לעוגה החמה. אולי תביאי מספר או כתובת ואגשים לך את החלום שלך

קפטן

New member
לעוגה החמה. אולי תביאי מספר או כתובת ואגשים לך את החלום שלך

אני חתיך בלונדיני ומאוד אהבתי את התאור שלך. הייתי מעונין להפגש איתך. אם מאיזו שהיא סיבה לא תרצי אז תכתבי לי עוד

אתה...

תודה רבה על התנדבותך אבל אתה לא הטעם שלי מצטערת מאוד אני מעדיפה שחומים וכדרך אגב זין גדול לא עושה לי את זה, פשוט שלא יהיה מיניטורי זה הכל.

טוב

אני אוהבת בחורים רציניים, שיודעים מה הם רוצים מעמצמם ומבנות הזוג שלהם שיודעים איך לגרום לבחורה סיפוק ולא רק במעשים, החיצוניות די חשובה לי אני אוהבת בחורים נאים ולא בלונדיניים אבל אני לעולם לא פסלתי אדם שלא עמד בקריטריונים החיצוניים, כרגע מה שמרגיז זה הבחור ההוא H-) שחושב שאנחנו לא קולטים שהוא בסך הכל ילד קטן ומאוד משועמם בלי טיפת ניסיון מיני שמחפש טיפת ריגוש מדיבורים של אנשים על מין אבל מה לעשות כמו שהשוטרת אמרה אתמול גם כשהוא ילך בטח יבואו 2 אחריו, ומי יודע אולי יותר פוסטמות ממנו. בכול אופן גרפילד אני מקווה שעניתי לך על שאלתך שיהיה לך אחלה יום!

יאנה

New member
עוגה חומה........

כאשר את מעיינת בהודעות ומנסה לצוטט אותן תבדקי את שם האדם שכתב את ההודעה..............

בן 18

New member
לעוגה חמה אמנם אני צעיר אבל זה גם הגיל הכי טוב לסקס פרוע. אולי אין לי נסיון עם סקס כמוך אבל אני אלמד ומה שבטוח

זה שאני יודע לתת והרבה אז אם את רוצה לעזור לשפר את הנסיון שלי אשמח ודרך אגב את לא אוהבת בלונדינים אבל תנסי אותי

גרפילד

New member
היי עוגה

קראתי את התאור ולא הייתי אומר שהיית מאוד מגוייקת,אבל אסתפק בתאור הזה. סתם שאלה שמסקרנת (אם אפשר) , היית רוצה שיתחילו איתך כאן? אגב, נשואה?:)

למעלה