רציתי לשאול אשתי קבלה הצעה מהעבודה לעבור לארהב לעבוד מטעמם.. רציתי לדעת אם אני מתלווה אליה..איך אני משיג אישור לעבוד למי פונים..זה עולה כסף? אם תוכל להפנות אותי איך לחפש כי אין לנן מושג...תודה רבה
שלום, בהתאם לסוג הויזה של אישתך, נקבע סוג הויזה שלך (למשל, אם לאשתך יש H1B, לך תהיה H4. אם לאשתך יש L1, לך תהיה L2). לפי סוג הויזה שלך, נקבע האם תוכל לעבוד (למשל, עם H4 לא תוכל לעבוד, אך עם L2 כן תוכל). טל.
שלום תמיר, עד כמה שאני יודעת ומכירה, אם אשתך תצליח לקבל ויזה שנקראת L1 יהיה לך די פשוט לקבל אישור עבודה. יש מספר תנאים מקדימים כדי לקבל ויזת L1 (נדמה לי, אבל אל תתפוס אותי במילה ש: תואר אוניברסיטאי, ותק של לפחות שנה במקום העבודה ששולח/מקבל אותה) ויזת L1 עולה למעסיק קצת יותר אך תאפשר לך בטווח של 90 יום מעת הגשת הבקשה עבורך לקבל ויזת L2 שמשמעותה אישור עבודה ואפשרות לקבל social security number בכל מקרה המון בהצלחה עם המעבר
Hi Tamir, The answers that you got so far are pretty accurate. It will depend on the kind of visa that your wife will be sent over here. If it's an L1 you could benefit from an L2 work permit. If it's an H1 you will get an H4 but will not be able to work. If you do get the H4 you could start your own business under the rules of the E1 visa. Jacob [email protected]