לעוד מישהו יש את ההרגשה הזאת לגבי לסנר?

REL YESAYA

New member
לעוד מישהו יש את ההרגשה הזאת לגבי לסנר?

שהוא הולך לפרק למיר את הצורה!!!!!! אני לא יודע למה, אני לא מעריץ גדול של לסנר ,אבל יש לי הרגשה שהכוח שלו והניסיון שיש לו בהיאבקות הולך מאד לבוא לידי ביטוי כנגד מיר. עם כל הייפ סביבו ומצורת הדיבור של בראיונות. נראה כאילו לסנר התאמן המון ושיפר את הסטרייקינג וה BJJ . יש לי הרגשה שהוא הולך להיות כח גדול בהביי וויטס ב UFC ועוד כמה כוכביות *מסכימים איתי? *איזה פסיכי זה יהיה אם לסנר יתפרץ לקרב בין סילבייה ונוגיירה ויתחיל לפוצץ את שניהם ?(או שלא) *לאיזה עוד מתאבק אתם חושבים (לא רוצים) יש את הסיכויים להצליח ב MMA

talhorm

New member
האמת שאני חשוב שזה יותר תלוי במיר מאשר בלסנר

כי מיר בPRIME שלו לדעתי היה לוחם כ"כ מסוכן... שהוא היה יכול לנצח הרבה שמות גדולים בעולם, אבל במצב הנוכחי, ללסנר שנלחם רק פעם אחת בקריירה שלו בMMA, יש סיכוי של אפילו 55%-60% לדעתי.

doom23

New member
לסנר מפלצת ...

הוא נראה ממש ענק ל120 קילו חבל שלא נתנו לו קרב יותר רציני ממיר ... מיר ידע בזמן הטוב שלו רק להכניע טוב ... והיום אני לא זוכר מתי ראיתי אותו מנצח היה צריך נגד ארלובסקי או סילביה חח מי עוד יכול להצליח ? שמעת על KIMBO SLICE בחור שהיה רב בקרבות רחוב ופרסם את זה ביו טיוב והתפרסם מזה עכשיו הוא בELITE XC היה לו שני קרבות ממש פירק את מי שנתנו לו נראה מבטיח "*איזה פסיכי זה יהיה אם לסנר יתפרץ לקרב בין סילבייה ונוגיירה ויתחיל לפוצץ את שניהם ?" חחח ראית הרבה WWE אה ? :)

את מיר אולי

והדגש הוא על אולי! מיר פשוט לוחם חלש מאוד.. לסנר יקבל בראש מול לוחמים כמו סילביה, נוגרה, וורדום, גונזגה ואחרים.. איזה השלמות נראה לך שאפשר לעשות בשנתיים?! גם אם הבחור מגיע מהתחום, וגם אם הוא אתלטי וכישרוני, בשנתיים הוא לא למד מספיק bjj ואיגרוף תאילנדי! זה כמו שתיקח שחקן כדורעף גבוה ותלמד אותו שנתיים כדורסל ותצפה שינצח את ג`ורדן בכדורסל!..

REL YESAYA

New member
אני לא מסכים איתך

אהבתי את ההשוואה לכדורעף וכדורסל אבל אני חושב שזה לא ממש קשור לסנר הוא מתאבק טוב, אני לא חושב שהפעם הראשונה שהוא נתן בוקס זה היה לפני שנתיים כשהחל להתאמן יש לו ניסיון בתחום.בגלל זה הוא הולך להיות לוחם טוב אני מאד מקווה שלא אבלע את הלשון אחר כך

יש הבדל

בין ``רקע בהאבקות`` או ``נתן פעם אגרוף בחייו`` לבין אלוף העולם בbjj, האבקות או k1! אם זה היה תלוי בי, אני הייתי מארגן לסנר-קרוקופ! או שקרוקופ נותן נוקאווט או שלסנר גומר אותו gnp ...

dor244

New member
אבל תנסה לדמיין אותו

מניף את נוגירה מעל הראש יש אבל הרגשה שמרוב כוח הוא יכול לעשות צחוק מאנשים תנסה לדמיין את נוגירה תופס לו יד באמריקאנה ואז לסנר בהקפצת שריר פשוט משתחרר ממנו או אולי את לסנר שובר לו יד בלי ממש אחיזה מכיוון שאנחנו לא מכירים את לסנר אי אפשר לדעת אולי הוא יכול להניף את מיר מהצוואר ביד אחת?? רק שלסנר יכנס לאוקטאגון נדע כולנו

FrecCo

Active member
זה שהוא כזה מנופח

לא אומר בהכרח שהוא הבחור הכי חזק שנכנס לזירה עד היום. ובכל זאת, קשה שלא לחשוב שהוא אחד החזקים...דווקא ללוחמי BJJ נטו כמו נוג הוא יהווה בעיה (נוג ניצח בקושי די רב את בוב סאפ המפלצת, שהוא בערך במימדים של לסנר, רק הרבה פחות מוכשר). מול סטרייקרים מהשורה הראשונה, אנשים כמו סילבייה, קונגו, פידור, גונזגה, מירקו- הוא יפול די מהר לדעתי.

יש הבדל גדול מאוד בין mma ל wwf!

כשהיריב מתנגד ולא קופץ ועוזר לביצוע התרגיל הסיכוי לבצע תרגיל האבקות מבויימת הוא אפסי ולא משנה כמה הבחור חזק! חוץ מזה השאלה היא מה הכושר של לסנר? השקעת כח מתפרץ בקרב מעייפת בטירוף! ועושה רושם שלסנר לוחם אקסלוסיבי עם כח מתפרץ..

talhorm

New member
../images/Emo45.gif

אבל שלא תטעה... ללסנר יש כח פיזי עצום שזה יתרון חשוב בתור מתאבק לשעבר ואלוף הNCAA(ראה ערך מאט יוז) הסיכוי הכי גדול שהוא ינצח בGNP על הריצפה, ולא בסטנדאפ או בהכנעה.

AmericanDragon

New member
תמיד רציתי לשאול

מה זה גראונד אנד פאונד? ועוד שאלה לא קשורה- בנתונים של הלוחמים לפני הקרב יש נתון Reach- מה זה?

תשובות

``רייצ``` זה המוטת ידיים של הלוחם, מודדים מיד אחת לשניה כשהן פרוסות לצדדים ב90 מעלות. Gnp זה ה``טחינה`` במכות של היריב שלמעלה את היריב שלמטה במצב של קרקע..

באסטר1

New member
לא יודע למה עושים מלסנר כזה תותח

הבנאדם עבר בחיים שלו קרב אחד MMA אמיתי וניצח בצורה משעממת אני ראיתי רק הפלה ואז שליטה על היריב שלא ספג יותר מכמה אגרופים.. עשו מלסנר שור לפני שהוא הוכיח שהוא שור באמת ולא חמור עבודה רק אחרי UFC 81 נראה מה הוא ישיג..כי אם ברוק יפסיד דיינה וויט כל כך יתאכזב שלדעתי עד שיהיה לו עוד קרב יקח זמן..בנתיים הם כאילו הכריזו שברוק כבר ניצח ובכל זאת פרנק מיר הוא אלוף לשעבר לא? למה לזלזל בו כל כך

למעלה