לעדי המקסימה

לעדי המקסימה

עדי מה המצב איתך? התגעגעתי.. לרוח השלווה והאופטימיות שלך מדהים איך לכל אורח חדש או ישן יש לך משהו מרגיע ואופטימי להגיד כל כך מתאים לך. חשבת להיות פסיכולוגית?? אני מחכה בכליון עיניים לקרוא את הכתבות שהיו עליך אבל אני לא יאיץ בך קחי את הזמן שלך ושתוכלי תשלחי לי. רציתי גם לשאול אותך אם תמיד היית כזאת אופטימית או שזה דבר שרכשת בזמן המחלה ? שיהיה לך ערב מקסים כמוך ליטל

adi744

New member
ליטל מקסימה שלי../images/Emo142.gif../images/Emo23.gif

היי פשוש לא נעלמתי, אני פשוט עוברת דירה אוףףףףףףף זה כל כך מייאש לארוז,לצבוע לנקות ה..צ..י..ל..ו, שזה יהיה כבר מאחורי, עוד קצת, יום שישי חברת ההובלות מגיעה וזהו, בעצם לא
צריך לפרוק ולסדר את כל הקרטונים אויי
סתם יהיה בסדר,חייב להיות
בקיצר לאבא שלי יש סורק בבית ברחובות ועדיין לא הגעתי לשם כי אני עסוקה בלארוז ולארוז ו..כן לארוז אה נכון גם לצבוע,אני מבטיחה פשוש שאני אגיע לרחובות אני אשלח לך. את יודעת משהו מוזר,הרבה אמרו לי שאני צריכה להיות פסיכולוגית וכן אני בחרתי להיות משפטנית, אהבתי ללמוד משפטים אבל אני שונאת לעסוק בעריכת דין זה כל כך משעמם ולא אני, נכון אני יכולה לשכנע זבוב שהוא פיל אבל האופן שבו מתנהלים דברים במערכת הזו...די דומה לפוליטיקה. החלטתי ליטל לשנות כיוון ומאז שאני נוסעת מטעם האגודה לחו"ל להרצות ולשאת נאומים (ואני גם מרצה בארץ דרך אגב) וכל הראיונות בטלויזיה בנושא הכל כך חשוב לנו כגון סרטן השד בקרב צעירות הבנתי שדוברות, כנראה זה הצד החזק שלי,כנראה שאני יודעת להעביר דברים בצורה שאני מאמינה בהם בצורה די משכנעת ואם אני אוכל אני אפתח את התכונה הזו, בנתיים יש לי בסוף אפריל את המבחנים של הלישכה איכסססס אני בטח אקבל צורה של כיסא מרוב שאני אחרוש ויהיה ניתן למכור אותי בביתלי. אופטימית כן זו אני תמיד הייתי כזו גם לפני המחלה, אני מאמינה שחלק מאד גדול מהאופטימיות ושמחת החיים שלי עזרו לי להתגבר על הסרטן. ואני חייבת להגיד שאני אוהבת למרות שאני לא מכירה אותך כל כך, אבל אני מרגישה כאילו הכרנו לפני שנים. את מדהימה ליטל ואני גאה להכיר אדם כמוך. אני מבטיחה לשלוח ואני אשמח גם לדבר איתך בטלפון בכייף חיבוק עצום של דוב
אוהבת
עדי גרינבאום

לעדידוש

היי עדי מזל טוב על המעבר לדירה החדשה אני מקווה שהבלאגן יגמר מהר לא משנה אם את משפטנית או כל דבר אחר תסכימי לי שבשבילי את פסיכולוגית... הפסיכולוגית שלא שלחו לי ולמשפחה שלי מאז גילוי המחלה... בקיצור פסיכולוגית אישית שלי. מסכימה? בכל אופן איפה ההרצאות האלה שלך? אני רוצה לבוא... גם אני מרגישה כאילו אני מכירה אותך כבר המון זמן והודעה אחת שלך מרגיעה אותי ומזכירה לי שנשארו אנשים טובים בעולם המגעיל הזה. אני בכיף ידבר איתך בטלפון אבל אני לא רוצה להפריע לך עם הבעיות שלי בכל מקרה תודה על תשומת
ותודה על כל חיבוקי ה-
שיהיה לך ערב טוב בובי בהערצה ליטל

adi744

New member
ליטלי פשושית../images/Emo140.gif../images/Emo3.gif

קודם כל את לא מפריעה לי אף פעם אל תחשבי כך, כל שעה כל דקה אני בשבילך אני אשלח לך במייל את הנייד שלי ונקשקש. את לא לבד אני כאן ולעולם לא אנטוש. אני מוכנה להיות פסיכולוגית, אחות, חברה בשבילך רק שתחייכי
אוהבת הכי בעולם
עדי גרינבאום

adi744

New member
שכחתי לשאול!!!!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif

את גרה בצפון? איפה? גם אני גרה בצפון ועכשיו עברתי לנשר. בקיצר אין לי את המייל שלך אז תשלחי לי אותו למייל שלי ואני אשלח לך את הטלפון שלי [email protected] אוהבת
עדי

../images/Emo42.gifעדידוש../images/Emo42.gif

שלחתי לך מייל עם כל הפרטים שלי ודרך אגב הייתי בטוחה שאת מהמרכז כי ככה רשום בכרטיס האישי שלך אבל שמחתי לגלות שאת די קרובה אליי אז זה שאת קרובה ללב שלי זה כבר בטוח ועשיו אני יודעת שגם אנחנו די קרובות גיאוגרפית וזה מחמם לי את הלב אז תתעדכני ממי בפרטים במייל ונהיה בקשר אוהבת המון ליטל

adi744

New member
ליטל פשוש קטן../images/Emo66.gif../images/Emo15.gif

מתוקה שלי אני גמורה חולה עם חום העברת הדירה הזו גמרה אותי לגמרי. איןלי אינטרנט עכשיו אז אני תפסתי איזה מחשב וכתבתי לך יקירתי. בדקתי ליטל במייל ולא קיבלתי פשוש תשלחי לי שוב [email protected] אוהבת עדי
נ.ב אני אתחבר לאינטרנט בקרוב

פסיכולוגית אישית שלי../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

היי בובי מה שלומך? הבנתי שאת חולה אני מקווה שאת מרגישה קצת יותר טוב אני צריכה אותך בריאה... שלחתי לך שוב מייל עם כל הפרטים שלי אני מעריכה את זה שלמרות כל הלחץ עם הדירה והחום מצאת מחשב לרשום לי זה מראה שאת פשוט מדהימה ואלוהים שלח אותך אליי בתקופה זאת להקל עליי קצת... אני מקווה שיהיה לך אינטרנט מהר כי אני מתגעגעת... ודרך אגב רציתי לשאול אותך אם יש לך אייסיקיו? כל מקרה תתעדכני במייל ודרך אגב צירפתי תמונה שלי בכרטיס האישי אם את תוהה עם מי את מדברת זה יותר נחמד שיודעים איך נראה האדם שאיתו את מדברת מקווה בעתיד שנתראה באמת אז בינתיים ממוש תרגישי טוב ותהיי בקשר אוהבת המון ליטל

למעלה