לעולם אני לא אשים יותר סנט בפול טילט!!!

יוהדיקו

New member
לעולם אני לא אשים יותר סנט בפול טילט!!!

האתר הזה שובר את כל השיאים של משחק מכור! הוא יתן לכם סט בהכי יפה אבל לאחר יתן סט יותר גבוה הוא יניח לכם אסים ביד ויגרום לכם להפסיד כאילו נכנסתם עם זוג 2 בקיצור לאחר תקופה ארוכה באתר תחושת הבטן המאוד מוצקה שלי היא שאתם לפעמים תנצחו ידיים שלא היה לכם כל סיכוי ומנגד הרבה פעמים תראו את עצמכם מפסידים עם ידיים שאין מצב שזה קורה! ויש לי מלא דוגמאות איך אדם מקבל טרן וריבר שבונים לו פול בזמן שהוא החזיק זוג ואתם סט! אין כל היגיון בפוקר שהאתר הזה מציג הרבה פעמים ולכן אני החלטתי שאחרי שכל הבנק רול יגמר אני יוצא משם לתמיד עדיף לחיות בלי און ליין פוקר מאשר להפסיד בלי הגיון זאת דעתי הממורמת תסכימו איתי או לא בתוך תוככם גם אתם יודעים שיש דברים בגו...

shaywh

New member
אחי יש אנשים שמפסידים על זה מיליונים ולא

מתלוננים... הם פשוט יודעים שככה זה המשחק. לא מכור ולא נעליים, לא צריך. המשחק הזה בנוי לבד בצורה שתכניס אותך לטילט...

DaboR zx6R

New member
אין אני לא יודע בוודאות שזה לא מכור באתר הזה?

היום היו לי איזה שלושה ידיים שבריבר נפלתי וזה לא נראה אמין השיא הגיעה שהיה לי יד של 77 בשולחן היה 733 נכנסתי עם משהו אול אין שהיה על השולחן 7731 בריבר הוא קיבל עוד אס זה הוציא אותי מדעתי

shaywh

New member
תחפש את השחקנים שמולך בptr ושארקסקופ

pokertableratings.com sharkscope.com ותראה שלרוב האנשים שאתה חושב שהם מושתלים יש בסה"כ חיים קשים בדיוק כמו לך...

יוהדיקו

New member
שלא תבין לא נכון זה לא האנשים זה המצבים באתר

אלו רק סיטואציות שאתה לא מבין איך פתאום הם קרו ממש קטעים של פוקר מוזר כמו פוקט 8 ביד שאי מחזיק מול שחקן עם JT פלופ 48J שחקן דוחף אול אין אחרי הפלופ ריבר J טרן J ויש עוד מצבים מוזרים

יוהדיקו

New member
וזה ממשיך 7T OS דוחף הכול ולוקח אותך עם KK

איפה המציאות רבותי

שונא ת'אתר הזה!

אני עובר משם גם, מספיק תרמתי שם במשחק שמרני. לפחות אם הייתי עושה שטויות אולי הייתי נהנה קצת =] אז לאן עוברים ? אני שוקל לחזור לpokerhour , תכלס הממשק שלהם הכי יפה, פשוט אין הרבה שחקנים.

2המרפא

New member
תשמע קרו וקורים לכולנו (לא לי אני כבר מרושש)

דברים שקשים להסבר. אני בספק שיש פה אנשים שרצו רע כמוני לאורך תקופה ארוכה כל כך. אבל אין מה לעשות כבר התרגלתי ותנסו הפסקה מפוקר זה משחרר. אני מוצא את עצמי הרבה יותר רגוע ושליו לאחרונה

יוהדיקו

New member
די זה לא יכול להיות פעמים עם AA הפסדתי ופעם K

AA נגד AT הוא קיבל סטרייט והפסדתי פעם נוספת עם AA בנאדם עם KJ דוחף הכל מעלי מקבל זוגות והפסדתי פעם שלישית KK מקפיץ יפה על הדילר 55 דוחף הכל הוא מקבל סטרייט והפסדתי וכל זה בטורניר אחד בודד לפני 5 דקות היגיון או שיגעון... רק שיגעון

AJKHoosier2

New member
בתור שחקן ששיחק בכל אתר אפשרי...

אני יכול לומר לך בוודאות, שמה שקורה לך בפולטילט יקרה לך גם בסטארס ואתרים אחרים... באון ליין מחולקים ידיים במהירות מאוד גבוהה וזה נותן לנו אשליה שיש יותר באד ביטס, אבל בשורה התחתונה, הדברים האלה קורים בכל מקום, אם לא היה אלמנט של מזל בפוקר, הייתי מליונר. זה המשחק, תאמין לי, שאם תשחק טוב, לאורך זמן אתה תרוויח.

למעלה