לעוז-פרט לא מדויק!

אם קוראים ליחצנות השקעה....

מה שמאיר עשה היה יותר עבודת יחצנות מאשר הפקה...... אפילו המפיק של הערב הראשון הלו הוא ירון כרמל (שמשום מה עלה לו האגו קצת לראש) לדעתי לא התקרב לערב האחרון ואני מסכים איתך שההרקדה של דדה "להיטים לוהטים" אכן היתה לוהטת עד עכשיו יש תלונות על כמה חולצות החלפתי...

תני לי לנחש את חיפאית נכון?

כמה צפוי זה היה אבל נסלח לך כי גם אני רוקד אצלו..... אבל עדיין יש מה לשפר לא כך?

לפלמונית

"להיטים לוהטים" - הרקדה זו התקיימה במגרש הגלגיליות ולא בטניס ובהפקה של יגאל טריקי ואלי סגל, אבנר נעים הפיק הרקדות אחרות,

אופל33

New member
לעוז-פרט לא מדויק!

אני כולי תקוה שגם זאת ביקורת בונה עבורך. בטרם צאתך לדרך עם ביקורת, יש לבדוק אם כל הפרטים מדויקים. דן קנר קרא ביום רביעי ולא ביום חמישי. אגב ביקורת, צריך תמיד לראות את חצי הכוס המלאה. אפשר תמיד ליהנות מכל דבר אם יש מצב רוח טוב. אני נהניתי מכל ערב על אף שלא קיבלתי ורד ביום רביעי-יום האהבה. אני מקוה שביום זה חילקו אכן את הורדים ואינני טועה בגלל שהייתי שיכורה ממים.

דן כנר...... אבל לא נורא....

וכו זה היה ביום רביעי על ההפקה היה מאיר אמסלם ואם כבר הערה בונה אז... זה היה מתחת לכל ביקורת זה היה חיים שכיאלו (משחק מילים למי שלא הבין..) ההפסקה היתה ארוכה מידי וההרקדה היתה תקועה לפחות לנו היתה הרגשה כזו זה היה אף יותר נורא מהגינגל של איגוד המרקידים שלפני שנה או שנתיים!

עוז 2002

New member
נכון, אבל לא מהותי

נכון, אני מתנצל. דן כנר היה ביום רביעי, שגם הוא לדעתי סבל מהפסקות רבות ומיותרות. אבל זה לא משנה כלל את עיקר הדברים. אנשים באו לרקוד ריקודי עם, לא לראות את אבי טולדנו או אורי פיינמן או דן כנר או כמה חברה מתופפים בלבן. ריקודי שורות היו במגרש הגלגיליות למי שאוהב. בקיצור, אנשים הגיעו מרחוק כדי לרקוד ולרקוד ריקודי עם. ולו הייתי יודע שאת שם הייתי מגיש לך ורד...

למעלה