותר מצמרר

ההודעה השניה או ההודעה שהפנתה אותנו אליה... אני גם מכירה כמה ילדים שנאלצו לגדול מחוץ לבית בגלל הזנחה ועוני קשה בבית, אני כבר לא יודעת מה היה להם יותר טוב: לחיות בבית בעוני ומצוקה ואולי אפילו הזנחה אבל עם אבא ואמא, או לגדול במוסד (שהיה דווקא טוב) כל החיים...

אושר מ

New member
היום הגעתי לעיתון מלפני

שבוע כמעט, וקראתי על המשפחה המבוססת מאזור הצפון שכולה גילוי עריות אחד גדול.. נדהמתי כהוגן. אני אמנם צעירה, מתגוררת בבועה מסויימת, אבל אני מודעת למה שיש "שם" הרבה מעבר למה שצעירים בבועה בגילי מכירים. אני התנדבתי במועדוניות ועם ילדים במצוקה בעבר. נתקלתי בילדים מוכים. נתקלתי בילדים שהוריהם שותים כל היום.. אבל על מקרה שכזה עוד לא שמעתי. של המשפחה ההיא. לקרוא על עוד מקרה שכזה, עכשיו בקישור שהיה בהודעה, עורר בי עוד פעם את אותם רגשות שכבר שנה שלמה לא חוויתי... ולמרות הכל, אני שמחה שאני חווה אותם. כולי צער שאין עוד הרבה אחרים שחווים אותם, על מנת שאולי, רק אולי, המצב פה ישתפר מעט. באשר לילדה שנחנקה, אני רק יכולה לשמוח על שזה נגמר בטוב..

ראית את הידיעה הזו?

כולה משפחה בת 6 נפשות, ולא היה שם אחד שלא ניצל/נוצל/שיתף פעולה עם הפעולות האיומות שקרו שם. אכן מזעזע. אני לא יודעת איך יחליטו את מי להעמיד לדין על מה, מה לעשות עם המשפחה המפוררת הזאת, ועוד יותר מפחיד, איך ייראו החיים שלהם או יותר נכון מצבם הנפשי החל מהיום והלאה.

אושר מ

New member
איך יראו החיים שלהם..

זה אם הם יגיעו למצב של חיים. נורמליים בטוח שלא. מה שלא יהיה, זה ילווה אותם כל משך זמנם על הארץ.. ואניב אמת שלא הייתי ידועת איך לטפל בילדה בת 3 שנוצלה ע"י אחיה בן ה 5 למשל. זוועה.

למעלה