לעדידס

אוויר

New member
לעדידס

סורי על אמש.קריזה רגעית ברת חלוף (נגיד) רציתי רק שתדעי שאני אוהבת אותך איקטיר איקטיר.ועכשיו כשאני יודעת איך לכתוב בפורום ( ובטח יהיו כאלה שיצטערו על הרגע המרגש הזה) אני אממ מתכוונת לנצל את הידע.מלבד זו אני נינוחה שלווה רגועה ובעיקר אופטימית. את יכולה למשל לקרוא את ההודעות הקודמות שלי בהן האופטימיות מתפרצת במלוא הדרה.כמו כן השמש זורחת הציפורים מצייצות. חבל רק שאין לי רובה ציד, והשמש ה***** הזו ייבשה את מה שנשאר לי ממה שהיה פעם מוח. עדידס אמרתי לך כבר שאני אוהבת אותך? אז עוד פעם , לא קרה כלום. אני לא אאריך במילים רק שניסית לשלוח לך את ההודעה דרך האיי סי והמחשב החצוף הזה אמר שעברתי את ה 450 תוים. אני?????? בכל אופן כשתקומי איפעם אני על האיי סי. נו קומי כבררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר . אגב ויש עוד משהו שמשום מה לא אמרת לי שלא תחשבי ששכחתי חלילה! ובנימה אופטימית זו..מחכה לתגובתך.. כן עדי בעניין ה" שופינג" c u dear }{

עדןe

New member
אויר ../images/Emo24.gif

אוהבת אותך הרבה הרבה תראי תשמעי אחותי כיף לראות שאת כותבת בפורום קודם כל ברוכה הבאה זה באמת מקום מקסים עם אנשים מיוחדים אני מקווה שיהיה ללך פה טוב בעניין השופינג בואי נרד ממזה ממש לא בא לי לדבר על זה ופליז אל תתני לי להתייסר בנושא גם ככה קשה לי וחוצ מזה אמרתי לך כבר שפוטרת משמירה עלי?????? אם לא אז אני אומרת לך עכשיו אם תרצי אשלח לך גם מכתב פיטורים

אוויר

New member
לחם עבודה

מה פתאום פוטרתי? אני אפתח בשביתת מחאה,אבעיר צמיגים,אעלה על בריקדות, אשרוף חזיות, ( טוב זה לא היה קשור). עדידס אממ.. קרעתי את מכתב פיטוריי.לא ינום ולא יישן שומר ישראל. אויר אבטחה ושמירה בע"מ. הלו מהר את סיפור השוופינג! במקרה מונח לידי מכשיר טלפון ויומן.. לא מאיימת.. חלילה.. < תמימה>.נוווווו

עדןe

New member
נו באמת אם את לא תתני לי מנוחה אני

אצעק אבכה אצרח וחוצ מזה אני בסך הכל קניתי כדיי שאם יכאב לי הראש שלא אשאר עם כאבים מה גם זה אסור נו בחיית אל תתחילי איתי פליייייייייז ובטח לא בפורום

עדןe

New member
אה

אפשר להעביר נושא? מה שלומך למשל? איך המרגש? מה ישן מה חדש? תאמת אני מתגעגעת קשות אליך משעמם לי בבית

למעלה