לעבור תפקיד

OziBon

New member
לעבור תפקיד

היי .. אני ממש מעוניין לעבוד תפקיד. הבנתי שאני צריך לפנות למשק"ית ת"ש בשביל תופס 55. מישהו יכול להסביר לי את כל התהליך? מה בקשר לתפקיד ? תא מתנדבים יצטרך להחליף לי תפקיד או שאני יבחר אותו?אני אמור לדבר איתם? ובזמן הזה עד שאני ימצא תפקיד חדש אני יצטרך לבוא לשם כרגיל? פשוט אני ממש ממש רוצה לעזוב!! אני ממש לא הבנתי איך הולך התהליך ואשמח שיסבירו לי אותו בפירוט :) חח תודה רבה

kepten11

New member
מניסיון אישי שלי

אתה הולך למשקית ת"ש בשביל טופס 55 ממלא את מה שצריך .. ומצרף מכתב שבו אתה מסביר למה אתה רוצה לעבור תפקיד .. אחרי יום יומיים המפקדים שלך רואים את הטופס וחותמים ואולי ימליצו. ואז המשקית ת"ש מגיעה למפקד קצת יותר בכיר והוא צריך לאשר/לדחות את הבקשה של מעבר תפקיד. במידה והבקשה מאושרת אתה תזומן לראיון אצל תא מתנדבים ואתה תקבל הצעות תפקידים ואתה תוכל בוא בעת לבקש תפקיד מסויים. אתה תילך לאיפה שחסר כוח אדם בתפקיד הספציפי שאתה רוצה ובמידה ואתה מתאים אתה תילך לראיון במקום שבו רצית . במידה ותעבור את הראיון לתפקיד אתה תתחיל קלירנס יציאה וכניסה בבסיס החדש. ועד שלא יימצאו לך תפקיד אתה תצטרך למלא את התפקיד הנוכחי שלך... בהצלחה

hillator

New member
הכרתי מקרים של יומים

והכרתי של חודשים.. תלוי מי מטפל בזה וכמה לוחצים

hillator

New member
חשוב לציין שכמו לחייל רגיל רק

שההליך עובר דרך תא מתנדבים בדרך. כמו שאצלי דרך איזה מחלקת סגל סביר להניח

kepten11

New member
אז ככה:

יש חוק מסוים שחייבים לתת לך תוך מספר ימים ספורים תשובה לטופס 55 שלך: אם היא מאושרת או דחויה. אם היא תאושר אתה תילך תוך שבוע בערך לתא מתנדבים ואז יציעו לך תפקידים. לאחר מכן, תא מתנדבים צריכים לשאול את היחידה שמבקשת כוח אדם בתפקיד הזה אם אתה יכול להגיע אליהם לראיון. וזה לא צריך לקחת הרבה זמן. אם תתקבל לתפקיד, היחידה שאליה אתה רוצה להתקבל יידברו עם המפקדים הנוכחים שלך על המועד ההעברה שלך . וזה כבר תלוי במפקדים שלך. כל התהליך הזה צריך לקחת לפי דעתי משהו כמו חודש +- מקווה שעזרתי

hillator

New member
מה גם שאנחנו עכשיו בקיץ

וספטמבר זה חגים ויש הדממות אז אולי זה יתעקב יותר

למעלה